55

Хм?

преди 1 година

До Македонка Искаш да кажеш, че няма и "тракийски българи"? Е, аз съм един от тях! Област Тракия е като област Македония, Мизия ит.н.!

54

Хм?

преди 1 година

До Маке Тези с паспортите, нали се сещаш, че са доказали родствени връзки с българи? И защо тези 100 000 българи изобщо не ги отразяват в бановината?

53

Абе

преди 1 година

До Татари Маке с татарска кръв, Когато отидете на слънцето, развеете северно -македонското знаме и издигнете лозунг " Македонско Сонце", тогава ке се поклоним! За сега слънцето е звезда на слънчевата система, която е част от галактиката Млечен път, а галактиката принадлежи на вселената, а не на макетата!

52

Маке

преди 1 година

Нека Македония вкара в Конституцията си българския народ, но и България трябва да вкара тогава македониския народ който живее в България. Не може да няма реципрочност. Имало раздадено над 100000 български паспорти в Македония, но някой интересува ли се колкот от тях са взети само за да могат да работят в Еворпа? В Македония имеше премиер който е с българско самочувствие и после ще кажете че в Македония били лоши и българите нямали права. Защо не казвате всичко, а си мългите?

51

Анонимен

преди 1 година

Чакам ЕС да се разпадне и ще ... им помогнеме :) хее хее хеееее

50

SDI

преди 1 година

Страхотна позиция на нашите хора в Македония. БРАВО! А нашите управляващи тук чакат инструкции от Посолството дали да се обадят по темата.

49

Анонимен

преди 1 година

На такива "македонци" трябва автоматично да им се издава български паспорт и дейността им да се дотира от държавата.

48

Анонимен

преди 1 година

Виждам че пак са изпълзяли от дупките северномакедонските ***.След като германския парламент им призна идентитетот,си помислиха,че някой ще им признае и фалшивата история.Съжалявам ги,щом идентичността им зависи от германската дакларация.Това от което се нуждаят е българите да им признаят извратената и фалшива история.Само че забравят,че тук живеят много повече македонски българи,от колкото в Бановината и няма да ги оставят да лъжат на спокойствие.Славете си Йован Бабунски и Мицко кръстич.

47

Анонимен

преди 1 година

Декларацията на германския парламент е еднаква с тази на Коминтерна.Срам за тези,които наистина се определят,че са етнически македонци.Това само е още едно доказателство,че македонската идентичност е в противоречие със себе си и.За това трябва да се фалшифицира история,документи,архиви и т.н.,за да се напасне лъжливия исторически разказ.

46

Респект

преди 1 година

Браво! Евала на тези българи в Македония. С вас сме....

45

Анонимен

преди 1 година

До МакедонкаИма македонски българи.Един такъв пример е Гоце Делчев.Това,че вие сте присвоили регионалното име като етническо,си е ваш проблем.За това се молите в Германия,да ви признава идентичноста с декларация,което само по себе си е нонсенс.Ама това са си ваши идентитетски проблеми,не на македонските българи,капиш?.

44

Македонка

преди 1 година

Нема такова животно македонски българин! Има македонец и българин!! Това са измишльотините на българските националисти.

43

Анонимен

преди 1 година

КОМИНТЕРНА КОМИНТЕРНА КТО ШАГАЕТ ПРАВЫ ТАМ, ЛЕВЫ, ЛЕВЫ, ЛЕВЫ. А КЪДЕ Е ЕДИНСТВОТО В МНОГООБРАЗИЕТО ?!! КТО ШАГАЕТ ПРАВЫ ТАМ, ЛЕВЫ, ЛЕВЫ, ЛЕВЫ - КАКВО Е ТОВА СЕКТАНТСТВО ОТ БУНДЕСТАГА?? ЗАЩО МИ МИРИШЕ НА ШИКЪЛГРУБЕР??!!!...

42

Анонимен

преди 1 година

Евала!

41

до 46

преди 1 година

Нарича се "САРКАЗЪМ". И едва ли си виждал някога тълковен речник, но можеш да провериш какво означава. Защото една различна буква не го прави отделен език, а диалект.

40

Анонимен

преди 1 година

Заглавието щом е на редакцията, редакцията трябва да знае, че се пише нЯкой, а не нЕкой

39

до 44

преди 1 година

Не можеш да даваш ужким компетентно мнение и да пишеш така. Извинявам се за словестната полиция, ама "Кирил и методи" ми дойде множко. Какви методи? За готвене, летене, плуване? Наричат се "Св. св. Кирил и Методий".

38

Вик

преди 1 година

Е не сте българи и езикът ви аз не го разбирам. Сигурно съм по неграмотен от Бойко, той правеше срещи с македонци без преводач. Не че може да говори български, но чак пък македонски...смех!!!

37

Анонимен

преди 1 година

А ние сме за признаването на Пловдивски език! От да не ва майнна? И сичкити тукъ сми фашистити, а Хитлер йе бил от Пловдив й йе написал МайнаКампф. Майна.

36

КП

преди 1 година

Иха, Браво бе! Ето това е достойна българска позиция!