106

Дежурен Санитар

преди 1 година

До Лека полека си легнете в леглото, да не събудите останалите пациенти.

105

Ехаа

преди 1 година

Вярно е,похарчи ги с нулев ефект.. Цялата укрогмеж, барабар с натовската техника е унищожавана преди да стигне до тях.

104

путангутан

преди 1 година

това не са противотанкови съоражения, това са призмени талисмани срещу украинска нацистка биолаборатна черна магия

103

Красны медведь

преди 1 година

Да подредят бутилки от Водка ,поне такива има много при тях.

102

Лека полека

преди 1 година

Раша отива към гражданска война и разпад. 1917 и 1991 ще се повторят.

101

РУZKИТЕ ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

мрът кат мухи в Украйна. 217 000 жертви до момента. Даже масовата мобилизация не им помогна. НАТО-вските РПГ-та направиха старите руски танкове на скрап. Корабля Масква копа дъното. Руснаците бяха избутани от Киев, Харков и Херсон. А тук родните ***..няри си мислят че дж..джето дик...татор побеждава.

100

Боби

преди 1 година

ЛЕЛЕ КАКВА СТАТИЯ... Унуфриевци вие нешо малко то малко за военните действия разбирате ли? 1. Драконовите зъби се поставят срещу лека бронирана и транспортна техника. Леката техника просто не може да ги премести Танковете могат но това вече е атака от съвсем различен мащаб 2. ВСВ СССР измислят противотанковите "ЕЖОВЕ" безумно евтина както и драконовите зъби защита и ОПАЛЯ няколко месеца по-късно И Немците и Съюзниците започват да ги ползват 3. Леките сили винаги могат да взивят зъбите=ДЕМАСКРАНЕ

99

ПорЦелан

преди 1 година

До АМИ , ПРОСТО Е: С тази електронна война Хаймарсите бият на половин километър от целта. Този вид война става класическа само със свалянето на няколко спътника. Като начало с използването на РЕБ. Американците твърдят че са изостанали около 10 години след руснаците в тази област.

98

ZZ top

преди 1 година

Абе пак сте назад с инфорацията ама хайде първите музиканти от Вагнер се присъедениха към Ахмат в Белгород. Също така вчера пристигнаха още от Ахмат очаква се скоро да се присъединят и останалите от Вагнер и Ахмат. На Укропитеците и през ум няма да им мине повече да стъпят на Руска територия. Да обаче целта на музикантите и Ахмат не е да пазят Белгород ще има атака над Харков.

97

Анонимен

преди 1 година

Гледайте си вашите картонени леопарди дето горят като свещ за 10 стотинки,а иначе струващи по половин милиард парчето!

96

Янко Джендро

преди 1 година

Те американците похарчиха един милиард за Патриот,а руснаците *** думнаха с Геранче за 1000 долара,вие Путин сте замислили ха ха ха ааааааааа..............

95

Анонимен

преди 1 година

"Офанзивата на Украйна се натъкна на стоманена стена" американският сенатор Дик Блек. Политикът написа, че нареждането на Украйна да се бие "колкото е нужно" е нехуманно. "7000 убити, 160 танка и 360 бронирани машини са унищожени само за една седмица с незначителни руски загуби. Това е безсмислена кървава баня. Овъглените останки на танкове "Леопард" и бойните машини на пехотата Bradley са навсякъде", каза Блек.

94

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече мачкат с диктаторския си евроатлантически ботуш,толкова повече българинът заобичва Русия и оооооо,потрес за евро-атлантицитевсе повече заобичва и ПyTuH.

93

Анонимен

преди 1 година

Парите им, похарчени за тези "драконови зъби" наистина са хвърлени на вятъра, защото Брадли- тата, Леопардите и др. даже неможаха и да стигнат до тях.

92

Да, бе

преди 1 година

В 2022 году Левиев покинул Россию. По его словам, команда CIT и он сам, перебрались в Грузию. Весной 2023 года переехал в Вашингтон.

91

Ехаа

преди 1 година

"Свобода на Русия" (ЛСР) не са влезли в Белгород по линията на отбранителните линии.." добре, остана да напишете и как излязоха.

90

Анонимен

преди 1 година

Абе какво стана с Бахмут, освен юридически, взеха ли го вече и езотерически?

89

Случаен минувач

преди 1 година

Ей сега (нещо не мога да спя напоследък), докато се ровичках из нета, по съвсем други причини, съвсем случайно влязох в страницата на "Гардиън". Там си пише, че украинската контраофанзива се е провалила. И показват снимки на взривени танкове. Пишат, че десетки украински войници са убити. Това е Гардиън, не е някакъв си там руски сайт!

88

Анонимен

преди 1 година

Изяжте се троловe руски

87

Фантомас

преди 1 година

Тия бабешки зъби ги вадят точно за половин минута. Има видео в интернет. Руснаците са пълни ***.