27

До Анонимен 30

преди 11 месеца

До Анонимен 30 - "Представляват Посолството!" - много партии го представляват бе! На времето, когато Доган "сне доверие" (и нищо повече) от Местан, последният се скри в ТУРСКОТО посолсто (практически разкривайки се като агент). Сега, ако някой ей така за бъзик, погне лидерите на пп, дб, герб, дпс, дали ще избягат в американското посолство? Или в някое друго (да не се бутат)? И ако сме недоволни, защо пред парламента и министерски съвет да вдигаме бунт? Явно трябва пред посолството и на английски

26

Анонимен

преди 11 месеца

До Реконтраултиматум "Първата и втората политически сили имат по 8-9% от гласовеге, общо - по-малко от 20%. Кого всъщност представляват? " ---------------------- ти от къде падаш??? Представляват Посолството!

25

Вьзмутен

преди 11 месеца

Дончев вие не сте читави ама - пропадането сьвсем разтуряйте клалицията и да ходим на избори

24

Реконтраултиматум

преди 11 месеца

Първата и втората политически сили имат по 8-9% от гласовеге, общо - по-малко от 20%. Кого всъщност представляват?

23

Внимавайте

преди 11 месеца

До управляващите - пп, дб, герб, дпс и цялата им клика медии, "***-лизатори" и т.н. - има ЗАКОН за референдумите! Написан е да спре референдумите, НО подписката за референдум за запазване на лева го изпълни ОТВСЯКЪДЕ! СЕГА сте длъжни да пуснете ТОЧНО ТОЗИ въпрос до 7-ми ЮЛИ! Иначе НАРУШАВАТЕ ЗАКОНА! Освен това се изправяте срещу НАРОДА (600 000 са само посписалите го)! Спрете с врътките и изпълнете закона, какъвто е! Имайте срам и мисъл, защото всичко се връща! На Българина му трябва само искра

22

До Абе Дончев

преди 11 месеца

"Абе Дончев", как така пп-дб да управляват значело "край на ГЕРБидж кражбите", като СА В КОАЛИЦИЯ! УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО? Всъщност заедно с ДПС даже - с герб и с дпс - точно с мафията :D :D :D Ти ш*зофреник ли си или се пробваш за манипулатор (мнооого слаб)? И с какво право с 60 човека - 1/4 от депутатите да управляват държавата? Да не говориме, че реалната им подкрепа ПО ТЕХНИ ДУМИ е под 10% и то ПРЕДИ записа! Забрави ли предателствата им за 2 години, вкл. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (някои дори против държава)?

21

До "Абе Дончев&

преди 11 месеца

До "Абе Дончев" - "Нека ПП-ДБ да управляват един пълен мандат и да се гласуват всички техни закони и реформи в парламента, пък да видим след 4 г. кой кого" - може ли само да уточним - искаш КОАЛИЦИЯ (от сумати партии, не само 2), която ОФИЦИАЛНО има 20% при 40% избирателна активност (т.е. около 10), чийти лидер САМ си каза "с дб, с всичко имаме 7%" (преди записа и коалицията с герб и дпс, а сега...) - та тия, представляващи реално под 5% от населението (с клизма) да се наложат над 95%??? А !?

20

Абе Дончев

преди 11 месеца

също така, не може и да правиш скрито мнозинство с ДПС и Възраждане, а накрая да оплюете ПП-ДБ, че те са виновни за всичко. Аман от ченгеджийски прийоми. Нека ПП-ДБ да управляват един пълен мандат и да се гласуват всички техни закони и реформи в парламента, пък да видим след 4 г. кой кого. Ама вас ви е шубе. Искате да ги елиминирате, защото знаете, че това което те искат , значи край на ГЕРБидж кражбите, измамите и няколкостотин от вашите във властови позиции последните 13г влизат при Бай Ставри

19

Налягане в тенджера

преди 11 месеца

Конституция на Република България: "Цялата държавна власт произтича от НАРОДА". Т.е. от мнозинството! СМАЗВАЩОТО мнозинство иска: 1. да не се пуска РСМ напред, докато не подпишат стоманобетонно споразумение с такива гаранции-вие ги пуснахте ; 2. против намесване по какъвто и да е начин в ЧУЖД конфликт, камо ли разоръжаване на СОБСТВЕНАТА ни армия да въоръжаваме ЧУЖДА-вие го правите ; 3. запазване на лева, вие играете да спрете законен референдум! Мислите ли до кога ще издържи народа да ви търпи?

18

Български вариант

преди 11 месеца

Зеленски и Путин решили заедно да ударят Пригожин, защото на Путин не му харесвал Новият Пригожин, а на Зеленски не му харесвал Старият Пригожин. Всички знаем кой е Пригожин и това ще бъде първа крачка към реформата, решили заедно Путин и Зеленски.

17

РЕФЕРЕНДУМ

преди 11 месеца

ВИЕ направихте закона за референдумите така, че да е непосилно хората да съберат подписи да се инициира. Българите обаче си доказаха природата на непримирим народ и за втори път ги събраха напук! Сега едните в коалицията искат въпроса да се обяви за незаконен (което не невъзможно, никъде в договора с ЕС няма срок, а с въпроса не се иска отказ от еврото, а отлагане до 2043-напълно законно), а другите-да променят въпроса така, че да се обезсмисли! Наглеци, не ви ли е страх, че ще ви се стъжни?

16

Родител 2 да ви ***

преди 11 месеца

Какво ще променяш във въпроса бре? Ти закони четеш ли? Има право на промени, които НЕ ПРОМЕНЯТ СМИСЪЛА НА ВЪПРОСА! Т.е. можеш да поправиш някоя правописна грешка. Ти искаш да промениш смисъла на въпрос, който е подкрепен от над 600 000 души! Защо бре, бойко? Защо риете да стане гражданска война? киро е ***, той може да не знае какво прави, но ти имаш опит и знаеш. Хората вече излизат с ХИЛЯДИ! Медиите не показват, но софиянци виждат! Защо искаш да стане страшно? Още можеш да предотвратиш това!

15

Гошо

преди 11 месеца

Излъгаха избирателите си и сега играят театър. Но никой не вярва на постановката! Страх ги събра, лъжа ги държи заедно и ще продължат така. Защото при нови избори са на загуба и двете страни.

14

пришълецът

преди 11 месеца

15 е добра тема, но защо спираш на тях?:)))

13

БГ

преди 11 месеца

да та хване Вагнер ще ти разчекне очилата Десоооооо

12

вили вуцов

преди 11 месеца

каква гарнитура *** десо за какви гарнитури става въпрос национални като от вили вуцов

11

Ехоо

преди 11 месеца

Постановка за конфликт!За балами,каквито сме всички гласували!Уж де!

10

Контраофанзива?

преди 11 месеца

Стана модерно напоследък... Но за пръв път управляващи протестират срещу себе си,живеем в Оруелско време!

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 4 - Със сигурност ще им паднат избирателите. Никога не съм гласувал за ПП, не ми се видяха ни надеждни, ни сериозни, ни да знаят какво ще правят, някакви случайни. Ама, приятели и познати около мен ми умляха главата, те били, те ще променят, чегъртат.... Е, сега ги вижте, един не продължава да ги подкрепя, ами се будалкат с мен, че вече каквото съм кажел, щели да ме слушат. Ами, не стават тия хора, не са политтици.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Радев беше прав нали ? Без такова споразумение няма правителство