69

Анонимен

преди 1 година

До ... - Това е проблем, обаче. На апад данъците скачат ли скачат, а насреща имаш по-малко. Часнтата собственост уж е частна, но пропусни да платиш 1-2 години, защото ... видиш ли, някой мега милиардерче е скапало икономиката, а правилтеството го е оставила - няма частна собственооост! Едно време, даже и турците не са онтемали така имотите ни.

68

Анонимен

преди 1 година

Изобщо търсенето не изпреварва предлагането, поредната измислена статия и то посред летния сезон, когато винаги има спад. Прилив на хора в столицата отдавна няма, а хората наемат, не въздуха. Маса народ си купи апартаменти с цел инвестиция да печели от наеми, ама то се отвори една дупка и санаха много майм уни на клона, увиснаха им имотите.

67

...

преди 1 година

Не знам защо, но във фейса ми изкачат къщи за продажба в северна Франция. Един ден разгледах. Ами да ви кажа застроена площ 140кв, двор 600кв, прилично обзаведена за 160 хилки в евро. Е данъка ще е около 3 хилки, но говорим за къща във Франция, не боксониера в София.

66

Напускане София

преди 1 година

В един момент ще се наложи да кажа на шефа, че просто вече не мога да си позволя да живея в София и напускам.

65

Анонимен

преди 1 година

БНБ да вдигна лихвите? Много неадекватни хора пишат тук. БНБ вдигнаха лихвите. Но в условията на валутен борд това няма императивно отношение към лихвите на банките. Поради едни причини, които няма да обяснявам. Така че търговските банки са на оцеляване. Те ще мъчат да удържат без да вдигат лихвите докато могат. Докато не се спука балона. Ще трябва да се справят с бягство на едрия капитал към валутните зони, където той носи приходи, заради вече високи лихви и т.н.

64

Анонимен

преди 1 година

Доходност от отдаване под наем значи да печелиш по 3% до 5% на година от цената на имота. Това значи да го изплатиш за 20-33 години. Трябва да ви кажа, че ако има такава доходност хората биха предпочели да купят имота.

63

Анонимен

преди 1 година

Пак ли скочиха наемите? И миналата година скочиха. Ама ги гледам цените - не са мръднали! На всичкото отгоре и като брой са се увеличили средно с по 30% още предлагането. Един колега търсеше да даде под наем. Беше се насрал и той в цената в очакване да се нахвърлят щото било голямо търсенето. Е, наложи се да намали цената на половина. И познайте - ми още няма кандидати. Търсенето било голямо. Пълни глупости. Тия хептен го удариха на приказки от хиляда и една нощ.

62

AAA

преди 1 година

1800-3900 евро на квадрат да живея в София? какъв виц хахахахах, 100кв за над 300000 евро, с тия пари ще изкарам 12-13 години в Испания например че и без да работя хахахах, как да не бих дал и 1/4 от тях за апартамент в тая пумия.

61

Анонимен

преди 1 година

Ако не си бил в Африка или Индия - посети София

60

Анонимен

преди 1 година

Еха, платена реклама сложена за главна новина, а вчера се питахте, защо българите не вярват на новините.

59

БгМаалатаНаЕвропа

преди 1 година

Нищо не става от тази държава тя е позор и срам за народа.Само дрога проституция комунисти обрали народа. Мутри и проруски *** на високи държавни постове.Като например Резидента!Обикновенните хора биват репресирани от гнусната ченгеджийница и ограбвани.Инвеститори неискат да инвестират в тази посткомунистическа мизерия.Мечтата на всеки нормален човек е да отиде в Европа и да вие чинии.Смятайте до къде е пропаднала болшевишката *** в която заплатите не стигат за храна дори.

58

пияница мистик

преди 1 година

До Xaxa === Тоя "балон" се пука откакто бай тошо го свалиха 1989 година, станахме капитализъм и пазарна икономика :)))) Но нищо де, няма лошо такива мизерници като теб да си го чакат да се спука и да си купят някоя бокснониера за 1000 евро или тристаен в центъра за 10 000 :))))

57

Xaxa

преди 1 година

Да му мислят тези, които накупиха жилища на кредит на базата на сегашните си доходи. В момента, в който се дигнат лихвите всичко приключва. Строителния балон ще се спука и ще повлече надолу цялата така наречена "икономика" на София. Банките с удоволствие раздават кредити на куцо, кьорово и сакато и с нетърпение чакат да се вдигнат лихвите и в БГ, в Чехия вече са около 14%. Безплатен обяд няма, еле пък от евреин

56

Анонимен

преди 1 година

Не позволявайте къпането в Черно море това лято и напръскайте навсякъде за комари, водата на взривеният бент в Украйна е отнесла и американската лаборатория с патогените и всички зарази, част от тези патогени са ларви на комари! За повече информация, вижте видеото в Ю туб - "Украина уничтожила Каховскую ГЭС. В эфире "Соловьев Live" , https://youtube/watch?v=TFjK48DnHkA

55

Анонимен

преди 1 година

Тя София се напълни с цветнокожи от цялата страна. Провинцията се празни откъм римляни, а София се пълни с лош материал -> качеството на живот в провинцията се повишава, а София става най-Гaньoвскоя град на Балканите

54

Алекс

преди 1 година

Продажби няма и отчаяните брокерчета се прехвърлиха при наемите.Интересно кой толкова търси жилища под наем,след като КОВИД наложи работата от вкъщи и много от наемателите си заминаха по родните места?

53

Христо Христов

преди 1 година

В София отивам в апартамента си само да спя, ако самолетът е с ранен или късен полет. Инак - директно у дома.

52

Адмирации

преди 1 година

Леко ескалиране на войната с удар по натовските столици и София, ще се изпразни!

51

Хюго Бос

преди 1 година

Е, нали до онзи ден имаше статии колко много продажби на имоти било имало? какъв е този спад сега?

50

Анонимен

преди 1 година

Важното е да имате работещ пищак, за да разрешавате междусъседските конфликти ефективно. Понеже цивилизацията е навсякъде около нас, както предполага това буйно строителство от снимката.