27

Анонимен

преди 1 година

Помните ли, как спокойно и наежено Борисов си даде имунитета, докато беше под чадъра на Гешев?! А сега, когато развалиха задругата не иска изобщо да го дава! Пародия и за двамата ...

26

Анонимен

преди 1 година

След Иванчева веднага щот от всяко районно кметство е тръгвала кола към столичното,а тя само е водила преписките за които казваше,че била закъснявала от кметството,че и по градските кметства е било тъй,които били свързани с окръжни и областни центрове за прехвърляне на кутии с загуби на парите дадени за превоз-пренос.

25

Анонимен

преди 1 година

Абе Плешката дали пък може да се окаже обикновен тьпанар, който просто стопля твъъъърде бавно?

24

Джон Геш

преди 1 година

Подготвих се да арестувам Путин, воглаве с руските агенти, но мафията реагира бързо- остави инструмент без инструменти!

23

Анонимен

преди 1 година

*** се замерят с ***.Гешев досега спа ли толкова години, не е само Борисов!

22

Анонимен

преди 1 година

Да ва е... бок... уците надминахте Коза Остра

21

Анонимен

преди 1 година

прокурори и съдии това е истинската мафия в ългария

20

анонимен келеш

преди 1 година

Абе ако си говориме честно най големите престъпления в България са дело на комунистите от БКП/БСП!Крадене на поразия от една върхушка,а за тези които надигнат глава Белене,Скравена!

19

Джон Геш

преди 1 година

Осъдих всички олигарси, завинаги са те в Дубай, сега и политиката подхващам- България ще стане рай!

18

Анонимен

преди 1 година

иСТИНАТА е че Бойко назначи Цацаров , а Пеевски СИ назначи , Гешев ...След което Пеевски ''обеща'' на Баце да ''помага'' , но го извъртя и се скараА . За да си запазят главите И тримата ---Доган-Пеевски и Баце , предадоха Гешев , после ще бъде Баце , Пеевски , ....И Доган -пак чист !

17

баба мара

преди 1 година

ти нищо не направи докато беше гл прокурор какво стана с делата на олигарситекои влезе в затвора къде е имуществото им ние без воина се избиваме по пътищатаи по кръчмите колко време вече хората по улиците ти искат оставката и ти не реагирашхората нямат никакво доверие в системата 30 години анархия

16

Джон Геш

преди 1 година

Защо ме обвиняват, шефе, че късно съм те обвинил, нима тез хора не разбират, че ти на мене си ми мил?

15

Хорейшио

преди 1 година

Не само хората, а скоро и негов колега прокурор трябва да го обвини официално за това, че умишлено държа делата на Боко на тръпчета. А има и други, които още се мотая - напр. делото за парите от магистралите на Боко, които бяха изнесени в чували..Там явно се пипа много леко, за да не се разкрие истината кой стои в дъното и къде са отишли парите, че да се окажат и те при Боко.. Та това се нарича длъжностно престъпление против правосъдието, има специален раздел в НПК за такива случаи

14

Анонимен

преди 1 година

До анонимен ***...Ало , не виждаш ли че за ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в България , все се стига до четиримата : Доган-Пеевски-Баце и Гешев ... и най-вече , защо не погледнеш РЕЗУЛТАТИТЕ от управлението на герб : ''България най-бедна и най-корумпирана държава '' ...И ТОВА ГО КАЗВАТ Иот ЕС , а не ние българите .И , ...колко още млади семейства , напуснаха България , по времето на ''тоя'' ПРИМИТИВЕН БЕЗДАРНИК ???

13

Анонимен

преди 1 година

Че то нали Борката те турна на тоя пост, в кво да го обвиняваш?

12

Анонимен

преди 1 година

Този, започна като Деса на Радев да пуска някакви послания във Фейсбук! Много несериозно ми изглежда да се жали в мрежата,а когато трябваше да говори се правеше на недостъпен и интересен!

11

Ако не беше направил

преди 1 година

тази сцена с "атентата на Путин" може би щеше да имаш народна подкрепа дори.

10

Анонимен

преди 1 година

Много ясно че е късно и ти си част от проблема а не от решението

9

Анонимен

преди 1 година

Гешев :---''ДПС и герб ме ПРЕДАДОХА'' !?Е , ЗА КОИ СИ РАБОТИЛ , БЕ ДЖАНЪМ ?Това не е ли ПРИЗНАНИЕ , за слугинажа на Гешев , към ДПС и герб ... ?

8

Наблюдател

преди 1 година

Гешеев, пак се опитваш да блеснеш, като се правиш на "по-мъж" от Борисов! И в какво си го обвинил, някой разбра ли! Докара една оборотна от Дубай, която знаела...."достатъчно"? Щом се молехте за ДНК, че да търсите евентуален "мотив", сещаме се и какви са ти обвиненията!