25

баба мара

преди 11 месеца

господ ни наказва заради многоброините издънки ходим по из бори из бираменеподходящи хора и сега водата отнесе къщата помагаме на турция те пак избрахавиновника за положението помагаме на украина за да увеличаваме печалбите на впкна сащ воината все някога ще спре и как ще се гледаме в очите българите нямада доживеят да си оправят къщите климатът по света е изменен коренно от нашатадеиност

24

Костов

преди 11 месеца

Според мен, за да се заливат така къщи с вода причините са незаконна сеч, непочистени корита на реки, недостатъчна дренажна система, неправилно строителство.

23

Шериат

преди 11 месеца

Полицията в Бобов дол е станала Иранска!

22

Българин

преди 11 месеца

Амииии, можеше да поканят украинците да им изчистят речните корита. Вместо да им плащаме скъпите хотели, по-добре да бяха хванали по една лопата и да помогнат!

21

Поп

преди 11 месеца

Ше ги залеят ами ! Как няма да ги залеят , като селяните станаха софиянци и вмвсто да копат , орат и сеят , започнаха да променят Конституцията и държавата - направиха я к.о.ч.ина , и вонята докараха до къщите ни ! Господ им показва къде трябва да са - под водата !

20

Вангя

преди 11 месеца

Бугария ке потъне барабар с Росия

19

Анонимен

преди 11 месеца

Така е в ЕИ ш НАТО-няма пари за инфрактруктура, на село с едни неизмазани, полусрутени колиби отпреди 70 години, реките няма диги, мостовете полуразрушени, свлачища, неасвалтирани пътище, но тутакси се намират пари за въоръжаване и помощи на украйна и милиарди за самолети, които са мираж. Не е ли време да си преоценим ценностите и приоритетите?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Голяма драма, големе нещо, направо трагедия :))) Перник нали го оставихте без вода, сега що ривете че ви се изсипа вода :)))

17

До 17

преди 11 месеца

Защото живея на друго място. И не съм Кмет в съответните райони. Защото Сега го правят, но не преди месец!? Защо чакат ножът да опре в кокала и тогава да започнат да действат?

16

Дон Кикот

преди 11 месеца

Ти що не ги изчисти бе лаладжия?

15

Анонимен

преди 11 месеца

От глобално затопляне стана климатични промени.Та каквото и да стане-суша и дъжд,жега и студ да се дерат кожи от населението, за да се борят с"климатичните промени ".

14

Упс

преди 11 месеца

И като знаете, че ще има проливни дъждове - защо не изчистихте поне коритата на реките???????? Кой да го направи? Алф ли?

13

До 8

преди 11 месеца

Нямам нищо против украинците, но имам против ДРУГ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ЗА СОБСТВЕНА ПОЛЗА, ИКОНОМИЧЕСКА ГЛАВНО. А ТОВА ТЕ ДА ПЛАЩАТ С ЖИВОТА СИ .

12

До 10

преди 11 месеца

По- добре си провери собственото психично състояние. А за Гешев ще говориш, когато ББ даде ДНК.

11

Виготура

преди 11 месеца

Глобалното затопляне води до изменения в климата и застудяване на едни места и затопляне на други. Само че това е циклична природна дейност, причинена от промяната на активността на Слънцето и няма нищо общо с човешката дейност. Просто зелената мафия използва този процес, за да захлеби стотици милиарди за "борба със затоплянето".

10

Анонимен

преди 11 месеца

'Наводнени са десетки домове и два от изходите за селото са затворени. За щастие няма пострадали хора.' -- щот селата са обезлюдени, ама тоз детайл го спестихте

9

Цацаров

преди 11 месеца

Моля да бъде установено Психичното състояние на лицето Иван Стоименов Гешев, твърдя, че този човек има тежки Психични проблеми!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Нали селата били обезлюдени

7

Анонимен

преди 11 месеца

СЛАВА УКРАЙНЕ

6

Анонимен

преди 11 месеца

Кто плачете за вода нема, сега се оплаквате от вода :)))