116

Анонимен

преди 11 месеца

Да караш с тази скорост по ОП е безумие. Вече на аутобан да си караш с толкова, ако състоянието на пътя го позволява, разбира се. Не един и 2 пъти съм писал- със златен талон съм на 36. Програмист. На кола под 600 коня не съм се качвал много отдавна. И не, не някакъв дарак с гуми джапанки, а нови модели. Изключително толерантен и възпитан водач съм. Карам 2 деца в колата. Но понякога карам бързо- факт. Нямам глоби. Но си знам- бързото каране е платено, не е забранено, АКО ОБСТАНОВКАТА ПОЗВОЛЯВА.

115

убИВАТ С ХОЛОГРАМИ

преди 11 месеца

Лепенето на отвличащи вниманието на водача лепенки е ЗАБРАНЕНО. "ЕКО Стикерите" са нагло престъпни диверсионно терористични оръжия с антени ,нАНО СКЕНЕРИ И НАНО МИКРОФОНИ.пОЛЗВАТ СЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ,ОБСЕБВАНЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОДАЧИ И ПЪТНИЦИ ПОИМЕННО.вИНОВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ОЩЕ СА НА СВОБОДА !!!

114

JJIvanov DOUSER

преди 11 месеца

Warnings about MAss murderres and killers with digital holographic weapons incl ËKO STIKERI.ЕКсперти да направят веднага проучване по видео материали и сателитни снимки.Виждат се ясно МАСОВИ УБИИЦИ Обсебили Водача и Автомобилите с висоак скорост. Колкото по висока е скороста толкова по голям е обсебващия автомобила МАСОВ УБИЕЦ> вижда се като белезникав облак около обсебения водач.ПолЗват дигитално холограмни оръжия за масова ликвидация продавани НЕЗАКОННО.

113

Незнайко

преди 11 месеца

Щом наказанието е глоба, това е баказание за бедните. Богатите ще си плащат и ще продължават да си карат бързо ако ще и 1000 камери да се сложат.

112

Антон

преди 11 месеца

Малко извън фрапантното заглавие търсещо сензация. Знаете за ел.таблата показващи скоростта. От там си вадят заключението за тези десетки хиляди нарушения. Само че тези табла отброяват и нарушение с 5-6 км/ч над позволенето. И ето я причината за фрапантните бройки, хиляди незначителни превишавания на скоростта. Фрапантни са нарушенията със значителни превишения на скоростта.

111

Алекс

преди 11 месеца

Колко от тези 26 000 нарушители си платиха глобата?

110

Справедливост

преди 11 месеца

Увеличаване размера на глобите не решава проблемите. Трябва събираемост на глобите. А българският съд толерира нарушителите на закона, като отмени възможността да се събират глобите при излизане през границата. В България нарушителите имат само права, но не и задължения.

109

Бай Дрън

преди 11 месеца

Тия дни сложиха тук едно ограничение 50, дето тирове хвърчат със 100. Ние, местните, почнахме да караме с 50-60, но днес аз намалих, тоя зад мен намали, един дето ме изпреварваше и той намали на 55, а отзад засилен мамалигар щеше да го прескочи, човека дето ме изпреварваше, едва успя да даде мигач и да свие вдясно. А това е завой. Миналия петък същата работа, ама тоя път в карамбола щяха да участват цели 3тира, щото двата намалиха, а третия се опита на зигзаг да ги изпревари. Изобщо...анархия.

108

До 111

преди 11 месеца

Всичко свеждаме до някой който ни управлява. А никога не говорим за морала на НЕполитиците. Ясно е че те са ***, но си има закони които обикновените българи не спазваме. Закона е закон, има и глоба, но явно не обичаме закони.

107

Бай Дрън

преди 11 месеца

От осно ограничението на скоростта...да, то трябва да е такова, че да удовлетворява болшинството водачи. Като в парковете. Къде се асфалтират алеи? Ами където има утъпкани пътеки от хора, минаващи от точка А до т. Б. Така трябва да е и със скоростта. Ако средната скорост е 90, ами сложете ограничение 90, а не 80 както в случая! И като засичате срадара, не го слагайте 5 км/ч отгоре, а поне 20, за да не се чудите защо половината превишават скорстта!

106

agent

преди 11 месеца

До Бай ДрънСамо че тук няма да върви това. Там хората са толерантни не се бият за едно паркомясто и не се гледат на кръв , а се стараят да си помагат. Друг е манталитета и културата.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Политическата върхушка няма интерес да прави промени в закона, да определя по-високи глоби и крайни мерки, защото именно политическата върхушка у нас има синове, дъщери и т.н., на които са купени скъпи возила и трябва да се карат бързо.

104

Бай Дрън

преди 11 месеца

Трябва да махнат правилника за Д по П, както в Индия. Там правила няма, изпита за шофьор е да минеш 200 метра с кола. Когато няма знаци, хората се разбират по-добре оомежду си :) Защо вонаги има случаи, когато някой от ел предимство? Ами защото има знаци и праеила. Ако нямаше, нямаше да е отнел предимство и вероятно тоя, дето му е от ето предимството, щеше да внимава, защото знае, че не е задължително с предимство. Това е простата логика за ограничение на произшествията.

103

Камен

преди 11 месеца

Ако близо 60% от хората преминават с превишена скорост то може ограничението да не е много адекватно, а? Всички помним как дълги години абсурдната камера на кулата глобяваше хората за преминаване с над 50 км/ч преди на някой най-после да му дойде наум, че там ограничение от 50км/ч е просто неадекватно.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Много яко как постоянно просто ни уведомяват кой къде какво направил, но никога за какви последици са последвали за тия хора и какви мерки са били предприети.

101

ами

преди 11 месеца

"Пътната полиция трябва да осъществява контрол на посочените места"Това е най-НЕефективният начин да се спрат наруженията.Какво предлагате-да има полицаи да дежурят 24/7 на всички опасни учасъци ли?!?Не е ли по разумно да се гласуват БРУТАЛНИ промени за такива провинения:над определна скорост му конфискуваш колата за време,според провинението,а когато си я взема обратно си плаща паркнига за това време,без значение че е собственик(шофьора да се оправя със собственика) и глоба,ако не я плаща СИ

100

GTI V5 2.3 150 коня

преди 11 месеца

Голфа има последната дума!

99

Име

преди 11 месеца

До АнонименИ тези ти всички предложения, колко точно ще спрат някой да се самоубие или да убие друг? Ако щеш добави още по две нули на всяка цифра, нямаш ли акъл в тая глава, няма глоба, която да те спре да бъдеш тЪЪЪп. Така по-ясно ли се изразих? Всичко опира до друго, не до глоби. Но това добитъкът, който живет тук - не го разбра за 33 години вдигане на глоби. И като му вземеш на тоя с 238-те км/ч колата и книжката, това гаранция ли е, че утре няма да се качи в друга и да се претрепе?

98

Анонимен

преди 11 месеца

Не може да ги приемаме тия хора и да си ходят по улицата като нас или да има място за тях около масата. Не може да ги търпим и да ги толерираме и да ги поощряваме и т.н. Родителско възпитание и всичко останало. Разбирам защо човека казва тоягатаей такива над закона много важни могат всичкотоягата я

97

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Х Ами дай да пуснат всеки да кара като ненормалник и да има още повече жертви. Егати логиката изкара. Има си правилник за движение и който не го спазва най-малкото което трябва да получи е глоба.