8

Анонимен

преди 11 месеца

ЦРУ не ви дава да учите наука и инженерни специалности , най-добре да учите икономика това е религията на глобалистите..

7

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки който атакува университетите е Сорос и шпионин на ЦРУ.. Каква корупция , аз завърших бакалавърска и магистърска програма и корупция не съм видел.. някой да ми иска пари за изпит

6

Аз на тебе, ти...

преди 11 месеца

Кеф ще ми е един ден държавата да национализира висшето образование у нас,за да остави "на сухо" всички преподаватели /професори, доценти и асистенти/участвуващи в ширещата се корупция в образователната ни система.Защото познавам хора от тях, които вече са придобили по пет апартамента в Софияот продадени изпити и дипломи на студенти.

5

Анонимен

преди 11 месеца

В затворен кръг сме.Решението е държавата да направи пак държавни всички университети и да им вземе автономията.Уви, няма как да стане в такава социално икономическа система.

4

Иван

преди 11 месеца

Язак дет заварших икономика във УНСС и право във Софето. Сега съм продавач във Била. Гоните умните и кадарни хора от България.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Всяки иска да учи леко и нищо , а после висока заплата.Няма такъв филм.Напълнихме се с пиари, учители, икономисти и всякакви дървени философи.Няма кой да работи.На вузовете не им пука, гледат да вземат парата от високите такси.А Бг загива.

2

?

преди 11 месеца

И за какво са ни енжинерий, програмистий и лекарий? За да се перчат сас високите си заплатий? А кои ще ви сервира? Кои ще ви продава? Вав склада кои ще работи?

1

Анонимен

преди 11 месеца

колкото по-проссти толкова по-евтин труда!