36

Анонимен

преди 11 месеца

До Христо Христов, глупости! комунистите НЕ харесваха образованите! Избиваха ги :) Сега е честно! Бедните са мързелите, които смятат, че всичко трябва да се дели поравно! Е, няма :) На всеки според заслугите. И така е честно! Отне 33 години, но най-накрая нещата започват да се подреждат!

35

Коко Яде Свинско

преди 11 месеца

със Зеле, а Народа - Яде Саламурата от Зелете - средно се Яде Свиински със Зее от Трудещият се Народ на България!

34

Христо Христов

преди 11 месеца

До 44 "Най-накрая образованието и трудът се отплащат и в България. " - и преди 35 години се итплащаха... но после дойде демократизацията с приватизацията и ЕООД-тата на ДС и Луканов, и Костов.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 40, на нищоставащите и нищоправещите все някой друг вие е виновен!

32

Мaртин

преди 11 месеца

До анонимен. Защото няма народ да бием едни да се изплашат следващите.. докато не го направим тъй ще е, че и по зле..

31

Анонимен

преди 11 месеца

"Класи има :) всеки сам си преценява в коя ще бъде." - Пепи Еврото ги решава тея работи ... Живееш в България! Тея филми с "прочел 100 книги, работил с 1000 клиента, блъскал се 10000 часа" не работят, когато странта ни се върти от мутри.

30

Ха ха ха

преди 11 месеца

ПОМНЕТЕ - МЕСО ВЪВ ВСЯКАКЪВ ВИД И ОСОБЕНО -ТРАЙНИ КОЛБАСИ, Е СИЛНО КАНЦЕРОГЕННО. ЯЖТЕ БЪЛГАРСКО - КИСЕЛО МЛЯКО, ЯЙЦА, СИРЕНЕ, РИБА, ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ. ДОСТАТЪЧНИ СА И В МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА. И Не бъдете агресивни към другите!

29

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен"абе *** от днеса, вие от коя класа сте? шефската или бачкерската?" ..... Те са висши същества и са над тези неща.........

28

Анонимен

преди 11 месеца

Стойте гладни, защото няма да могат да ви разделят на шеф или бачкатор! Хе хе хе!

27

До 29

преди 11 месеца

Класи има :) всеки сам си преценява в коя ще бъде. Искам подобна разбивка за книги и обучения. Дано тогава всички осъзнаят къде се крие ключът към благополучието.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Глупава статия, ако е статия изобщо, за глупави хора от още по глупава трътка! Опит да се разделят хората на богати и бедни, но те са глупави и още по глупави! Вижте антропологичния облик на тези около вас! Избирайте само ГЕРП и ПП-ДП!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Празни приказки,празни цифри,празни догатки,при реална инфлация от сто процента,доходите са пораснали с 20-30 процента през тоя период,как тогава се покачила консумацията и потреблението на стоки?

24

до 26

преди 11 месеца

Казваш да не ядат колбаси с химия и в същото време им казваш да ядат турски домати, които също са с химия, основно пестициди от тежката артилерия и малко нитрати за вкус. Добре!

23

Ферди Тайфур

преди 11 месеца

Затварят пътя Мездра между София!

22

Анонимен

преди 11 месеца

в НСИ ще има масови уволнения за подобно 'проучване' разделящо хората на шефове и бачкери, управленческа класа и работническа класа. Иначе е 100% вярно.

21

Анонимен

преди 11 месеца

От както се помня, никога не съм бил по-добре финансово от днес. Инфлация - минфлация, България изживява най-големият си исторически подем, а българите никога в историята си не са били по-платежоспособни.

20

Добре де

преди 11 месеца

Чудесна статия - показва две неща , първо че комунизма си е отишъл окончателно и с него са заминали всички нечовешки опити да се превъзпита простия народ . Единици са тези които подлежат на превъзпитание , за останалите - няма нужда да учим , всички се уреждат , няма нужда да се движим , я да си налеем по едно и да изпържим по една наденица .., това е положението простия народ има прости деца и живее просто , малцина са онези които ще дадат парите за цигари за курс на детето

19

Анонимен

преди 11 месеца

Как ще ограничавате доматите и то посред сезона им.... спрете да купувате бъкани с химия колбаси, салами, кренвирши и т.н. Яжте домати със сирене! Има и за 3лв. килото в момента розови, турски и хич не са лоши. След някой ден ще излязат и още по-хубави, не може да се ограничават плодовете и зеленчуците, после се чудим що сме болни и запушени.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Това подстрекателство към класова борба ли е?

17

Анонимен

преди 11 месеца

Вече виждаме реалния ефект на дивия капитализъм, който въведохме в България. Заленчуците бяха традиционно евтини на българския пазар, който когато е нужно се подчинява на ЕС. Обикновено за поскъпване. Навремето Полша казаха, че ще са им нужни 10-15 години за да си преустроят селското стопанство по ЕС, но нашите комсомолски ентусиасти, като видяха 20-30 000 Евро заплата и се наведоха от еяз.