803

афро

преди 10 месеца

Тагарев има три деца!Със сигурност ще ги зачисли към бойците!!!!!!

802

аноним

преди 10 месеца

Преди два дена по една телевизия Николай Радулов обяви,че около 50 ,,генерала'' у нас са си купили тази титла от Украйна!Тя ги раздавала,срещу заплащане!Така,че ненапразно се славим като страна с най-много генерали!!!!

801

Барабар

преди 10 месеца

А Съби Сабята в пакета за *** да си прати саблята барабар с мачката от зоопарка в Стара Загора.

800

До 897

преди 10 месеца

Украйна е първата преграда против путинизЪма в Европа....наложен със сила на оръжието....

799

ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

преди 10 месеца

Всички дават, само ние са ослушваме по живковизки....

798

R.A.T.M

преди 10 месеца

В Ирак САЩ са изстреляли 100000 артилерийски снаряди, в Украйна Русия за два три дена ги изстрелва. Западното оръжие не може да работи с такъв интензитет и тогава или го унищожават или го зарязват. Каквото и даде запада само акциите на производителите ще падат. Свършва човешката сила, а никой не иска от развитите страни да праща свои, за това Полша, Прибалтика, Румъния.

797

До Бай Дрън

преди 10 месеца

Ти да не би да си на лично подчинение на Путин за пропагандист номер едно в България?

796

само Възраждане

преди 10 месеца

долните еуроподложки окрадоха страната,затвориха блокове на аец и сега тока е по скъп,раздават природните ресурси за стотинки,първи сме по внос на ббоккллукк(интересно защо е цензурирана дума) и първи по смъртност и намаляване броя на населението,първи по износ на дървесина-ето ви и свлачищата- е това спечелихме от ЕС

795

Бай Дрън

преди 10 месеца

Тая война, която даже не е война показа, че НАТО толкова може. Изпразни си складовете от старо оръжие, за ново няма мощности или ако има, става след години...изобщо, пълна скръб е това НАТО що се отнася до водене и поддържане на война. Иначе за малки операцийки в Либия, Ирак и Сирия ставаме. Видя се, че за по-големи като Афганистан и ...й не става от НАТО и в частност САЩ. Не знам Украйна на какво се надяват с такива партньори като НАТО и САЩ, където цифрите помощ са големи, ама големи за малцин

794

Бай Дрън

преди 10 месеца

Ама чакайте малко, натовските страни работят на макс за украйна, просто това са мирновременните възможности. Никой не държи военна промишленост, която да бълва оръжия и боеприпаси като за война. Просто това са възможностите на НАТО и това е. В България се работи денонощно, колко повече да се увеличава производството? От тук нататък трябват инвестиции в нови мощности. Колкото и да им се прати на Украйна, всичко влиза в бой и свършва за дни. Резултатът е точно 0, замразен конфликт с много жертв

793

Новина за похода?

преди 10 месеца

Защо никъде не се споменава, че ще има Поход за Мир и Суверенитет днес? Ако излязат 5 човека да викат срещу Радев или каквото им спуснат, половината статии са за тях, живи включвания, интервюта на всеки един участник. На похода В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ, на който се събират ХИЛЯДИ - нищо! Случайност? Както не отразиха или само споменаха протеста срещу правителството миналата седмица? Подчертавам-протест В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ-да не се намесваме в чужди войни и да има ПРЯКА демокрация! НДК-17:00 ДНЕС!

792

Последни новини

преди 10 месеца

ТагареФ ще сформира доброволчески корпус за Украйна! ЩШе се набират бедни,безимотни или с кредити българи от бюрата по труда! Ще бъдат платени! А сега един въпрос,ще участват ли евро атлантиците плюещи Русия по форумите? Такива като Плевнев,Киро Пасито или Буци Тиквунов ?Тези от София Прайд,дето си бъркат по дупките на паметника ще ходят ли да громят Путин? Аааа,кажете де!

791

Анонимен

преди 10 месеца

Събев и Тагарев ще духат супата! Рядко греша и мога да се обзаложа ,че леталния изход преобладава!

790

само Възраждане

преди 10 месеца

жалките еуротролчета само може да спамите

789

НДК 17:00

преди 10 месеца

Заради такива като този днес от 17:00 пред НДК ще има шествие - "Поход за мир и суверенитет". Събира се и подписка за референдум с няколко въпроса, но в две направления: 1. Намесване в чужди войни по какъвто и да е начин (вкл. пращане на оръжие и войски) да става само след РЕФЕРЕНДУМ и 2. Облекчаване процедурата за провеждане на референдум, защото това е единственият и най-чист вид на "демокрацията" - прякото упражняване на властта от СУВЕРЕНА - НАРОДА. А те опитват да я спрат. 17:00-НДК!

788

НАТО НИ БРАНИ

преди 10 месеца

ЕС ни храни.....затова путинистите не мърдат от БГ....

787

РУСИЯ ГУБИ

преди 10 месеца

Путинистите също

786

ПУТИН В ШАШ

преди 10 месеца

Не го жалят

785

ШОЙГУ СА ОПЛАКВА

преди 10 месеца

Немам танкове....аре стига бре.....Украйна стана и гробница на руските танкове....

784

ДА СТРОШИМ

преди 10 месеца

Главата на руския агресор....нападнал Украйна и избил хиляди жени и деца