92

Перко Наумов

преди 1 година

Велика армия.Краде деца,телевизори перални тоалетни чинии.......

91

Анонимен

преди 1 година

Това се е практикувало и при други войни и не само в Русия.

90

Перко Наумов

преди 1 година

Важното че победиха Украйна за три дни.Вече са в Гренландия

89

Анонимен

преди 1 година

Какво значи погребани с военни почести-почетни стрелби на мястото на гроба,посмъртни награди и повишения в звание даже и за безследно изчезналите от взривове,застреляни наказателно в гръб,че участвали в боевете до пълно отчаяние и неузнаваемо обезобразени както от ударите с чук по телата за неразпознаваемост от стрелбите по тях за за запълването на крематориумите.

88

Анонимен

преди 1 година

До Перко Наумов "Каквото и да пишеше рашките са жалки." ------ жалки, жалки... ама направиха цялото нато за смях.

87

до 82 Бай Дрън

преди 1 година

Бъркаш, като смяташ, че в затворите ни няма за тежки престъпления. Осъдени политици и за корупция няма, да. Но има достатъчно убйици, изнасилвачи, за системно насилие, садисти и прочие социопати, дето ако ги напускат, ще ни се стъжни живота. Крадците на имущество отделно ще ни сгърчат.

86

Перко Наумов

преди 1 година

Каквото и да пишеше рашките са жалки.

85

Зозо

преди 1 година

Пaплaч

84

Анонимен

преди 1 година

Абе краваро-хохаалската пропаганда, айде стиковайте си версиите - последно окраинците иззбиха 80% от вагнер в бахмут или 32 000 от 40 000 затворници са успели успешно да приключат службата си?

83

СМЕХ....

преди 1 година

ПРЕСТЪПНИК, УБИЕЦ И ЗАТВОРНИК У РУСИЯ----ЗВУЧИ ГОРДО!!!ЕГАТИ, ДЪРЖАВАТА...ХАХА...!!

82

Анонимен

преди 1 година

До Перко Наумов "За три дни рашките превзеха цяла Украйна.За половину година превземаше Бахмут.Страшна сила........." --------------------------- едно чвк направи за смях цялата хохалска армия обучавана от 2014 по натовски стил и може би най-силната голяма в есср. Отделно, че и доста натовци изпрати в дървени костюми в родните им държави.

81

витанката

преди 1 година

Я момент малко.. нали еленски и ко твърдяха, че затворниците мраат като мухи в бахмут? Нали викаха, че ги пращат като пушечно месо.. нали били въоръжени само с лопати??? Как така сега изведнъж се появиха 30 000 свободни, че и живи затворника???

80

амнистия

преди 1 година

Убийците от снимката Пригожнин и путин още ли са в бункер или вече са на свобода.?

79

Перко Наумов

преди 1 година

За три дни рашките превзеха цяла Украйна.За половину година превземаше Бахмут.Страшна сила.........

78

Бай Дрън

преди 1 година

Не всички затворници са осъдени ,а тежки престъпления. В България като няма в затвора ни ведин голям престъпник, да не ни дебнат зад всеки ъгъл? Тук, ако 5000 от 32000 престъпника се изпарят, България ще стане райско кътче. Да почнем от политиците-всички на фронта и от 240 да се върнат 200. Ако имаме късмет, няма да се върнат Боко, кирето и Асанчо, дето ще си хване украински любовник.

77

ттт

преди 1 година

До ПолковникЗа 3 дена ,нали?

76

до 77 Бай Дрън

преди 1 година

5000 мъртви, но 32 000 се разхождат навън. Кой знае колко от тях са за тежки престъпления. Не че ми пука де. Те там ще си действат, а ние няма да чуем нищо. Както не чуваме, че в Русия имат по-тежки проблеми със СПИН дори от Африка или огромни групи неонацисти. Високия процент нармомания сред руснаците и скрития хомосексуализъм до това води.

75

Бай Дрън

преди 1 година

Вижте сега, правозащитници. Около 5000 затворници са мъртви. Радвайте се! Иначе пак някой ден щяха да излязат в обществото и да негодувате! Аман от измислени правозащитници!

74

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро очаквайте статия защо не успя украинската контраофанзива.Ще ви говорят че руснаците имали превъзходство във въздуха и че ако дойдат ф16ките ситуацията ще се промени.Освен това ще дъвчат тоя язовир до есента кой бил го взривил.

73

Мда

преди 1 година

Завоалирано ни казват , че укрите гинат като *** в контраофанзивата и вече са загубили сериозна част от западното оръжие.Скоро Зеленски ще седне на масата , а после ..."Десен сектор" ще го ликвидират дори да се скрие в САЩ. Това е жалката съдба на подобни отpeпKи