50

Редовен

преди 11 месеца

Голямо събитие , недоразумения на природата трябва да натъртят на останалите хора , че е естествено и нормално да вървиш срещу природните закони , но който върви срещу тези правила е обречен ...факт , не ми пука, че ги има , но е просташко да ги превръщат в новина и да ни обясняват колко е хубаво да си сбъркан

49

До 33

преди 11 месеца

"Манипулирани" стволови клетки... Неадекватен

48

АнонимеН

преди 11 месеца

100-ЦИ ХИЛЯДИ ЛГБТАБСД И ДРУГИ ИЗВРАЩЕНИЯ! КАЗАХ ВИ , ЧЕ Е ЗАРАДИ ХРАНАТА. ТОЛКОВА МНОГО ХИМИЯ ИМА В НЕЯ ЧЕ СЕ НАРУШАВА ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС В ТЯЛОТО. ДО СРЕДАТА НА 20-ТИ ВЕК ОБРАТНИТЕ СА БИЛИ 2-*** НА 100. СЕГА СА 20 НА 100 ОТ ХРАНАТА Е.

47

Анонимен

преди 11 месеца

И сега ако ги навали дъждът в събота ще обвинят Путин, че ги е провокирал, чрез задействане на климатичното оръжие!

46

Анонимен

преди 11 месеца

Кой знае с какви бацили ще бъка на този парад.С.П.И.Н.Ъ.Т от такива извратени се е пръкнал.На тези мероприятия си идват чужденци,които са болни и всъвсем целенасочено заразяват.Знаете го това.Цялата тази парадност е прекалена и отвратителна.На нормалните хора им се гади от това.Не трябва да има паради.

45

Митьо Пумата

преди 11 месеца

Да знаете, щом 'жена' има ябълка, няма с,лива!

44

Анонимен

преди 11 месеца

Няма ги вече ония момчета с голите глави да отидат да ги напрайдят

43

ох

преди 11 месеца

това с очилцата що е толко щастливо ?!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Жандармерия и барети ще ги охраняват тия. Вие разбирате ли колко са сериозни нещата? Дано ви издави във събота дъжда!

41

До 52

преди 11 месеца

"КоССтадинов и семейството... ТОй още женен ли е, между другото?? Възраждане са доста съмнителни... колко са за семейни ценности." ---------- Костадинов има 2 деца. Първите му обществени изяви бяха преди десетина години по повод учебника по обществознание за 3 клас, в който учеше тогава детето му. Като историк по образование той реагира на политиката на МОН да се подменят фактите за историята на България, конкретно за турското "присъствие". И също се възпротиви срещу "етническата толерантност".

40

Реалист

преди 11 месеца

Вместо да си развяват таковата, защо не отидоха в Берковица и селата да помагат за справяне след наводнението, и без това бая народ са се изсипали на това събитие, поне нещо смислено да свършат тия тутманици!

39

До 47

преди 11 месеца

Е ми прави сте, за шествието на изневеряващите си съпрузи нищо не казват медиите, е.ати!

38

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен КоССтадинов и семейството... ТОй още женен ли е, между другото?? Възраждане са доста съмнителни... колко са за семейни ценности.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Да идва метеорита!

36

До 44

преди 11 месеца

"Вече има изкуствени човешки ембриони. Направени от манипулирани стволови клетки" ----------------- Ама има и генетиични мутации. Като почнат да им растат пшки по челата и простата вместо мозък в черепната кутия, ще видим какво ще кастрират и как продължат да се размножават. Природата си знае работата.

35

Аман

преди 11 месеца

Ама няма проблем защо да не се платят десетки хиляди да бъдат охранявани тези ценни невероятни хора дето искат на цял свят да покажат какви вкусове имат. Държавата е цъфнала и вързала, за да харчи пари за прищевките им. Ако хората с нормални вкусове тръгнат на шествие защо няма да има кой да ги пази? Ама нали онези трябва да крякат и да се навират все в очите на хората. По БНР една от водещите предиобед ги защитава прекалено деазнешо!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Приветствам всички, които имат възможност, да бъдат събота в 14 ч на пл. Света Неделя в София за Шествието на семейството! Него не го публикуват в нито една медия, за да няма гласност!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Отивам само ако василев и спецов участват като водачи на прайда

32

Анонимен

преди 11 месеца

Прайд искаме и ние софииските наркомани тези с какво са повече от нас

31

До 46

преди 11 месеца

Вече има изкуствени човешки ембриони. Направени от манипулирани стволови клетки Гейовете намериха начин да се размножават и без жени, дори ако се подложат на кастрация, заради прищявка за "смяна" на пола.