128

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ бизнеса си е добре, не се влияе от рецесия и кризи, за ИТ бизнеса няма да има кризи и фирмите няма да съкращават, но нископлатените не могат да го разберат това нещо.

127

Анонимен

преди 11 месеца

"Руснаците успяха да разбият много украински танкове, включително доставените от Франция (колесни, бел.ред.) AMX-10 и танковете Leopard, предоставени от Германия на Украйна. Руснаците също унищожиха критично важния радар Hensoldt TRML-4D AESA, част от систевата за ПВО Iris -T, която беше разположена в зоната на военните действия в подкрепа на краинските сили" отбеляза Стивън Брайън, бивш служител на Пентагона.

126

DO 129

преди 11 месеца

И да обясняваш за ИТ сектора, и да не обясняваш, няма смисъл. На сляп по рождение берач на малини няма как да обясниш какво е жълто. Живей си живота и се радвай. Не забравяй- няма как всички да сме добре платени. Трябват и слуги.

125

до 129

преди 11 месеца

Е точно това не могат да проумеят някои хора... Че има защо един труд да е евтин. Само не започвайте да ми пеете кой ми произвеждал храната. САМ си я произвеждам, ИТ спец съм, живея НА СЕЛО. Плащам да ми гледат 5 крави, 2 породи месодайни телета, овце, овощни градини, зеленчуци. Всичко е био. Лично аз гледам 1 декар градина. За останалото плащам. Направихме си кооперация с местните хорица и хем им плащаме и съживяваме местната икономика, хем ядем качествено, хем се заражда и идея за бизнес.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Ние от ИТ бизнеса печелим много, като ни уволнят, ще си живеем без да работим и ще се занимаваме с любимото хоби.

123

До 111

преди 11 месеца

Имаме даже поговорка,че не сакам я да съм добре , а сакам Вуте да е зле. Същата поговорка имат и руснаците,затова и ги харесваме,защото са *** като нас.

122

Анонимен

преди 11 месеца

Айде пак темата за ИТ и как фалираме. Няма лошо- инвестиции и нетни авоари имам и за внуците си. На бачкаторите "професията" (плочкаджии, кофражисти, берачи, миячи, ВиК, ел. и т.н.) е мое хоби- върша я цял живот. Ама моята професия бачкаторите не могат да вършат. ИМенно затова печеля на месец, колкото те за 2-3 години. А спечеленото, било то от заплата, било то от бизнес в сектора, влагам в пасивен доход. Злобейте си, няма лошо. Колкото повече неграмотни, толкова повече приходи за нас.

121

Анонимен

преди 11 месеца

Ние от ИТ бизнеса сме добре, нас кризата няма да ни засегне, няма от какво да се притесняваме.

120

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ бизнеса е добре, другите бизнеси ще се закрият и хората ще умират от глад, но ИТ бизнеса ще си остане.

119

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 121, по време на К19 всички отрасли получиха помощи БЕЗ ИТ компаниите! Другият път преди да пишеш се информирай! САМО ние в тази страна не бръкнахме в каца с мед, а оцеляхме на собствени усилия! Момичетата и момчетата в ИТ индустрия знаем как да правим печеливш бизнес. За това и заплатите ни са такива, каквито ти никога няма да видиш!

118

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ бизнеса не се влияе от другите бизнеси и от рецесии и кризи, ИТ бизнеса си е добре и не е като другите бизнеси, но българите много обичат да мразат.

117

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 122, до тогава ти и семейството ти ще сте умрели 50 пъти от глад. С други думи няма да доживееш да видиш подобно нещо. Нищо де, мечтите са безплатни!

116

До анонимника с копи

преди 11 месеца

пейста: казах да споделиш 5 бългаски ИТ компании! Освен това си личи, че нямаш никаква представа нито от размера на компаниите, нито от процесите в тях! Ако освободят 5 000 пакистанци работещи за Мета дали има значение? Ми няма! Щот са някаква *** ферма и на нямат нищо общо с ИТ! А и Амазон освободиха 10 000 човека:основно ХР и маркетинг. Това знаеш ли го/ Ми не... не ти стига горният етаж за да анализираш информация! Плюнчи и се надявай да получиш повече от минималка!

115

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ ще станат берачи.

114

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ е като другите и ще фалира без държавна помощ. Сам няма накъде да расте повече и само държавата го спасява, но за сметка на другите отрасли.

113

Анонимен

преди 11 месеца

IT фирмите са големи, като започнат да уволняват няма да си проличи много.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Apple нaмaлявa пpoизвoдcтвoтo нa peдицa cвoи ycтpoйcтвa. Te вĸлючвaт Рhоnе, чacoвницитe Аррlе Wаtсh, слушалките АrРоd и лaптoпитe МасВооk. Причината е в ниското тъpceнe, ĸoeтo cъщo ce oтpaзявa нeгaтивнo нa пaзapa.

111

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 115, май нямаш представа от САП, а? Дали осъзнавш колко са големи и колко нищожни са тези цифри? А осъзнавате ли, че освобождават основно ХР и маркетинглози? Удобно премълчавате и си мислите, че хората от този бранш сме неуки колкото вас?

110

Анонимен

преди 11 месеца

САП (SAP): Германската софтуерна компания заяви на 26 януари, че планира да съкрати 3000 работни места, което представлява 2,5 процента от глобалната й работна сила, за да намали разходите си и да се съсредоточи върху бизнеса си с облачни услуги.

109

абе

преди 11 месеца

*** *** не берат ли ягоди и чущки? Опа те вече са във властта