216

Анонимен

преди 1 година

Много се съмнявам да мразят Русия, но им плашат да русофобстват и вижте до къде докараха България и Европа, такива като тях! В никоя друга държава не се ръсеше русофобия, както от тези грантаджии, хората се занимаваха с вътрешните си проблеми. А и са притиснати, страхуват се, затова лаят каквото им кажат, а не защото мразят Русия, в България надали има искрени русофоби изобщо, дълбоко се съмнявам да има такива!

215

Анонимен

преди 1 година

Много се съмнявам да мразят Русия, но им плаЩат да русофобстват и вижте до къде докараха България и Европа, такива като тях! В никоя друга държава не се ръсеше русофобия, както от тези грантаджии, хората се занимаваха с вътрешните си проблеми.

214

Анонимен

преди 1 година

До ШАЙЕН, Много се съмнявам да мразят Русия, но им плашат да русофобстват и вижте до къде докараха България и Европа, такива като тях! В никоя друга държава не се ръсеше русофобия, както от тези грантаджии, хората се занимаваха с вътрешните си проблеми.

213

ШАЙЕН

преди 1 година

Вижте ги,как искренно мразят Русия,а са учили там. В Киев,Москва,Ленинград-правилно в СССР.За милия Съветски Съюз им е мъчно.Ех,добре,че имаЕвропейски съюз.Има пък един осъзнат с молба за постъпване в ДС.

212

ББ

преди 1 година

тоя и на султана клал Българите и обесил Апостола,би се поклонил...за пари!Анатема!и не мУ знътете от дс на бб...той няма и представа!!!за да не се налага делта-форс да ви прибира по нощите и изправя пред Съдилаща в САЩ...Война е и нямате и представа срещу какво вървите,справка хитлер,сссркадафи,садам,бин Ладен...шепа найвници с ограбени пари от народите си ли сър?!има Бог,има възмездие,има Справедливост!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

211

Русия срещу целия

преди 1 година

свят..........На помощ на путлеристанците идват северокорейците и Еритрея.Ей Крепостните - нема да се плашите

210

Да бе Костадинчо

преди 1 година

Само че в момента САЩ не са нападнали Канада или Мексико ! Проумейш ??!

209

Анонимен

преди 1 година

Щом се оправдава и обяснява какво правели другите, работата е ясна. Нормално за всички копейки. Не гледайте какво правим ние, ами американците обаче кви бели са направили...ауу, а пък Сорос..малее, ужас. Нищо, че е бил там за рубли да има за протестите за да веят руските знамена.

208

Анонимен

преди 1 година

Интересно, кога американец се е бил за българския народ!?

207

Поздравления

преди 1 година

Костадинов се оказа смел човек, прави това което не е приятна на господарите ни. Най-лесно е да подакваш на властимащите, тогава си спокоен и щастлив (а).

206

БОЦЕ

преди 1 година

До бгкоце отива с дирника напред

205

Анонимен

преди 1 година

Костаки, можеш ли да покаже поне една снимка, поне едно клипче, където някой от ПП/ДБ да ходи в посолството всяка седмица (както ти казваш)?

204

Е ай ся 224 ти

преди 1 година

Куролацио кравар ли да го наречем, като висипо 5 дни в седмицата у американското.

203

Анонимен

преди 1 година

Браво едните в Руското, другите в Американското, картинка мила родна

202

Анонимен

преди 1 година

А така,кажи си го! За да не се чудят ..."ама защо копейкин"?

201

Анонимен

преди 1 година

Кой го боли кви измислени айдуци сте вие? Кажи как без трудов стаж купуваш къщи, апартаменти, коли????

200

Анонимен

преди 1 година

Костадинов не се предавай! Предателите на България искат да не съществувате, но вие ще успеете въпреки подлостта на управляващия режим.

199

Анонимен

преди 1 година

Лети Змеят Горянин и крещи: - Демокрация! Плурализъм! Прозрачност! Видяла го баба Яга и поклатила неодобрително глава: - Горкият, пак е преял с депутати

198

Бонго Бонго

преди 1 година

Не спомена и с настройването на Сърбия срещу България. В момента е в подобен сценарии с Македония.

197

Бонго Бонго

преди 1 година

192 благодаря за написаното. Не съм съгласен само с това,че Русия не е печелила от войната с Турция.Колко е била руската армия тогава ? Около 500 хиляди. Нали? Всичко тия доброволци ли са ???Абсурд. Войната е вид бизнес и за Александър.Как ще инвестира злато за чужда държава, ако знае, че няма да спечели. И не е вярно заради излаза към Ч. Море. Ростов на Дон е излаза им към Ч. Море. Даже на Путин двореца е в тамошната посока.Взели са много злато от България. Платено е на Александър.И не каз