144

Поправка

преди 10 месеца

51% от 36% дето го избраха не одобряват резидента. Смятайте къф му е рейтинга!!!

143

ллоли

преди 10 месеца

До Ром"с За каквито резултати са се договорили, за такива им плащат, всичко е решено предварително! Кой ли вярва на тези агенции?

142

Анонимен

преди 10 месеца

Радев е с най висок рейтинг сред действашите политици , какво значи неодобряват и какво значи подкрепят. Аз бих написал заглавието така 62% неодобряват правителството ,Радев е с 49% подкрепа.

141

Анонимен

преди 10 месеца

До всички тапунгери където лаят срещу Президента -Ние сме парламентарна република ! Президента им е виновен,платени мишкиии ,лтгб утрепкии

140

Анонимен

преди 10 месеца

ПасолствоТО излъга Радев и му натресе про100 то. Сега бере ядове с тях.

139

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепата за Радев само ще намалява докато стане само от близки и роднини. Ще видите като извадят и далаверите за последните 2г.

138

Анонимен

преди 10 месеца

Представително проучване на Изследователски център Тренд по поръчка на 24 часа... :) :) :)

137

Анонимен

преди 10 месеца

Като ни вкарат във войната искам всички одобряващи правителството да се включат.

136

Анонимен

преди 10 месеца

Странно е, че намалява одобрението за президента Радев. Радев изненадващо се оказа много силен президент, стриктно спазващ Конституцията. Радев обедини народа срещу мутрите, което не посмя да направи никой друг.

135

Лъжа

преди 10 месеца

1/3 от избирателите подкрепят кабинета? Ако след тройката сложите една нула и ще повярвам

134

Анонимен

преди 10 месеца

Фатмакo да си зима канадските ало измамници и да се разкарва

133

Ром"с

преди 10 месеца

Отличен резултат..я вижте на Джо Байден или Макрон рейтинга им на одобрение ..а и както знаем,че всики соц агенции манипулират и особено шефката на Алфа Ричардс която и в костите си е русофобка,то ще Ви стане ясно,колко много химичат тези агенции за соц проучване ,особено на нашите.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, дайте 100 дни на кабинета... От първия ден искате ***. Не става.

131

моч

преди 10 месеца

До Размисли....Ахаааа , така значи.....Когато с измама , погазвайки конституция и заобикаляйки закона ви инсталира във властта и "усвоявахте" както и бойко не е "усвоявал" , тогава бяхте с "Вас сме г-н преZидент.Сега , след като от алчност , лакомия и проcтoтия се изпокахате вече чорапа взе да ми понамирисва...Ето това сте вие ППДБ - нагли лицемери,използвачи,крaдcи,неетични,неморални и неблагодарни oтпaдъци.Никога не бих гласувал за бoлшeвишkи koпои и фaтмaци!!!!

130

Анонимен

преди 10 месеца

Завършил академията Максуел в САЩ, но... харесван от българските русофили.. Този всеки ден му е много!

129

пълни глупости

преди 10 месеца

С 36% беше избран този резидент с ПП или без и още тогава не беше избора на народа ! А откато вдигна юмрука в защита на кървавия кремъл лети стремглаво на долу към импийчмънт!

128

Парадокс Бг

преди 10 месеца

До 155. Ами не е така! Статистиката е, че през юни одобрението към президента Радев е спаднало драстично на 36% ! Останалите Не го одобряват и други не знаят, объркани са и с право. Президентът беше избран с призивите на Продължаваме Промяната да гласуват За него, а после Радев се обърна срещу Тях на 180 градуса!

127

Помним

преди 10 месеца

Вторият мандат на президента Радев беше благодарение на подкрепата на Продължаваме промяната и Кирил Петков, който призова българите с видеообръщение избирателите да гласуват за Румен Радев на балотажа на президентските избори!

126

Хаха

преди 10 месеца

Значи повече хора подкрепят Призидента ( 49%) отколкото Правителството на ПП ( 33%)

125

Размисли

преди 10 месеца

До 151. Не става въпрос за "мразене", човек не мрази някого, когото не познава лично, а за "подкрепа"! Аз гласувах два пъти за Радев, но в момента, в който започна открита словестна атака срещу ПП-ДБ не го одобрявам!