18

до 14ката

преди 11 месеца

Янко = Доносник Донасящ Доноси.... кратко точно и ясно! Киро = Краде на трета

17

Янко Жалък Предател

преди 11 месеца

Видинско-Монтанския район им цели каскади от семейства чиито бащи, братя, деца и съпрузи по време на Септемврийскоте въстание най подло и отвратително са били избивани чрез удавяне в Дунава,За това в този голям район след 10ноемвриБСП печелеше изборите с огромно мнозинство. Таа я дайде какви са били родителите му и тяхните братя и сестри. Комунисти мъстители са били защото като деца от брега на Дунава са видяли как даваъ близките им.За това оттози район след 9IХ има най много разстреляни без съд

16

Анонимен

преди 11 месеца

Боже Господи.Това петно е агент Кирилов.Подъл доносник на 6то у-ние е Янко Янков.Бил политически затворник ном.1.Ужас.Антикуманист бил.Истината е че е бил драпащ за комсомолски и партийни постове кариерист.N ZONA NEWS.

15

Помнещ

преди 11 месеца

Помня тази личност! Не беше много " дейна" след падането на Социализма! Нито по късно след Образуването на СДС и вземайки властта! Тогава в първите години,много българи се пишеха " десиденти"! Знайни и незнайни! За мен лично само една личност ми направи впечатление тогава. И това е д-р Петър Дертлиев! Чист по душа човек! Как е попаднал там не знам! Та днес е срамота да кажеш че си бил към СДС! Престъпна организация,от Неуспели кандидат комунисти!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Безродни комунисти, предали България, Македония, заветът на възрожденците, на Батенберг, взривявали цървки с цивилни, ограбвали мандра, колили и бесили образованите, родоотсъпници наричат този човек "предател". Предателите винаги сте били вие, комунисти, вие родина нямате, майка нямате, Партията ви е Бог! Както гласеше един политически плакат на КОМИНТЕРНа, възхваляващ строя, по онова време "СССР - родина на всички безотечественици".

13

Смел и Обичан е Янко

преди 11 месеца

Както сега се "спечелват конкурси" за Аутубани,Лотове,Хъбове, така и тогава Когато тоя Янко без да е бил ни ятяче, ни помагаче, ни партизанче с дрЪвенъ пушка и комат хлебец в ръце заради евентуална близост, дописки и клевети е можел да се докопа Право да учи в Лондон,Рим, или даже вМосква ВишинсковотоПраво, майнъ филибето.Статията неволно но интензивно и предпазливо ни кара да мислиме че преди скокаЯнко е получил парче амбалажна хартия с неговата първа публикация като донасящ доносите си доносни

12

Анонимен

преди 11 месеца

Вазовата "Епопея на забравените", продължава...

11

Реджо

преди 11 месеца

Да,така е,някога едно,вчера две,днес 16 и всичкитеверни до един!Майко България,чак,толкова ли са верните ти чада?На кораба,много,а в битката...!Виж политиците ни днес,после...бегом и...напред!

10

Анонимен

преди 11 месеца

От високо е иразил интензивно юрдечковата си клявификрация за да осъществи предпазливата си защита и подкрепа на скачач по висок офчарски скок чрез затичване с тояга фъ ръце

9

Живков и той Янко, А

преди 11 месеца

Kой/я от тези 16 на снимката е Михайлов-биграфер или преписватер а нареклият се за Михалев и обяснявайки че Янко доста предпазливо пристъпва към интензивно използване на високата си юридическа квалификация за осъществяване на дейност в защита на нарушените индивидуални права на близки и доверени хора.Какво за останалите?Къде с високата си кваливикация,непредпазливият Янко интензивно е защитатвал неблизките му и недоверените му хора?Дай декюментите и не тралалайкал. Провюзур Янко.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Колко ли го е гризяла съвестта, за да се реши да скочи? Да види, че с право е лежал в затвора, да види че всичко за което се е борил, се е оказало отрова за народа и държавата. Дори и закоравели седесари може да се пречупят и да опитат да потушат болката с крайна мярка.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Къф е тоа филиал на КГБ в България бре ? Дайте да ги видим тия разсекретени архиви.

6

Христо Христов

преди 11 месеца

Вероятно, виждайки същността на евроатлантизма, е осъзнал колко е бил глупав и какъв предател е бил спрямо България, и затова се е метнал през прозореца. Дано да е така - все пак показва, че е имал, ако не ум, то поне малко съвест.

5

Анонимен

преди 11 месеца

За "кумунистическо" е интересен един израз от биографията му - "спечелил конкурс". А сега де ! А върете сега спечелете конкурс да ви видя.

4

Христо Христов

преди 11 месеца

Обективно: Амнести Интернешънъл защитаваше и ислямисткия терорист Ахмет Чатаев, който взриви 150 човека на летището в Истанбул... така че подкрепата от тях поражда съмнения, че арестуването му може да е правилно.

3

Тук нямаш шанс...за

преди 11 месеца

нормална държава, ДС своите слага на власт, до безкрай ще ни грабят.

2

Анонимен

преди 11 месеца

От общество на копейки - толкова. Тези , новото покеление нито му се вярва че ги е имало, нито иска да ги зачита, нито да ги помни... Всяко общество без историческа памет рано или късно е обречено.

1

До Танчето

преди 11 месеца

А защо не отиде на погребението му, *** Танче?