80

Анонимен

преди 1 година

САЩ могат да плащат, но не и Европа! САЩ са заповядали, Европа изпълнява! Толкова унизена никога в историята си не е била Европа, за съжаление всичко е заради европейските политици, които са тотално деградирали до нивото на слуги!

79

Анонимен

преди 1 година

Айде ся кажете че тая "война" не е само за бизнес?!

78

ХИТРИТЕ КРАВАРИ

преди 1 година

КУПУВАТ РУСКО ЯДРЕНО ГОРИВО, А НА НАС ПРОБУТВАТ ОПАСНОТО ГОРИВО НА ФАЛИРАЛАТА УЕСТИНГХАУС

77

Fena

преди 1 година

До 105! Науката, умнико е развита в САЩ, развита е и в Русия. А ти, българино можеш само да гледаш умно. Отиди в село Веселиново до Ямбол и виж първия верижен трактор, внесен в БГ от руснаците. Бил си един ceляндуp с рало и волове, без ток, без газ, без образование, без задравеопазване.... И всичко ти е направено от руснаци. Можеше да са англичани, ама не са - руснаци са. И ти, дето постижението ти в науката е чушкопек за 3 чушки, ги pугaeш?!?!?

76

Русия

преди 1 година

А от ПОСОЛСТВОТО ни разиграват да не им купуваме евтините, газ, нефт, тор итн.

75

ХХХ

преди 1 година

Като нищо САЩ да купуват руски газ и да го препродават на ЕС :) Забрана нали има за директен внос :)

74

Ти да видиш...

преди 1 година

Е,кой е спонсора на войната в Покрайна в крайна сметка?!?!? И на предишните около 80 военни конфликта в цял свят? Въпросът е риторичен,бай дъ уей...

73

Анонимен

преди 1 година

ааа токо му се пада на гл-у-п а-ка да купува руски газ и ядрено голррива чрез посредника сащ - за да е беден гладен и зависим

72

Анонимен

преди 1 година

*** Ел$ке ***, как ще пишеш такива глупости за Велика Америка, нещо не си разбрала, та руснаците плащат милиалди на американците. Не знам как те търпят още в таз медия стия комунистически твърдения ???

71

Анонимен

преди 1 година

Те кво искат да не плащат ?

70

Анонимен

преди 1 година

А ние ще трябва да купуваме за АЕЦ Козлодуй ядрено гориво от " Уестингхаус " . Ама май няма да е американско , и няма да е евтино като досега . Ама на кой е харижем отработеното ядрено гориво .Путин надали ще го иска , а имаме и бая залежали тонове старо ядрено гориво . Ще ги копаене в задния двор :) ...

69

Анонимен

преди 1 година

"Офанзивата на Украйна се натъкна на стоманена стена" американският сенатор Дик Блек. Политикът написа, че нареждането на Украйна да се бие "колкото е нужно" е нехуманно. "7000 убити, 160 танка и 360 бронирани машини са унищожени само за една седмица с незначителни руски загуби. Това е безсмислена кървава баня. Овъглените останки на танкове "Леопард" и бойните машини на пехотата Bradley са навсякъде", каза Блек.

68

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече мачкат с диктаторския си евро атлантически ботуш,толкова повече българинът заобичва Русия и оооооо,потрес за евро-атлантиците все повече заобичва и ПyTuH.

67

Анонимен

преди 1 година

Хех, не е само това! Поради тази причина стратегическите им ядрени оръжия вече били с изтекъл срок на годност (с изключение на тези, които били базирани на подводниците им). Естествено ние няма как да знаем това истина е или не, но в тубата гледах един филм по въпроса. Освен това, преди няколко месеца Путин направи едно официално изявление, и така между другото много ясно намекна, че знаят това. Но САЩ си е САЩ. Ако говорим за Франция например - Всичките и ядрени централи зависят 100 от Росатом.

66

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Руските центрофуги за обогатяване на уран са 20 пъти по-енергийноефективни от пиндостанската технология за газова дифузия. През 1993 г. Вашингтон и Москва подписаха споразумение, което осигури на алчния чичо Сам евтино гориво и Пиндостан тури кръст на своята допотопна и скъпа технология за обогатяване на уран чрез газова дифузия. Манчин бил предложил законопроект за възстановяване на пиндостанския капацитет за обогатяване. На това ние му казваме "От умрял писмо".

65

Анонимен

преди 1 година

Да спрат да купуват. Толкова е просто. Увеличават производството на свещи и готово.

64

Анонимен

преди 1 година

В статията се изяснява причината, защо да се откажем от руското ядрено гориво и да го заменим с американското.

63

Анонимен

преди 1 година

Е Русия съм,в Русия съм.Бизнес нищо лично,язък за пушечното месо в Украйна .

62

Анонимен

преди 1 година

Я а ние ще купуваме "независимо"от Уестингхаус.Смях е залата.

61

До 69

преди 1 година

Явно си леко ограничен. Русия може да си продава на когото си иска. Включително на САЩ. Но Русия иска да има контрол над собствените си ресурси. Ако искаш да видиш страна която няма контрол, погледни България. Или Нигерия. Или Конго. Там добивът се върши изцяло от външни компании.