127

Анонимен

преди 11 месеца

Еврото няма никакво отношение към инфлацията, и сега с валутния борд сме все едно с Евро. Но валутния борд винаги можем да го отменим когато ЕС започне да се разпада, а с Еврото сме тотално зависими от фашисткия режим в Брюксел и не можем да водим независима финансова политика както ако отменим валутния борд. Ако приемем еврото губим всичко.

126

Хм

преди 11 месеца

Стената на язовира е конструирана да издържа на ядрен удар , съответно твърдението на Москва че украинците са го взривили издиша , още по вече че ВЕЦа се охранява от руснаците , и може би е случайност но руснаците предварително са си изтеглили воиските от пътя на водата .

125

Анонимен

преди 11 месеца

Да погинат с тяхната война. Активно живеем 40 години, то пари да се трупат - ще кажеш, че са безсмъртни. Его да храни. Не може да си живеем в мир и хармония. Само ***

124

Тъпи укри

преди 11 месеца

За да убият бълхата изгориха балтона хахаха

123

Вова

преди 11 месеца

За ония които пишат глупости за еврото и плашат хората , ако бяхме приели еврото тая инфлация която беше с лева нямаше да е 16÷18% а щеше да е 7÷9% колкото беше в еврозоната ...стабилния лев!

122

Анонимен

преди 11 месеца

Най-важното е, да се пазите и не се къпете в Черно море това лято, също и да пръскате за комари редовно, защото казаха, че част от заразите от лабораториите, са ги разпространявали чрез ларви на комари.

121

Тцтц

преди 11 месеца

Нищо не пишете за русофилите , може само добро или нищо като за умрял , защото ще ви изтрият коментара.

120

до 124

преди 11 месеца

Ехее? Верно ли?! Значи за година и 4 месеца, колкото продължава фиаското на голташка Русия в Украйна, би следвало ВСУ да са загубили 720к души. Яко! Ама надали. Защото редовната им армия беше 150000, от които загинаха около 10.

119

до 110 от славянин

преди 11 месеца

Всеки ден по 1000-1500 бандеровчета и атлантичета стават на тор по украинските степи! Екстаз!

118

ВЪПРОС

преди 11 месеца

В България вече преживяхме липсата на Питейна Вода - Купуваме от Магазина , незнайно от къде бутилирана .Водата която тече във водопроводната мрежа е отровна , дори не става за миене на съдове , къпане - богатите Олигарси си направиха частни водоеми с пречиствателни станции за децата си , средно богатите вече купуват специални машини за пречистване на водата за къпане .

117

Анонимен

преди 11 месеца

Цял квартал плющи жена му, он не знае. Но знае за тайните лаборатории на тия лоши американци в Украйна. Защо бачкаторът от крайния квартал без 2лв. в джоба мрази запада, въпреки че слугува там? Защото има пари. Всеки, който има пари, нашиот го ненавижда. Злобен и оскотял функционален ***, който се връзва на всяка фейк новина лесно, лесно. Затова и е тиня бедняк цял живот. Русофиле, припозна ли се? Айде сипи си една пърцуца, че утре отиваш да слугуваш за 3к в склада.

116

Анонимен

преди 11 месеца

до 115 Така е, но това дето се изпуска в Черно море от този язовир си е гадория. Морето е огромно, но и язовира не е малък. Прав си за съотношението обем на Черно море с Каховка 30 000 към едно. Но я си предствави тир с цистерна от 30 кубични метра и да ти налея един литър сярна киселина в цистерната и да я размеся с водата. Дали ще ти е добре?

115

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Не знам какви глуууупаци пишат тук, отпадъка , химикалите и заразите от лабораториите, няма как да бъдат "погълнати" или да изчезнат в морето, те ще се разпространяват, а по-късно ще навлязат и в Средиземно море, защото има водни течения, вятър и ще се носят навсякъде по теченията! Абе научете елементарна география или поне цъкнете в нета по темата за водните течения в световния океан и моретата!

114

Анонимен

преди 11 месеца

Защо не предупредите хората да се пазят, като им кажете истината, че всички зарази от американските лаборатории в Украйна, са били отнесени с водата и е опасно да се къпят това лято в Черно море и задължително да пръскат за комари? Хора, не се къпете в Черно море това лято! И освен заразите, има и други вредни вещества , взривяването на стената е довело до екологична катастрофа!

113

Анонимен

преди 11 месеца

Каква сеитба, бе смешници? Плодородния слой е отнесен от водата и на мястото му е пълно със зарази от лабораториите и химикали, фекалии, населени места, животни и един милион души бяха заляти с тази помия от наркомана Зеленски и обкръжението му, да горят в ада Зеленски и хората от обкръжението му!

112

Герги

преди 11 месеца

До Алфа мъжкар Ами то същото САЩ не харесваха Кадафи и Садам .... оня не аресва бандеровци

111

Анонимен

преди 11 месеца

Как се става роб : раждаш се ,водят те принудително на детска градина ,после без да мигнеш си вече на училища ,а от там или работиш или още малко учиш! Събудете се роби да изринем света !

110

Анонимен

преди 11 месеца

до 112 Колко имаш по математика, брат? Черно море е с обем 30 000 пъти по-голям от този язовир, не 30.

109

Анонимен

преди 11 месеца

Changan Alsvin е на цената на Лада Веста NG 2023, но с автоматични скорости.

108

Анонимен

преди 11 месеца

TANK 300 много добре се продава в Русия.