16

Долно

преди 1 година

Прокуратурата не е само за политиците, а и за гражданите. Той е главен прокурор на цяла България и нямат право да го отстраняват и за да съобразяват институцията с депутатските имунитети. И този ми говори за включване и изключване.

15

Пропуснал си

преди 1 година

червилото,грима,високите токчета и тротинеткара,Славов/а/о ! Повеждай прайда си с Кокорчо знаменосеца,Шорош Денк0ФФ и Кирияк Парапетник,Белобрадовото нещо,Ристю Мравояда,Гнома,СвиН4ев,Минджеф,все видни евроатлантически майцепродавци грантаджии! Правосъдна реформа щели да правят - сменяш Гешеф с Пешеф или с Нешеф и готово! Одобрено от посолството!

14

Мда

преди 1 година

С такива като продай бг и славов е ясно защо -2 милиона са имигранти в чужбина и не искат да се вьрнат

13

Анонимен

преди 1 година

България е "държава" в която такова нещо може да се домогне да стане министър. Яхнала ни е шайка прости, крадливи, лакоми и завистливи хора.

12

Вьзмутен

преди 1 година

На този му давам -20 от раз само за физиономия , без да чета матерялите , защо запушихте устата на гешев - честни сте ама надали

11

Реалист

преди 1 година

Думата, която е цензурирана е чакай да видя как да я напиша, че да не я закриете пак: Г А Щ И , бунаци с бунаци!

10

Анонимен

преди 1 година

Мафията управлява с оголени зъби.

9

до номер 7 Алекс

преди 1 година

В интернет пространството се въртят суми за по 3 000 000 на човек. Колко е вярно не знам !

8

VladTepes

преди 1 година

Гешев е завършил висше милиционерско образование, а не нормално право съответно не е подготвен да пледира в съдебна зала.

7

Славянин

преди 1 година

Тази физиономия на снимката освен за придворен шут какъвто е и в момента за нищо друга нямаше да става.Само като му видиш лукавото НЕ-Славянско излъчване ти става ясно.

6

Анонимен

преди 1 година

Възмутена съм от Славов и от членовете на ВСС. Подкупни хора. Сега ще имам дело с един от тях.

5

Алекс

преди 1 година

Каква сума пари взехте, за да свалите Гешев. Не ви е срам.

4

ОБЕКТИВЕН

преди 1 година

Ама тези от ЕНП , мислиш ли ,че те не знаят колко е затънал боко в айната ,но го пазят ,защото той им плаща ,и ако го вкарат в затвора ,няма да имат депутати от територията -наречена България ,за да имат мнозинство в котилника ,наречен ЕС.

3

Анонимен

преди 1 година

Заседанието срещу Гешев трябваше да го прекратиш в понеделник то 12 а не да му нарушава ВСС правата... а за 15 минути може добре да е насолил...главния прокурор пълна деполитизация и избор от народа. Това е реформата не вашите намеси на политиката в правосъдието.

2

!!!!

преди 1 година

Славов, много ти вярвам моето момче.

1

Хахях

преди 1 година

Този много компетентен стана. По всички въпроси е на ти. Боже Боже от такива хора. Много ви пречеше Гешев. Сега чакаме великата съдебна реформа.