115

Да спомена

преди 1 година

Според руските сводки са унищожени малко над 1000 дрона "байрактар". А компанията байрактар е произвела за цялото си съществуване 450 байрактара. На руснак вяра не трябва да се дава.

114

Анонимен

преди 1 година

Русия нямаше никакъв интерес от взривяването на стената. Наводнява се следкато нападащите навлязат дълбоко след териорията, която ще се наводни, за да бъдат откъснати и забалтени. Както при понтийските блата през ВСВ или Холандия при френската инвазия от 17ти век. Единственият смисъл да се гръмне стената преди инвазията е да се намали нивото на водата за пробив и лесно пресичане и да се обезопаси срещу потенциално наводняване.

113

Анонимен

преди 1 година

Ако потърсите в интернет информация за Кривой рог (на руски),можете да прочетете от украински и от руски източници за положението на водоснабдяването и икономиката. Конкретно:в Кривой рог е базиран огромен металургияен комбинат,който още от миналата година започва да спира работа поради невъзможност да изнася продукцията си, ж.п линиите са разрушени, а удобният воден трянспорт вече го няма.Изстудени са всички доменни пещи. В Кр.р. ПРЕДИ разр,на язов. укр. са прокарали други, но малки водопроводи

112

Анонимен

преди 1 година

Tpoл под руски контрол

111

Анонимен

преди 1 година

"Изглежда, че на московчаните за леопардите плащат луди пари да бият и унищожат" - Постинги 148 и 147 са отговор на въпроса "За пари ли го правят руснаците?".

110

Анонимен

преди 1 година

"В нета се появиха много снимки на изоставена и унищожена украинска бронетехника в село Пятихатки, Запорожка област. Самото село в момента е в сивата зона" -------- По информация от тази сутрин село Пятихатки, Запорожка област е под руски контрол.

109

Тагарев съм

преди 1 година

Гледах среща на новият руски дрон Привет 82 с френски колесни танкове... Лошо ми е отивам за аналгин.

108

Анонимен

преди 1 година

Европейския институт по геополитика в последните си анализи казва, че язовирът ще бъде възстановен от Русия когато трайно се установи и на десния бряг на Днепър.

107

Бай Дрън

преди 1 година

На Русия едва ли и е трябвало такава меча помощ. Със или без взривената стена, Украйна няма или нямаше шанс за пробив. Това е положението. По-скоро неуспехут на украинската армия може лесно да се оправдае с разрушената стена, коетоо ще ги освободи от отговорността за неуспеха пред запада. Та ето кой има полза-политическото ръководство на Украйна.

106

Анонимен

преди 1 година

Руските морски пехотинци заловиха 35 зомби нацита. По време на боевете на Времевския участък - източната част на Запорожкия фронт - Приморската морска пехота плени 35 зомбита, съобщават военни кореспонденти. Продължават тежките боеве на Времевския участък на границата на Запорожкия фронт и Донецката народна република. Руските войски контраатакуват.

105

Анонимен

преди 1 година

В нета се появиха много снимки на изоставена и унищожена украинска бронетехника в село Пятихатки, Запорожка област. Самото село в момента е в сивата зона - украинските войски, които влизат в селото, биват обстрелвани с артилерия.

104

Анонимен

преди 1 година

Идва ви акъла постепенно ,неочаквано е за лаици като вас това се знае от почти година първо искаха да измият руснаците в херсон сега искаха да измият минните и фортификационни полета както го писах още като се случи

103

Анонимен

преди 1 година

Швеция отстъпи пред НАТО. Преди това Стокхолм укриваше бунтовниците от ПКК, които Ердоган смяташе за основната си заплаха. Този момент за дълго време спря Анкара да подкрепи влизането на Швеция в Алианса. Сега шведите се съгласиха да се откажат от своите демократични ценности и за първи път осъдиха ПКК като терористична партия. "Имаме обща цел с Турция, която е борбата срещу тероризма", каза шведският външен министър Тобиас Билстрьом с надеждата, че Турция ще одобри шведската молба на страната за членство в НАТО. Какво ли не правиш в името на американските военни бази на своята територия.

102

До Анонимен 133

преди 1 година

Само дето точно Путин действа, все едно около него все още са руски колонии. във феодална европа също е било многополюсно обществото, всеки местен барон е водил своя политика, а селяните са ги клали и ограбвали с правото на силния. Жалко за теб, че не съврзваш две и две, а НАТО и ЕС не ги мисли.

101

Анонимен

преди 1 година

Тази каскада там,Никога повече няма да бъде построена! А кой я е разрушил,едва ли има значение вече! Украйна е в руини!

100

Христо

преди 1 година

Лошите руснаци сами си разрушават инфраструктурата,айде пак дъно и пак копаем надолу.

99

Анонимен

преди 1 година

Путин: Неоколониалната международна система престана да съществува, а многополюсният ред става все по-силен. Този процес е неизбежен.Както и да лъжете ,край на васалите от Нато и ЕС.Жалко е за пушечното месо .

98

Анонимен

преди 1 година

Гледайте новия документален филм "Танки за почки" (ПРЕМЬЕРА🎥), за търговия на човешки органи от Киевската власт и НАТО .

97

misirka

преди 1 година

платени драсканици с пропагандна цел от тръстове базирани еди къде си и анализирали тинтири минтири -ако руснаците са го взривили трябва да не с ауред след като наводнява левия бряг който е по нисък и там им а техни отбранителни съоръжения ,да не говорим че и децата знаят че една седмица и водата ще с е изтече и пак същата

96

заглавие

преди 1 година

в друг сайт - "в запорожие алигаторите на путин изядоха леопардите на шолц"