23

Анонимен

преди 1 година

А референдум ще има ли. Все пак е задължителен. Или бързат да сменят конституцията.

22

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се вмъкнем в дефицит 3%. Ще се наложат допълнителни разходи в помощ на украйна.

21

Анонимен

преди 1 година

Алоо азиатски ***, какво ви предлага Руския МИР ? Технологии, развита инфраструктура, търговия . Едно голямо нищо, предлага на хората мизерия, тоталитаризъм, беднотия. Вместо да си развиват държавите с ресурсите които имат тръгнали война да правят и да подкупват политици да правят пропаганда. Абсолютни манипулации и лъжи от БСП,Радев,ИТН,Възраждане и другите кибици в парламента те го знаят много добре това !

20

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/15 "Даже укрофилите които вият по форумите няма да отидат а ще избягат в чужбина" - бе какви укрофили са неграмотната и некадърна мешаница, гласуваща за ес и нато, за да им ДАДАТ "европейска МРЗ"?

19

Христо Христов

преди 1 година

"Ние сме единствената страна, която праща двама кандидати за еврокомисар." - прав е. Но да не забравяме, че сме и единствената страна пратила двама кандидати за генерален секретар на ООН.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези пропагандисти вместо да плашат по телевизиите и да правят услуги на Кремъл да вземат да кажат истината. БА е общо 30хил. Заедно с генералите, офицерите и администрацията, при едно разширяване на войната нямаме шансове да не говорим че и в момента сме уязвими. По добре за държавата е да разчита на партньорите си и да вложи малко пари за подсилване и оборудване на армията отколкото да се правим че проблем няма. Войната трябва да спре в Украйна другия вариант би бил гореща война !

17

от бузлуджа

преди 1 година

абе вие бяхте ли на власт ? бяхте , и то не един месец или година . е що не го направихте тоя европейски бюджет та пенсионерите и работещите да се чувстват спокойни ? а точно па ти да говориш за загриженост е много цинично , помним какво сътвори . и стига сте плашили хората с войната ! никой никъде не е казал или написал че българи ше ходят на война .

16

Анонимен

преди 1 година

едно към едно поватаря опорките на крвмъл. нали те видяхме колко милееш за България и какъв управленец си. Фалирахте държавата первени кхмери.

15

Анонимен

преди 1 година

Никой българин няма да отиде да се бие за мизерната Украйна срещу Русия.Няма как да стане.Даже укрофилите които вият по форумите няма да отидат а ще избягат в чужбина Естествено за контрата пак нито дума тя се провали.Освен това Наполеон и Хитлер не можаха да победят Русия,че Зеленски ли ще я победи.Смях.

14

Долар...3000лв

преди 1 година

ГЕЧЕВ.....станахме набързо милионери....

13

ГЕЧЕВ, ВЕРНО ЛИ

преди 1 година

Преподаваш на студенти....как се фалират банки

12

Зозо

преди 1 година

Гечев дето трябваше 1997г. да увисне пред парламента тръгнал да дава акъл?!? Помним как фалира 13 банки за нула време и после избяга в ЮАР от народната любов. Ай сиктир!

11

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ ОЧАКВАИТЕ ОТ НАЗНАЧЕНОТО ОТ С.А.Щ. ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИ ПОСЛУШКОВЦИ НА С.А.Щ. ЗАСЛУЖАВАТ ЕДИНСТВЕНО РАЗСТРЕЛ.

10

ДРОГАРИ

преди 1 година

На тоя му знаем лафовете.....от 1995г.

9

ДРУГАРЮ ГЕЧЕВ

преди 1 година

Не требе ли да си у иауша

8

БСП НАТОВЕЦ

преди 1 година

Подкрепям Путин, ама не се отказвам от пачките от оръжието за Украйна.

7

ГЕСЕЕ,,,,,

преди 1 година

Ти и Виденов не фалирахте ли БГ.

6

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е поразяващата уста да си седне на *** и да млъкне. Хората още помнят 1995 год. и великите му дела в банковия сектор.

5

ГЕЧЕВ,,,,

преди 1 година

Като нещете в НАТО и ЕС...чии го крепите тука....

4

ГЕЧЕВ, СТИГА НИ

преди 1 година

Плаши....соца отдавна си отиде