83

До 90

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ ВЕЧЕ ПРИЕ ДА УЧАСТВА В КОМИСИЯТА. СМЯХ В ЗАЛАТА!!!

82

Тоест

преди 1 година

Комисията е 8 членна - по 2 от ПП, ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Поне 6 ще гласуват за Несваляне на имунитета на ББ - от собствената му партия, от ПП и от ДПС. Освен всичко - решението на комисията НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за парламента. Но опозицията няма мнозинство, за да се противопостави.

81

По същество

преди 1 година

Гузен негонен бяга. Тия капани за други мишоци ги мислете. Ако Възраждане приеме са аут.

80

ППЛГДБТ+%) &*

преди 1 година

платените им тролчета посинели от злоба с пяна на уста трескаво дри$кат срещу Възраждане :) И без да си фен на Копейкин,няма как да пропуснеш яростната пропаганда и едностранно налагане на единственото правилно мнение - задоволяване на желанията на посолството в Козяк...Интересното е,че по нищо не се различават от годините преди 89та когато единственото правилно мнение беше това на комунистическата партия,чиито наследници ни управляват "демократично" 34 години,разни пребоядисани абревиатури :)

79

Анонимен

преди 1 година

Като приключи огледа за нова къща, Коцето ще даде важен брифинг!

78

Анонимен

преди 1 година

Каква е целта на тази комисия, моля някой да ми обясни? Хем искат прокурора да си върши работата, хем се крият зад комисии.

77

Red hardliner

преди 1 година

ПпДБ да не търсят под вола телето,ами Кирил Петков просто да си даде сам имунитета .Нали няма от какво да се страхува!

76

Анонимен

преди 1 година

Т.е. Възраждане подкрепят комисията ли? Мухахахахахахахаха

75

Позитано 20

преди 1 година

Временната /бременната / комисия, не може да роди нищо свястно.Доказана във времето.Друго си е пленум , конгрес , Бузлуджа , Копринка..Кебапчета , бира , пенсии , има тежест.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 Айде ся, пак спора между варненци и бургазлии, кой бил морската столица в БГ...хахахахаха :))) Единия луд и другия е луд, спонсорирани от Кремъл, а ако бургазлии искат да бъдат морска столица, ето заповядайте, един товар по-малко от плещите на варненци, готово...хахахахаха :)))

73

Анонимен

преди 1 година

До 76, Костадинов не става да чисти и обувките на Сидеров! Това че вие сте толкова прости, и години наред се връзвате на подхвърлени ви от мафията "герои", които да оберат протестния вот, си е само ваш проблем

72

Анонимен

преди 1 година

До Свобода Требва ама никой не им дъни муцуните, това какво ти говори комрад :))) При град с 700к. население, нема как да се замете ей-така :)))

71

Анонимен

преди 1 година

До 75 Ти си се тодил мозъчно повреден русофилче.

70

Анонимен

преди 1 година

Къв ти страх от Коцето, като този е като първолак с насрраанни ***.... Като трябва да гласува против нещо и напуска залата. :D Е това ако не е жалкарска история. Коцьо е едно голямо вчерашно г.в.но и колкото по-рано го разберете, толкова по-добре за вас.

69

Анонимен

преди 1 година

Самодето варненската АТАКА ще ви го върне тъпкано, те са луди за вързване комрад Петков, не е Болен Сидеров насреща :)))

68

Анонимен

преди 1 година

До 70 видно е ,че при тебе евроатлантизма и джендъризма и гей либерализма са те довели до тежки мозъчни малоформации

67

Анонимен

преди 1 година

Страх от Коцето, усещат за какво иде реч. Денят наближава. И с дявола коалиция ще направят за да спасят кожицата си.

66

Бау

преди 1 година

Точно така! Да ги натоварят с отговорност тези лентяи плямпала и не само да мърморят, а да работят! Само се преструват на русофили, колкото да изпълняват заповед на мафията, да не би истинските приятел на Русия да превземат парламента! На откриването на това НС, господин Копейчиков горещо се ръкува със стоящия наблизо Борисов и след малко при тронното си слово от трибуната, хубаво му се накара за пред камерите, че ходил на инструктаж в Посолството! Копейките са щастливи, че има правителство!

65

Асен Василев

преди 1 година

Да живее правителството!Да живее евроатлантизма!Да живее гей парада и София прайд.Да е жив и здрав и все така твърд моя съпруг Спецов.Слава на Украйна !Долу ,Русия .Долу Радев.Долу Гешев.Долу Възраждане.

64

Анонимен

преди 1 година

Т*шак си правят с наследниците на АТАКА и с людия им Копейкин :))) Аз писах в Днес, че според мен Костадинов е по опасен и от Болен, ама тогава никой не верваше :)))