89

ЛОЙКО

преди 11 месеца

Лечку го изгониха от Хамбургер (1992-1996) за Мързел...От Марсилия (96-97) го изгониха за ниска форма и пак мързел ...в БЕШИКТАШ ОТКРАДНА 100 000 ДОЛАРА и избяга в средата на сезона (97-98), И ТАМ ИМА ПРИСЪДА ЗА ЗАТВОР, ако някога влезе в Турция .

88

Анонимен

преди 11 месеца

Жена му на тоя на снимката е по-голямата сел,ян.к@ от двамата.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя вкара един гол надскачайки Хеслер най ниския от немския отбор и от тогава много му се отвори работата

86

Стайко

преди 11 месеца

На Лечков мястото му е във затвора!

85

отвратен

преди 11 месеца

Лечков ,може да е добър футболист ,но си остава *** и нахален .Какъвто кмет беше такъв и концесионер остава ,като футболна топка пълна с въздух.

84

патладжан комер

преди 11 месеца

Тоя чичо с какво друго е известен?

83

До 79

преди 11 месеца

Само ако в концесионния договор изрично е вписано, че концесионера е задължен да осигури зони със свободен достъп, само тогава може да му се търси отговорност. По закон концесионера влиза във владение на имота, фактически той се разпорежда с него до изтичане срока на договора, следователно е в пълното си право да ограничава достъпа до него.

82

днес или утре

преди 11 месеца

Толкова много редакциоонни грешки допускате ,че понякога се запитвам защо изобщо ви чета глупостите.

81

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Лечков и той се...оака,голям...фактор стана. Пази Боже,сляпо да прогледне -е казал народът ни.

80

Аман от кучкари.

преди 11 месеца

Всеки с тях ще се занимаваме. Забранявай песовете и край.

79

Анонимен

преди 11 месеца

КУЧЕНЦЕТО НА ЧОВЕКА Е УБИТО НА общодържавна алея, ДОСТЪПНА ЗА ВСЕКИ !!!..ТАЗИ АЛЕЯ ДО СТАДИОНА НЕ Е В КОНЦЕСИЯ НА ЛЕЧКОВ....ТАМ ИМАМЕ 2 ГОЛЕМИ ТРЕНИРОВЪНИ ИГРИЩА + СТАДИОНА, КОЕ Е КОНЦЕСИЯ НА ЛЕЧКОВ ??....НЕМОЖЕ АЛЕЯТА ДА Е НА ЛЕЧКО ??

78

Анонимен

преди 11 месеца

Лечков, Ле.К.еч.ков, долен тип...

77

Анонимен

преди 11 месеца

За съжаление Лечков отдавна се е превърнал в ***.чков, като онзи Боби Перуката!

76

До 75

преди 11 месеца

Най-вероятно в концесионния договор е вписано, че имота ще се ползва за спортен комплекс, а за да се отвори автосервиз е необходимо да се измени предназначението на имота и т.н. Но това няма нищо общо с това как се охранява самия имот и дали в него се отглеждат кучета. Не може нищо да е в нарушение на договор, ако изрично не е в вписано в него!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Те хубаво охраняват имота ама защо не са дресирани правилно тия кучета, нали от крадци трябва да пазят а не от джобни кучета. Мини пинчвера ми нападна овчарка тренирана за дрога, тя изобщо не реагира. Като ползвате кучета убийци поне ги тренирайте правилно

74

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, гледам много форумци се опитват да разсъждават. Така: това че са ти дали някакъв имот на концесия не дава автоматично право да не допускаш хора там. Ако имота е за обществено ползване, например морски плаж или стадион с прилежащите му алеи и съоръжения - всъщност концесионера е длъжен да осигури достъп и безопастност там. Също нищо не дава право да умъртвяваш нечие куче, има си МВР и процедури за тези неща. Явно Лечков е неадекватен концесионер и трябва веднага да му спрат договора!

73

Анонимен

преди 11 месеца

Следващият път идваш без куче, но с едно чифтенце, 12кал., с резнати цеви , и двете пъни с бренеке.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Крайно време е в България да се наложи на всички собственици на кумета да ги извеждат задържително с намордници и незабавни глоби за неизпълнение. Като започнат да ги глобяват и всички ще спазват, защото българина сърце го боли да му взимат паричките.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Лечков няма никаква концесия на свое име, камо ли да притежава стадион. Селски тарикат.

70

До адвокатчето 67

преди 11 месеца

Слаба логика, тук се касае за концесия с определен предмет. В концесионния договор не пише че е забранено да отвори автосервиз примерно, но това не означава че е разрешено. Всичко извън предмета на концесията е в нарушение на договора и да забранено е.