115

Анонимен

преди 1 година

Кредитен инспектор би знаел много добре предимствата на кредитната карта.Предимствата на кредитната карта са същите като предимствата на добитъка откъм регулярна доставка на фураж, преди заколението..Финансово, не знам дали съм грамотен, но никога не съм встъпвал в дълг, за разлика от теб..

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114, това не значи, че можеш да получиш златна или платинена карта :) За това мрънкаш по разни форуми. А и спри да лъжеш :) Кредитен инспектор би знаел много добре предимствата на кредитната карта. А ти си финансово неграмотен! Доказа го многократно! Та, лъжец и неинтелигентен си е лоша комбинация.

113

Анонимен

преди 1 година

Отдавна спрях да гледам тази телевизия - в темите им на разговор се налагат мнения, които са точно обратното на истината. Освен това тези двамата водещи са ми противни и е ясно кого и какви интереси обслужват...

112

Анонимен

преди 1 година

Явно си от тях :)Обясних ти, че съм кредитен инспектор..:)

111

Анонимен

преди 1 година

дано намериш щастие по един или друг начин!Щастието нито се търсиq нито се намира, то е състояние на духа, но ти по презумпция няма как да го разберешq понеже си от бездуховните..И не бъркай двата щата, не съм комунист, анархо-мистик съм..:))Инак, здраве и късмет ти желая..

110

Анонимен

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха, роб са бедняците, които немогат да си я позволят! Явно си от тях :)

109

Стига сте следели

преди 1 година

Българина за какво си харчи парите мизерници жалки.Ами вземете та управите тази държава да стане като евроатлантическа държава в противен случай само празни приказки,че ЕС ни управя ,да управяни отзад само!ЕС И САЩ ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ!

108

до 107

преди 1 година

Ти пък си нонсенс - "духовен комунист". Хе хе. Жив и здрав да си също и дано намериш щастие по един или друг начин!

107

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Всеки собственик на кредитна карта е роб на банката издател..Това, че ти харесва да бъдеш такъв си е твой личен избор, не ти се бъркам..Хапвай си и си фиркай в лаунджа..

106

до 104

преди 1 година

Нямам намерение да споря с теб или да те убеждавам в нещо. Вярвай в кавто си искаш, живота си е твой. Хубав ден.

105

Анонимен

преди 1 година

между важен и по-важен има съществена разлика..За какво да си говорим повече, ти си от бездуховните, здраве и къдмет ти желая, и да си го обгрижваш оня..

104

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До ХХ, НИЩО не разбра. Ама нищо! За това си парцалив! Нито живея за момента, нито живея на кредит! Кредитната карта НЕ Е КРЕДИТ! Използваната сума възстановявам почти веднага :) И последната ти мозъчна клетка е умряла от парцуцата :) Системата не можеш да я прецакаш! Но можеш да я използваш :) Такива като теб плащат 15 лв. за сандвич на летище, а такива като мен са в лаунджа и ядат и пият за без пари :) Че и банката ми връща пари когато наемам кола, или плащам хотел :) Мислете с тея кратуни!

103

Пепе

преди 1 година

Да започнем от това, че гладни българи почти няма. Безимотни българи почти няма. Българинът никога не е е бил по-богат от днешното ниво. От там нататък, какъв е проблемът да се пътува? Пътуванията за разлика от хубавия социализъм са съвсем поносими. Аз ходя 5-6 пъти на година извън граница и честно казано хотелските резервации (без да спя в хостели), са по-евтини от тези във Велинград или на Слънчака примерно. Храната по света, дори в ресторантите е на сравними цени със Софийските. Голяма новина

102

до 101

преди 1 година

С какво съм обидил, с това че изразявам съмнение относно способността ти да четеш с разбиране ли?Ако се обиждаш значи има за какво..Бизнесът му, може някога и да е бил държавен, към момента не е..Почетен консул е на Русия, сигурно е русофоб..Само ми засилваш съмненията..

101

до 99

преди 1 година

Е щом твоя не ти е толкова важен - давай го за общо ползване. Нали обичаш комунизма, в който всичко е общо. И като ти се изредят сите койпеки, ела пак да си говорим за душата.

100

Анонимен

преди 1 година

Не е като навремето да има квота за деца на партизани.Сега има квота за деца на политици и бизнесмени..Цели паралелки има такива в Горнобанския лицей, не квота..Та , каква казваш еразликата в случая?

99

до 93

преди 1 година

ДЪРЖАВЕН, той нищо не е направил. Не е бизнес, а перачница на пари. Кога е заявал, че русофил? С обидите към мен, показваш единствено нивото на твоя интелект.

98

Анонимен

преди 1 година

Просто не разбираш как функционира..Пишеш си с кредитен инспектор, но щом смяташ, че разбираш повече, кой съм аз да ти давам акъл..

97

до 95

преди 1 година

Разбрах, гъзо ти, е по-важен от душата..

96

до 93

преди 1 година

Повтарям си въпросите, че май отговаряш на други.Питам чий е бизнеса му, ако не е негов, дори и да е откраднат..Какво е ако не е бизнес...И той какъв е а не е русофил?Четенето с разбиране, ли те затруднява..