21

Алооо

преди 1 година

Асен Василев търси в БЕХ укрити 1 милиард лв.!!!"БЕХ са занижили печалбата си с близо 1 млрд. лв. През февруари тази година холдингът е публикувал публичен отчет с 1.588 млрд. лв. печалба, а два месеца по-късно, когато се е заговорило, че размерът на дивидента за държавата може да се увеличи, публикува нов отчет с 640 млн. лв. печалба", обясни Асен Василев

20

Пепи

преди 1 година

И как след 2 години на свръхпечалби дружеството е декапитализирано?!?! Нещо не се връзва.

19

В.

преди 1 година

Фалит и продажба на БЕХ ще уреди едни хора 10 г на власт.

18

1 милиард!

преди 1 година

"Близо 1 млрд. лв. от декларирана в началото на годината печалба от Българския енергиен холдинг се е изгубила в отчетите му през април. Това е и причината да му бъде назначена проверка от Финансова инспекция и НАП, обясни днес министърът на финансите Асен Василев."

17

Истината!!!

преди 1 година

Близо 1 млрд. от печалбата на БЕХ се загубила за 2 месеца, затова го проверяват!!! Не ПП искат да фалират БЕХ, а той е източен приди тях и трябва одит, за да се види какво е ставало в БЕХ при Радевото служебно правителство!!!!!!

16

Отврат

преди 1 година

Форумните таракани ще се подмокрят от радост ,че някой иска да фалира БЕХ! Те са си доказани антибългари! Важното е да залива с помия всеки който каже някоя истина. Е, и някоя копейка ще изпадне!

15

Мнение

преди 1 година

"Големите специалисти" по енергетика, право и икономика ограбват България и българите и трябва масова чистка за което Асен Василев е точния човек!

14

Мдааа

преди 1 година

Гербаджиските калинки са източили БЕХ. Затова реве Д.Д. за отклоняване на вниманието от истинските мошенници от ГЕРБ.

13

Цитат

преди 1 година

Министърът подчерта, че дивидентът, който Български енергиен холдинг (БЕХ) ЕАД следва да разпредели и внесе в държавния бюджет, е не по-малко от 1,588 млрд. лева. Това представлява нетната печалба за 2022 г., декларирана в предварителния отчет на дружеството от 03.02.2023 г., публикуван на интернет страницата на Агенцията за публичните предприятия и контрол. Василев поясни, че това по никакъв начин не поставя под риск енергетиката, тъй като, внасяйки този дивидент от 100% БЕХ ще остане с няколко милиарда по сметките си.

12

Nina

преди 1 година

До честния Добрев ли опряхме - да ни казва кое е правилно и кое не. И да - "съкращаване на разходи" - всеки лев за социална политика, заплати или пенсии е лев, който можеше да бъде откраднат. Как да преживеят това?

11

Истината

преди 1 година

Мафията се уплаши от Проверките, които започват в БЕХ заради намалена печалба!!! Делян Добрев е лъжец!

10

Мнение

преди 1 година

Този е за съд! Мошенник от класа! Интригант и лъжец!

9

пришълецът

преди 1 година

Жълтооки и червенооки:))))ама буквално...щото черноокия счупи ви врата:)))

8

Анонимен

преди 1 година

задкулисието започва от зашеметения български народ,най-големият проблем на тази държава е нейното умно население

7

В.

преди 1 година

Каквото и да говорят, подразбирам съдбата на БЕХ!

6

истина е

преди 1 година

От преди 10 год .тоз и трябваше да е осъден на 20 год. а боко на 50 !!!

5

анонимен

преди 1 година

Един разумен човек е Д. Добрев и не може да търпи машинациите на ПП , пък вие си слагайте червените палчета надолу ,колкото ви душа иска , а пък аз ще си го преместя в другия крачол за това, че плюете Добрев.

4

Шефа

преди 1 година

Сега Кирчо и Кокорко ще разберат ,защо Сарафов стана главен прокурор!

3

Анонимен

преди 1 година

Цялата ГЕРБ-ерастка шайка, заедно с лидера им Буци, техните верни партньори в задкулисието - ДПС и няколкостотин души покрай тях, трябва да са в затвора, а всичкото им имущество да бъде конфискувано.

2

Паню Баирски

преди 1 година

Това перекенде Делян добрев не става за нищо!