27

Анонимен

преди 11 месеца

"Застраховката за наводнение е евтина. Никой не ти коментира здравната застраховка-това е друга тема." - Същата тема е бе, бacтун! Застрахователите в Бъглария масово ментят за всичко.

26

Анонимен

преди 11 месеца

До младен - Обмислял съм го.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До до 19 - Ти си от тея, за които беден означава човек, който има само една обува и не е ял от седмици.

24

до 19

преди 11 месеца

Човек който има собствен дом не е беден. И трябва да се грижи за собственото си имущество. Като отдели няколко десетки лева годишно и и застрахова дома си. Постоянно има бедствия, и пак продължават да не застраховат домовете си.

23

младен

преди 11 месеца

"От общината му обяснили, че може да получи до 300 лв. обезщетение." - Да смени гражданството с украинско и ще получи повече! xБългарите кучета ги яли.

22

Анонимен

преди 11 месеца

До до 17 - Коментирам застраховките като цяло И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ, че в Бъглария всичките са едни и същи. Не ме обиждай!

21

Реалист

преди 11 месеца

Много продавачи на застраховки в коментарите , знам че сте на процент но тези 50 лв които хи искате българина няма да ги даде на вас защото знае че сте измамници . За сметка на това по добре заделени 1000 лв годишно за консумативи , наем на багер и т.н отколкото да се дадът на българските застрахователи - мафиоти!!!Поздрави от Окланд(Ню лунн) Нова Зеландия!!!!

20

Анонимен

преди 11 месеца

До застраховай се бе! - Те всички обещавата едни големи суми, а после чакаш с ГОДИНИ. РЕкламите много яко - пада гръм на къщата и докато още се вдига пушек, човека е с куфарчето с парите там. Ама истината е, че нарочно протакат с месеци, предлагат ти смешни суми и ако ги вземеш, губиш правото, да искаш по-високи. 300 000 обезщетение? Да, ама си гол и бос на улицата, защотовсичко ти е заминало. На ти 7000 лева, да се хванеш като удавник за сламка! Ако не си съгласен, изчаквай половин година ...

19

до 17

преди 11 месеца

Застраховката за наводнение е евтина. Никой не ти коментира здравната застраховка-това е друга тема. Има разлика между лични и имуществени застраховки. Аман от неинформирани глу-пен-дери.Застраховка за наводнение е 20-200 лв на година. Не на месец, в зависимост от застрахователното покритие ! 20 лева са 1,50 на месец.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Идват 200 000 украинеца и казват "Помогнете! В беда сме!". Ние помагаме. Искат 100 българна помощ и казват "Помогнете! В беда сме!" - На ви 20% от това, което заделяхме за украинец на месец.

17

застраховай се бе!

преди 11 месеца

Реално застраховката е от 4 до 20 лв на месец-в зависимост от застрахователното покритие. За минимална застраховка-с покритие 10 000 лв е 20 лева годишно-а това са 1,50 на месец. За пълно застраховане за 300 000 лв щети-ще е около 300 лв-а това са 25 лв на месец. Че 25 лв на месец -за цигари и бира намирате, че е повече. Не можете ли една седмица без цигари-и да си осигурите спокойствие за дома? Ако няма 25 лв, има и задстраховки по 4 лв-че това са 2 билета за автобус, алооооу.

16

Анонимен

преди 11 месеца

"Спестили 50 лв на година, а сега с претенции." - *** нещастен - за престой в болницата и разходи от 17 000 лева, застраховката която ми покриваше до "50 000 лева разходи" и обещаваше "10 000 лева обезщетение на ръка", демек да имам за пропуснаитте месеци, когато съм се лекувал, ми даде 620 лева. А полциата беше 37.50 на месец. Че да си бях спестил предните 4-5 години и аз да бях правил, като застрахователа - парите на борсата!

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Реалист В Окланд не се ли правят застраховки?

14

Анонимен

преди 11 месеца

За интернет-пари имате. За заведения-пари се намират. За бира, алкохол, цигари-пари имате. за компютър-имате пари. За автомобила-пари имате-че и най-малък ремонт е поне 500 лв, алоооу. За гражданска отговорност-имате по 200 лв. За винетка-имате 80 лв. За кабелна телевизия-пари имате. Да джиесем-и-пари имате. За шезлонг и чадър на плажа-пари имате, дори се избивате за място при ПЛАТЕНИТЕ чадъри. Но 100 лв за застраховка-нямате.И то това е на ГОДИНА не месечно.

13

Анонимен

преди 11 месеца

До Реалист - Който е взел "обещаната сума" от застраховател в БГ, да ми се обади и да ми каже как... Че все ме ментят.

12

Реалист

преди 11 месеца

будсли такива , пишете коментари човек да си купи застраховка , защото продавате нали така ? Аз съм в Нова Зеландия , но в а България няма закони дали си с застраховка или не няма значение застрахователите в България играят с властта , пари няма дс получите от такива а само подаяния. Поздрави от Окланд Нова Зеландия на продавачите на застраховки !!!!

11

аман от наглост

преди 11 месеца

Пострадалите от наводненията и тези 300 лева не им се полагат. ЗАЩО НЕ СА СЕ ЗАСТРАХОВАЛИ. Спестили 50 лв на година, а сега с претенции. За цигари, за бира пари се намират, но 4 лв на месец за застраховка нямат. като не си се застраховал-сам се оправяи. Аман от наглост!ф Постоянно има бедствия, и продължават да не се застраховат.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Държавата трябва да се грижи за инфраструктурата, а какво става в частния ти имот е твой проблем. За това има застраховки.

9

когато сякоха горите

преди 11 месеца

Когато сякоха горите, почти всички по селата облажиха некое и друго безплатно дръвце. Сега си плащате сметката. И ще я плащате още поне 20 години ако спрете да сечете днес.Аз не искам от моите пари да се плаща за нечий тарикатлък.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Да си правят застраховки. На държавата да разчиташ, не става. Нашата държава не мисли много за хората.