40

ББ

преди 11 месеца

да са чули предложения как България да продължи напред,да просперира от итн и възраждане?няма и да чуете,ч.лга...плю.ки...циганиз.ция,така работи кгб-дс,за гАспадарите си,искате ли гАспадари и пращащи ви в Белене/велик кгб-дс курорт/от "патриотЕ" като итн и *** циганиз.р.ащи България там,ПП-ДБ не дадоха 3 милр на брокера на холограмата и...беснеят с резидента русороб!!!Бог да пази САЩ,дългата им ръка ще ги настигне,за да си платят за предателствата и грабежите над Българите

39

Анонимен

преди 11 месеца

Не сте коалиция с мафията казваш.....а с кой направихте правителство бе, чедо мамино?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Венкооо, венко, правите секс с бибитковците пред цялата държава. Дали сте женени или не няма никакво значение.

37

Продьлж пеша

преди 11 месеца

Сега чета че и присьдата на марешки е отмененаЗа втори път ВКС отмени присъдата на Веселин Марешки

36

Анонимен

преди 11 месеца

Жалък иддийод... :)))

35

Анонимен

преди 11 месеца

Ротационни тарикатлъци на закъснели тарикати да предават номера за държавно устройство и уредба на обществени отношения правно и конституционно уредени,описани,вписани,приети за приложение,влезли в действие м/у субекти в сферите на обществено-държавните отношения на обществено икономически взаимоотношенията на участващите в стопански дейности и процеси с определени политики за развитие с различими програми и действия за изпълнения не използващи ротационен принцип на управление освен при сливане.

34

Продл провала

преди 11 месеца

Гласуваш за гугленка и кирчоВместо тях от урната изкачат бойко и шиши

33

Анонимен

преди 11 месеца

Прав си Венко, Костя е фес, както и плешивия дръндьо.

32

клоунчета

преди 11 месеца

Нямали коалиция, само общ кабинет! Ясно!

31

Театрото

преди 11 месеца

Върви, жална ви майка

30

Гербер

преди 11 месеца

До 31. Волен не беше ли златен пръст на БСП и ДПС? Нещо май си се пообъркал.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Дебелото момче поне му стиска да каже,метрополията нареди,с боричкането беше дотук,жалките грантаджии като Ристе Мравояда с техните "съдебни реформи" е време да слязат на земята!

28

123

преди 11 месеца

Същите полу грамотни индивиди, които едно време гласуваха за Волен, сега гласуват за Копейкин. Волен си беше "Златния пръст" на Герб и ДПС и сега е тежък милионер. Копейкин щеше да връща субсидията, а излезна, че си е купил къща с нея. После надъхваше електората да не се васкинира, па той се оказа ваксиниран. После се оказа, че парите са му в Евро, после че взима пари от западни компании, а вчера избра Пеевски в комисията за промени в контитуцията. Копейки, сър

27

капутильо

преди 11 месеца

До Хахахане бе, аватара му а Бойкикев *** пейзажа с .....разговорите

26

Анонимен

преди 11 месеца

Едните казват ДПС се коалираха с ГЕРБ и ПП, другите ДПС са патерица на ИТН и Възраждане... Къде е истината?!?

25

Bai Asen

преди 11 месеца

Гледайте заседанието и ще разберете защо Възраждане направи това, както и ИТН просто Тошко им предложи дайте да подкрепим Пеевски и да го сложим рамо до рамо с Христо Иванов, дето щеше да чегърта ДПС и ГЕРБ! Просто ИТН и Възраждане видимо се подиграват на новата коалиция, и се гъбаркат с тях!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Утьо трънкин,*** и сценаристите на Слави ли влязоха в завера с ГЕРБ и ДПС или вие и жълтопаветният умнокрасавитет?

23

Коцето

преди 11 месеца

Е щастлив ,покрай приема на "нашето" посолство.Другото,не го интересува.България?Амии той едва ли е българин.Цветът го издава и антибългарската пропаганда.Язък за последователи му.

22

333

преди 11 месеца

Копейките нямат връзка с реалността. Костя Копейкин избра Пеевски в конституционната комисия. На копейките друг им виновен. Копейките са точно като господарите си , на руснаците друг им виновен , че нападнаха Украйна и ядат бой от над година. На копийките Сабрутев им виновен, че КК Късия е мочето за всичко на Пеевски, а партията му патерица на ДПС.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Ръкъводството на ППДБ са гласували "въздържал се". Т. е. не са били против Пеевски. А сега дрънкат из студията, че не били го сложили те в комисията.