24

Анонимен

преди 11 месеца

Замислете се защо изкривеняците откраднаха дъгата от децата? За да ги привличат, да изглеждат детски и дружелюбни! За какво им е нужно ДЪГАТА да е техен символ! Можеха да имат собствена дъга - с лилаво, розово, черно, бяло, каквито цветове решат да символизират различните им налудности и сексуални извращения - НО ИЗБРАХА ДЕТСКАТА ДЪГА! ЯСНО Е "ЗАЩО"!

23

Bai Asen

преди 11 месеца

Ей затова казвам на някой, като ме пита против такивата ли съм и му казвам да, а той какво толкова, те не ти пречат. Там е проблемът, на змията се троши, докато е малка, иначе ти се качва на главата, важи и за хората!

22

Содом и Гомор

преди 11 месеца

Само каква идилия ще настане като се улеснят изнасилвача -То да претендира за сливенския затвор или нимфоманката - То(й) да иска при бай Ставри. Права без свободи, но какъв лайф ще да е

21

Анонимен

преди 11 месеца

Що не им гласувате ексклузивни права и да ги освободите от данъци всички геейоове, леззбиийки и всякаквите там шантавелници? ЕС направо да ги провъзгласи за свещени крави

20

Лори

преди 11 месеца

Браво! Германия е сред най-развитите държави и ще даде пример за останалите от нас.

19

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 16. А ти на басейн ходиш ли ? Не е ли същото ?

18

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 18. Не ти и трябва да ги знаеш. Скоро ще станат хиляди разновидности. Накрая ще се самоунищожат.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Наскоро започнах да гледам разни криминални сериали на ирландия, швеция, дания, франция и т.н. и в тях непременно първо се набляга на ЛГБТ с изключение на ирландия наблягаща на пиенето. И висички са ненормални - и престъпниците и разследващите и останалите.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Сигурно съм изостанала, но не знам какво е небинарен и интерджендър. Изпуснала съм прогреса.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Тва да ходиш на обществена баня не мина ли модата преди 200 години ?Тия клошове още ли ходят на обществена баня.Ми нали в басейнът се киснат всякакви.Може да има ***,краста,чума,дизинтерия,всякакви болести.Иееууу гнус.Извратеняци.

14

марги - християнка

преди 11 месеца

Сигурно ще стане задължително да си обратен! Да живее свободния ЗАПАД!

13

Анонимен

преди 11 месеца

ЕДИНСТВЕНО ОСТАНА ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯ ВЪЗРАСТТА!!! За да може 50 годишните педофили да се определят като 7 годишни момиченца и да ходят на детска градина с тях! АМАН ОТ ИЗВРАТЕНЯЩИНА И СВРЪХТОЛЕРИРАНЕТО НА ИЗВРАТЕНЯЩИНАТА! ЩЕ СТАВА ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ!

12

Анонимен

преди 11 месеца

най добре пълно затриване на западна гейропа

11

Анонимен

преди 11 месеца

Представям си следното, отивам в Германия на сауна или на баня, определям се за То и се нацепвам при срещуположния пол към който имам интерес, държа се любезно и си ги зяпам с нескрит интерес, всички останали евентуално се притесняват, но никой нищо не може да ми каже, даже и управителя. Този за нещо такова ли говори? Защото нещо такова най-вероятно ще последва

10

Сламените хора

преди 11 месеца

Сламен човек е Европа. Лгбт пропагандата и безсмислената полит. демагогия направи икономиката и културата на слама. Изсъхнала като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да я превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички сламени хора.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Харесва или не, единствената причина мъж да иска да се преструва на жена е - че е с психично увреждане, и единствената причина да иска да ходи в женски съблекални и тоалетни е - или понеже е побъркан, или понеже е извратеняк

8

Анонимен

преди 11 месеца

Оставам с усещането, че половата принадлижност е абсолютен приоритет за ЕС. Извинете, но защо? С какво това подобрява качеството на живот? Загубеняци.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Харесва ли ви или не, това няма да застраши днешното общество, както напразно се страхувате. Не се страхувайте от приемането и обичта на различните. Нямам как това да навреди никому. Омразата и злощастието и разделението ни съсипват. Привиждат ви се чудовища и заплахи там, където не са.

6

Анонимен

преди 11 месеца

ПАПОВ ВИНАГИ ТИ СИ С НПО ГНУСОТИИТЕ

5

Анонимен

преди 11 месеца

Какво става вече с тия дивотии бе!!! Всеки извратеняк може да ходи вече по женски тоалетни и съблекални! "Дискриминация" било да не пускаш психоболнитеи в женската съблекалня!! КОШМАРЕН СВЯТ!!! Трябва да се съпротивляваме, иначе и тук ще напират да направят същото!!