170

Анонимен

преди 1 година

Той си спечели вече. Освободи териториите с руско население, сега ги охранява. Не е заявявал да иска друго.

169

172

преди 1 година

Селски, Русия нали тръгна за 3 дни в Киев. Резултата - 60 км. колона с трупове и разбити танкове. И това го направиха укрите сами!!! Ако дойде НАТО с мега оръжията си, Раша ще бъде смачкана за 1 или 2 дни! Само атомното оръживе ги спасява от здрав кекс, тези изостанали варвари! Но и без бой ще измрът или ще станат роби на китайците. Това е руската съдба - пияници, неудачници и роби! Диви полумонголоиди!

168

Руснак = Варварин

преди 1 година

Грешката на Запада и САЩ беше, че през 90-те не смачкаха руската мъpшa! Руснакът не заслужава помощ и разбиране, само бой и стригане за тези диви алкаши. Не стават за нищо!

167

ЬЬЬ

преди 1 година

русия трябва и ще бъде наказана така,че повече никога да не си помисли за война.

166

SHEFA

преди 1 година

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ РУСИЯ ТРЪГНЕ ЛИ- СПИРАНЕ НЯМАААА- КАКВОТО ИСКАТЕ ПИШЕТЕ- ГОВОРЕТЕ- ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.- ИСТИНАТА КОЯТО НЕ ИСКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ

165

cazzo duro(4-ти път)

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужи. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

164

нико

преди 1 година

Безмислена и едностранчива писаница.Загуба на време е да четеш подобна боза.Блумберг е информационен бизнес информатор и е по-добре да не заблуждава с такива коментари своите евентуални читатели и слушатели.

163

Анонимен

преди 1 година

К. Константинов от Възраждане вярва че Путин ще спечели .

162

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантици пълнят гащите

161

CC General Zhelezniy

преди 1 година

долара се вдига, рублата пада, руснаците намаляват с всеки изминал ден а путин на последния клип трепереше като лист все едно беше пиян. Украйна е завзела важни хълмове и високи територии след 3 дни контраофанзива, руснаците нямат танкове само дрони и войска и като ги изгонят тичат по мините да се спасяват и много си остават там и не успяват да стигнат надалеч. Русия гръмна 5-6 танка и всички го писаха кат голям успех и ботовете на които почнаха да плащат повече заляха нета с това, но русия губи

160

ЬЬЬ

преди 1 година

Една евентуална победа на русия над САЩ,Европа и целият демократичен свят ще е една необратима победа на злото и това не трябва да се допусне.

159

Гого

преди 1 година

Щото от мозъчни тръстове повече нема в публикациите ви

158

Гого

преди 1 година

Анисия, ти от мозъчния тръст ли си

157

Я па я..!

преди 1 година

До реалист 166 Очертава се нова 100 годишна война. Така де. Руснаците няма да си играят на дребно.

156

реалист

преди 1 година

Този конфликт ще трае още доста години. Примирието няма да е в полза на Украйна. Ако въобще остане да съществува такова понятие.

155

Големия памперс

преди 1 година

Давайте, още може! След като беше "тежко" болен, ама не умря, сега Путин го грози "импийчмънт", щото "елитът" му се разсърдил. Вярно, че в Рашата нещата никога не са били цветущи (къде от собствената им простотия, къде с външна помощ), но винаги са съумявали да се справят с външни заплахи. Що не пишете за цветущото състояние на САЩ и Европата - все по-бедни и недоволни хора (там не са свикнали така), бъдещето на долара виси на протрит косъм, САЩ са пред фалит, БРИКС е като лавина и т.н.

154

Нострадамус

преди 1 година

Войната вече е спечелена. Остава да присъединят и Одеска област. А правителството на Денков подготвя решение за преименуване на гр.Варна е гр.Путин.

153

Анонимен

преди 1 година

ЦИПСО-то, кой ви пише репликите, издишате вече :)

152

До 159

преди 1 година

Защото ООН още не са приели със специална резолюция, че Путин е женски полов орган!!! А я да пробваме с kurin, щото е имало такъв генерал...Курин

151

Анонимен

преди 1 година

Абе каква война, това е дребна спец операция дето загинаха само половин милион души. Война е като при Сталин и Хитлер с 50-60 млн. жертви. Тук само се гъделичкат