135

Анонимен

преди 11 месеца

Някои съветват президента да даде оставка и да си регистрира веднага собствена партия. Нека да го направи и да тества лично той и неговите поддръжници колко му е обществения рейтинг - ще се изненадам, ако в партията му се запишат и 100 човека! Защото хем е човек на Кремъл, хем пък играе ролята на президент на страна от алианса. Нито рак нито щука.0.

134

Аз съм за

преди 11 месеца

Този не е моя президент. Никога не бих гласувал за руска рубашка! Импийчмънт!

133

Анонимен

преди 11 месеца

Чета коментарите и се чудя дали от Козяк плащат двойно за работа в неделя.

132

Анонимен

преди 11 месеца

Като как обединяването на народа, някои го наричат разделение?!

131

Анонимен

преди 11 месеца

Жалко, че през цялото време президента Радев стриктно спазваше Конституцията. Сега можеше да не връчва мандата за правителство на отвратителната коалиция на лъжата и измамата

130

Анонимен

преди 11 месеца

Радев обедини народа. Само мутрите казват, че е разединител.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е най-силния президент в историята на България. Обедини народа срещу мутрите, стабилизира държавата, успя да удържи относително независима от посолството външна политика. Превърна се във фактор в международен план, с което България може да се гордее. 90% от народа мислят като него, което е добре.

128

Долният Фигурант

преди 11 месеца

олицетворява цялата русофилска пpocтoтия в пълния и блясък...

127

Случаен минувач

преди 11 месеца

Аз определено съм за импийчмънт. Той наруши конституцията още когато започна да размахва юмруци. След това разедини хората и създаде целият този хаос, който виждаме вече 2 години. Той лансира Кирил и Асен в политиката. Ето че сега не можем да се отървем от Асен. Стана омразен на всички партии, в това число и на кака Корни.

126

Да допълня...

преди 11 месеца

До И аз съм за 155 И аз. Радев е най слабия президент в най новата история на България.Разедини народа , разклати държавата, изключително слаба външна политика. Никой не го има фактор в международен план.Позор за Евро атлантическа България.Лашото е и че почти всички генерали от армията мислят като него.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Понеже при настоящото правителство руските слуги не ги чака никакъв бонус, затова и правят тези митинги и блокада в София, надявайки се да го свалят. Едва ли ще ги огрее. Не искали проамериканско пр-во, но искат проруско? За да затъне България още по-дълбоко в блатото на мизерията, корупцията и безправието. Това ли се нарича патриотизъм? Не, вие не желаете доброто на страната, харесвате робството

124

ЬЬЬ

преди 11 месеца

радев неведнъж наруши конституцията и неведнъж демократична България се срамуваше от него.Но той е президентът на решетников и нинова и действията му в полза на путин са напълно обясними.За това един успешен импийчмънт би измил дълготрайно имиджа на България и би върнал доверието на ЕС и НАТО в нас като един пълноценен партньор.

123

Оруел

преди 11 месеца

Психиатричното състояние и на перзиндента ли ще коментират в другарския ВСС? Направо са готови за кибици пред блока, фризьорки или за таксиметрови шофьори.

122

Анонимен

преди 11 месеца

Политическите трупове щели да искат импийчмънт. Смях, смях.

121

Анонимен

преди 11 месеца

Доколкото президента се избира пряко от народа, процедурата за неговото отстраняване е направена така, че почти да не е възможно и слава богу, някакви мух-лювци с почти никакъв електорат, ще го отстраняват при положение че немогат да му стъпят на малкия пръст по брой на хора гласували за него!!!

120

Един глас за

преди 11 месеца

Импийчмънт!

119

До кретена отдолу

преди 11 месеца

Намери някоя висока скала и се хвърли от нея с главата надолу.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Аз служа на моя Президент! Една негова дума и нито един либераст в България няма да остане.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Искате отново Бойко ли? Или може би ви харесва как масово измираха хората по негово време?

116

Анонимен

преди 11 месеца

Тази коалиция, няма да издържи дълго време, но Радев ще остане президент, а писалите поръчковата статия, ръсят глупости, да не говорим, че от България, не са спирали да пращат оръжия за Украйна и да наливат масло в огъня.