198

:)))))))))))))))))))

преди 1 година

мдаа! собствените хора на главната путин веке се обръщат срещу нея! както казах не веднъж, хората на главната путин ще я самоубият накрая! :)))))))))))))))))))))))))))))))

197

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са на 100 км от Киев хахаха. Путин и Лукашенко са умници!

196

Анонимен

преди 1 година

Пригожин си постигна целта като Шойгу и Герасимов са уволнени, а освен това публично унижи джуджето, като го принуди да бяга през глава.

195

Курнелия

преди 1 година

***... излез от бункера да се разберем като мъже.. Българите сме с Украйна.

194

Анонимен

преди 1 година

окрайна свърши... това е факт!

193

Рендету

преди 1 година

Пу.кин, леко оцапа памперса, Герасимов като плъх се скри нейде из Ростов, а еленовода Шойгу се изнесе в землянката си нейде из Тува! А, сега сериозно, оказа се, че МО на РФ не можеше да спре 25 хилядния корпус на Пригожин, просто нямаше ВС способни да се справят с най-добрите и опитни бойци на "Вагнер" , това е истината, това беше и основната причина Пу.кин да се изнесе от Москва!

192

someone

преди 1 година

Путин си изигра картите правилно, въоръжен конфликт точно сега посред Русия не е в негов интерес, Вагнер изчезва, а Запада и неговата мечта за конфликт руснаци срещу руснаци се разпадна.

191

Интересното

преди 1 година

тепърва предстои! С кеф ще наблюдавам, как се самоизяждат в бъдеще! Лошото е, че нищо добро не чака планетата!

190

Анонимен

преди 1 година

Време е да се събудите. В политиката мокрите сънища на са полезни. Не отписвайте Путин. Има какво още да видим от него.

189

Мм333

преди 1 година

Ами то и жестокия убиец кравар от Сирия,Либия,Афганистан,Ирак,Иран и десетки други държави горям го вадеше в Украйна ама сега май на себе си ще трябва да го вкарва след като се направи ,че нямал нищо общо с войната в Украйна.

188

Хе хе

преди 1 година

Пан Зеленский ще се възползва ли от възможността с 50 000 войника и натовска техника да завладее Москва и да събори Путин. Пригожин показа пътя. Има ли Панът т:о:п:к:и или НЕ. Сега е Моментът. Блъфира ли Пригожин с цел Петата Колона в Русия да действа или НЕ. Няма време за Умуване. Сега или Никога!

187

блицкриг

преди 1 година

До Анонимен----унищожени 6 вертолета и 1 самолет от Вагнер, загинали 13 пилота и всичко се амнистира. Егати номера.

186

Анонимен

преди 1 година

Руснаците извъртяха егати номера, сега запада дълго време ще се чуди какъв ще е следващия ход.

185

ПУТИН Е ЛАЙ"&q

преди 1 година

ЖАЛЪК И СМЕШЕН!!!!!!!!!!!!!!!

184

Пижо

преди 1 година

И тъй. Стана ясно, че Путин никъде не е ходил. Нито пък Лукашенко, чийто самолет също беше "забелязан" някъде си. Не знам защо обаче никой не коментира 6-те милиарда, липсващи от американския бюджет. Питам, защото е ясно къде са: в Пригожин до вчера, днес - при ПУтин :D

183

Анонимен

преди 1 година

ВСЕКИ Е НЕПОБЕДИМ ДОКАТО ОСТАВА НЕПОБЕДЕН.

182

Анонимен

преди 1 година

Браво на В.Путин, той е велик стратег!

181

2114

преди 1 година

Путин им скрои цирка, отмъкнаха на ЦРУ милиарди и осветли западните агенти с този театър...а милити ЕвроджендерЛГБТАтлантици се хванаха като шарани. Дори нашите лалугери Кирчо и Кокор40 се хванаха а местната *** от евроджендерОкроПитеци и те хахах

180

Чудя се

преди 1 година

Колко ли лилипутинисти ще останат в България след фарса на политиката на бункерния сатрап?!!??? Защо мълчите бе, любители на самогона???

179

До 195

преди 1 година

Ако за цял свят визираш американските tролове по бг форумите, тогава да, смеят му се . Но по BBC цяла сутрин обсъждат дали това не е бил гениален ход на Путин или по случайност се случи така. А според мен (не знам за теб) BBC е далеч по сериозна медия и с по-голяма гледаемост от Днес.бг