98

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаха Каква подмяна? Какви пет лева? Радев може да е подписал указ за освобождаване на Гешев, но указа не е публикуван в Държавен вестник. В момента Сарафов е никой и няма да бъде Главен прокурор дори за 1 ден. ВСС от бързане се оляха. В момента България има 2ма главни прокурори. Никакъв фарс не е , а некадърщина и аматьорщина.Казват обещали им по 3 милиона евро, явно са се побъркали. ВСС са полудели.

97

Анонимен

преди 1 година

Цяла България се състои вече от лапнишарани и головодници!

96

Анонимен

преди 1 година

AМи прави са... да смениш танту за тунту. Какъв е ефектът от това?

95

Обективно

преди 1 година

И как е възможно Главният прокурор сега да НЕ е бил никога Прокурор???!!

94

Анонимен

преди 1 година

Сега Христо Иванов сигурно ще предложи Пеевски за шеф на ДАНС.

93

Анонимен

преди 1 година

ППДБ, айде да сте малко по-адекватни. Гешев получи червен картон, защото искаше да "измете политичиския ***", което не му е работата. Вие мислите ли, че имате право да кадрувате в прокуратурата? Отговорът е - НЕ. Спазвайте законите, господа, а ако ги смятате за порочни, съберете мнозинство, за да ги промените. Но не си превишавайте правата!

92

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен фарс, и това ми било независима прокуратура. Мафията си държи и контролния орган на държавата, за това България никога няма да се оправи.

91

Избирател пп

преди 1 година

Продьлжаваме промяната на цените както обещахме в посолството

90

Анонимен

преди 1 година

БГ реалността е това, което е. Бойко Борисов поне може да работи с материала, такъв, какъвто е. А вие, драги, не можете. Затова се нуждаете ат ББ да ви държи във властта. Откаже ли се от вас, отивате на кино отново, докато се научите да действате в тези наши условия. Ако бяхме идеални, въобще нямаше да има нужда от вас.

89

Избирател пп

преди 1 година

С кирил бойко христо и шиши напредПродьлжаваме промяната

88

Анонимен

преди 1 година

Е хубаво де! Нали вече ИМА механизъм за разследване на главния прокярор, който ще важи и за Сарафов. Тъкмо ще се види какво е качеството на това, което сте приели. А да ритате срещу едно име без аргументи - правите същото, което направи Гешев - нарушавате принципа за разделение на властите. Може да на ви харесват формулите, но в момента те са валидни, можете да промените бъдещита правила, но само със съответното мнозинство.

87

Упс

преди 1 година

Сарафов посмъртно няма да се оттегли и дори ще остане за постоянно, защото зад него стои Д.П...С. ДПС така шзпързаля и ИТН и сега имат 135 секции в Турция вместо 35 преди това. Дпс винаги печели, защото има КОМПРОМАТИ за другите.

86

Наблюдател

преди 1 година

За тия , краят на Съдебната реформа ще дойде, когато назначава свой човек за Главен, одобрен от ... Черепа, Маджо, Бобокови , Радев...!

85

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Следващите ви действия могат да бъдат само сепуко, сехуко, кеюк кеяк, салто мортале. Имате опит от предишния мандат. Дано успеете..

84

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ТОЯ ПОСЛЕДЕН ЦИРК СЪС САРАФОВ И ГЕШЕВ ППДБЛГБТ ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧИХА КАТО ФАКТОР В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

83

Анонимен

преди 1 година

Тия за малко власт плюха си в суратите ,изметнаха се от всичките си предизборни обещания,подиграха се с и без това малкото си избиратели и взеха,че изпраха Боко мутрата и за награда Боко и Шиши също ротационно докато се усаферят ППДБ-ЛГБТ изпра-скаха с 200 Кирчо,кокорчо,Лена парапета и Ристе Бойкикев Всички козове вече са в ръцете на ГЕРБ и ДПС.,а подмяната и ДъБъ са приключени като политически проект.

82

анонимен

преди 1 година

Ако не предприемат конкретни действия за махане на Сарафов всичко е пунта мара.

81

Анонимен

преди 1 година

Значи Чорапа спря ваденето на следствието от прокуратурата за да може Саравката да стане Главен. Ашкулсун вее Радев-Боко-ПееЦки са един отбор.

80

Анонимен

преди 1 година

не става нищо от тия от ПП. ПП са просто неграм6отни. За крив **р не стават

79

РАЯ

преди 1 година

Отвратително и цинично! Нарочно се гаврят с хората! Явно опитват докога ще ни издържат нервите! То не бяха снимки, то не бяха джуджета! Прокурорската част от ВСС незабавно да бъде махната даже и от прокуратурата, за ВСС е ясно!ВСИЧКО Е ЦИНИЗЪМ!