32

Анонимен

преди 1 година

За два дни в тоя жълт парцалив сайт превъртяха нивата с извънземните, забавления за най-изостаналите.

31

Анонимен

преди 1 година

И по телевизията пак това подхванаха. Обикновенно става когато трябва да се разсеят масите от някаква приближаваща се криза. "I just said that! There is no B-3 bomber, and I don't know why these rumors get started!"

30

Xaxa

преди 1 година

Човек с камера засне евреин да пуска холограма и да плаши "ваксинираните". На мястото предварително бяха извикани "медии" и "журналистити", включително и сателитката на фабриката за лъжи дойче веле - "днес бг".

29

Възможно е

преди 1 година

Просто да са видели някой пиян руснак на какво се е направил и умът им да не може да го побере

28

Радио Ереван

преди 1 година

НЛО е заснело полицай в Лас Вегас.

27

Анонимен

преди 1 година

Ас като излязах от Карлуково секи ден виждах такиви вънезмни, ама никой не ми верваше.

26

до 25

преди 1 година

Да, но при 4 пъти по-голямо население. БВП на глава от населението е далеееееч, далееееееч под това на САЩ и редица други страни.

25

Анонимен

преди 1 година

Оаквате да повярвам, че същества, способн да преминат през огромните разстояния на космоса, да оцелеят през цялата радиация, просот да си кацат и да си излитат, които се предполага, че са с векове и хилядолетия пред нас в технологично развитие, изведнъж падат като круши, идват хамериканците, въоръжени с пушки, дето не могат да пробия и 4 мм броня, наритват ги, взимат им технолгоията, някак си яразбират и ... няма проблем. ОКЕЙЙЙЙ! А и да - всичкото сотава скрито покрито, баш до днес.

24

Анонимен

преди 1 година

Как пък се у Америка идват Тея извънземни,как пък ни едно не дойде у нас на село в задният двор при кравите и прасетата ,ей това не ми е ясно...

23

Анонимен

преди 1 година

До до 21 - В ръст на икономиката. Ако се запази сегаашната тенденция, до 26/27-***, китай ще измести САЩ по икономически показатели от първото място.

22

Анонимен

преди 1 година

Xenu - Зену Помислих си, Може той да подпалва Канада

21

оф

преди 1 година

Досега гледах клипчета за сциентолозите, Том Круз и техния диктатор извънземния Ксену...

20

до 21

преди 1 година

В кое ги е изпреварил?

19

Анонимен

преди 1 година

И въпреки това Китай ги изпревари.

18

Анонимен

преди 1 година

НЛО е новата Украйна и новия Ковид. Стягайте се. Няма отпускане на захвата.

17

Стоян

преди 1 година

Отдавна се предполага, че САЩ ривърс енджинийрват части от извънземни технологии. И че са стигнали до унищожителни оръжия за човечеството. Това е и причината никой да не иска да се конфронтира с тях. Когато една страна е толкова технологично напреднала пред останалите, винаги се превръща в световен господар. Трилионите инвестирани в космически проучвания не са за да показват снимки на готини светлинни ефекти от космоса.

16

Ситуация

преди 1 година

Караш нощем, загрява ти голфу, произведен в Германия, и отбиваш веднага да видиш какъв е проблемът. Спираш, отваряш вратата и светва осветлението, проверяваш няма проблеми и си продължаваш. През това време мравките коментират: видяхме едно голямо, кацна в градината ни, имаха големи очи, нямаха антени като нас, светна в жълто. Правеха нещо... И повечето мравки, Абе мълчете бе, само ние сме. Как ще свети нещо, само слънцето може. Или някоя светулка сте видели. Ае бягайте от тука.... И те така ...е

15

Анонимен

преди 1 година

Още миналата година се появиха "изтекли данни" и "самопризнания", че не всичко, което засичали, знаели какво е. И започнаха маааалко по мааааалко, да ги псуакт едни и сега - БАМ! Нова криза вече! Извънземните дошли ... видиш ли.

14

Анонимен

преди 1 година

откакто полицаите почнаха да дегустират наркотиците за да ги тестват так а ще е

13

alien

преди 1 година

Това са били зелени човечета със зелени чорапи!