16

Анонимен

преди 11 месеца

Направо багер да минава и да изравнява всичко със земята... Градове и села няма да стане от туй нещо.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Както ти казах гнусен си ти и овца на отворено общество също. Томислав Дончев бе дълго време директор на отворено общество отговарящ точно за северозапада. Преди някой да го избира за нещо друго. Същотото беше и в крайна къде навсякъде я слагаш защото това е поръчката.ти искаш да се вдига шум за крайна, тука било тревичката там какво било и разни такива.

14

IQ 3.14

преди 11 месеца

До Христо Христовае то едни пари от ЕС за кризисни ситуации минаха миналата година, ама оня с юмручето и кокошката дето приватизира военните заводи малко ги потурчиха. кво остана са ги преписали областните и кметовете по места. за тва сега чекаме зеленски да дойде да изгребва тинята от раковица. а можеше некой да проконтролира един дебел *** да не сече гората по петрохан

13

читалище заря

преди 11 месеца

важното е при всяка кризисна ситуация да се бута "що има за украина а за нас няма". дали ше е за северозападналата част на територията или за трансплантациите или за златния орфей, нема значение. по добре син ефрейтор, отколко висшист дежурен по дискусия в къщата.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Сега украинците им виновни, че избират корумпирани и некадърни общинари... Стадооооо...

11

Христо Христов

преди 11 месеца

ЕС и НАТО помагат ли?

10

IQ 3.14

преди 11 месеца

гледам ит-брокеро-висшиста е бутнал опорката и влиза в ролята на "един от северозапада". изключително читалищно изпълнение

9

Анонимен

преди 11 месеца

5 гнусен си ти. Едно време имаше един такъв като теб спореше че имало неполитическо нпо. И ми даде четири лапи за пример. Де взема пари от разни били и кауфланди от сметката ти. Тия същите почнаха да спасяват кучета и котки от крайна. А хората тук кучетата им ги яли. Ей такива сте политгнусняри. И другите ти коментари някакъв "капитализъм" и "доброволчество" да пробутваш. А има бедствия и аварии има и армия ако трябва.Къде по напред?Хората са малко, такива като теб пишат коментари и зелена карта

8

Анонимен

преди 11 месеца

Този язовир не трябва да съществува

7

Анонимен

преди 11 месеца

Лъжа и измама никой не ни известява за нищо Аз съм от Лехчево

6

Нане

преди 11 месеца

Още режете горите и изнасяйте за византия прошляци... Мъ и ваще имоти ги отнесе водата.... ===)))

5

До 2

преди 11 месеца

Аз само не разбирам, като си толкова загрижен, кой те спира с кампанията? Безплатно е на 2 клика от тебе. Действай. АМа да сравняваме наводнена тревичка със сринати със земята градове от руски ракети е наистина гнусно.

4

от село

преди 11 месеца

Разпада на държавата продължава !! Политиците ни са всичките ,до един за затвора !!

3

do 2

преди 11 месеца

Кой те спира да направиш кампания да събираш пари?! Ти даде ли за Украйна и Турция? Не си. Както аз няма да дам за тия, дето 1 стотинка не са дали да си застраховат имотите. Хайде давай- прави кампания да видим колко като тебе плямпачи ще дадете пари.

2

Офф

преди 11 месеца

За Украйна и за Турция събираха пари мигновено и в несвяст да помагат. За пострадалите от наводненията хора в Бг няма нито каузи , инициативи, нищо. Нито пък някой от гореспоменатите държави е споменал за помощ. Извинете Украйна само получава помощ, те не дават помощ никога. Българина е цар да помага на всички извън страната но не и на своите съграждани.

1

Урсула

преди 11 месеца

Правят са на луди за пари от Бедствия и аварии :)))