28

Анонимен

преди 11 месеца

Тези които ни освободиха от комунизма ни поробиха

27

Анонимен

преди 11 месеца

като се има предвид рашистанците какво са причинили през годините на украинците, гладомора например, изобщо не се съмнявам кой е взривил стената

26

Анонимен

преди 11 месеца

раZбира се че са рашистите, те на черното казват бяло винаги

25

Анонимен

преди 11 месеца

РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НИКАКВА СМЕТКА ДА ВЗРИВЯВАТ ВОДАТА, ЗАЩОТО ТОЗИ БЕНТ ЗАХРАНВА С ВОДА ХОРАТА В РАЙОНА И РУСКИЯ КРИМ, НО РУСНАЦИТЕ СА НАПРЕДВАЛИ МОЩНО В БОЯ И СА ГО ГРЪМНАЛИ УКРИТЕ, ОТСТЪПВАЙКИ НАЗАД, ЗА ДА ВЪРНАТ РУСНАЦИТЕ НАЗАД КЪМ СУШАТА И УКРИТЕ ЗАЛЯХА 80 НАСЕЛЕНИ МЕСТА С ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ, ЖИВОТНИ, ПРИРОДА, ПРОДУКЦИЯ!

24

Анонимен

преди 11 месеца

УКРО-НАЦИСТИТЕ СА ТРЕНИРАЛИ УДАРИ ПО БЕНТА ОЩЕ ПРЕЗ 2022 ГОДИНА, КАКВО ДА СПОРЯТ ПОВЕЧЕ, СЛЕД КАТО Е ЯВНО, ЧЕ ТЕ СА ГО ВЗРИВИЛИ ИЛИ ТЕХНИТЕ МЕНТОРИ, УДАРИТЕ ПО БЕНТА БЯХА ДВА, ПЪРВО ЕДИН, А СЛЕД ВРЕМЕ ОЩЕ ЕДИН!

23

Мощно

преди 11 месеца

Контранастъпление на украинската армия

22

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен"Тая всичката вода ще стигне до Черно море. Ще носи мини, машинно масло, животински трупове всякакви..." ..................., не само, "добрите" западни държави са превърнали в мръсно сметище зоната наблизо, включително и с радиоактивни вещества и ако водата попадне и там и разнесе всичко, познайте какво ще се случи, казаха, че засега водата не е стигнала до там! Защо тровят и си изхвърлят отпадъците в Украйна и се гаврят с тях, украинците да ги съберат и им ги върнат тези отпадъци!

21

дедо Ташунко

преди 11 месеца

За нашите плажове ми се плаче след няколко дни.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Тая всичката вода ще стигне до Черно море. Ще носи мини, машинно масло, животински трупове всякакви...

19

до 21 Коса

преди 11 месеца

теория на конспирацията: украинците мелиха празни приказки месеци наред за контранастъпление, за което в крайна сметка се оказаха неподготвени. Обаче САЩ и "целия свят" си искат възвращаемост на инвестицията в Украйна и настояват тази офанзива да бъде проведена задължително. Под натиска Украйна измислят план да взривят бента и да го използват като извинение за несъстоялата се атака.

18

До redordead

преди 11 месеца

В нета има всякакви филмчета. Можете да повярвате, гледайки ги, че има супермени и че Америка ще спаси Света, както и ВСВ е десантът в Нормандия. Във всякакви фантасмагории можете да повярвате,информирайки се от "нета", особено след наложеното информационно затъмнение, което е тотално от 2020 година насам.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Дa нe излeзe тoя cъщия geтo gyмнa и ceвepнитe naтoци?

16

Анонимен

преди 11 месеца

От тук няма и да го научим. Пропагандата не е журналистика. Дори новинарство не е.

15

Коса

преди 11 месеца

С това наводнение пътят на украинската армия към Крим е отрязан за месец, да не казвам два. Да не говорим за щетите, които се нанасят на населението. Украинци това няма да го направят.

14

Алтернативни факти

преди 11 месеца

До ФАКТ - то и украинския уж беше на страната на Русия, но? Провери си фактите.

13

ФАКТ

преди 11 месеца

Хубавото е, че българският народ е на правилна страна-РУСИЯ. Народ, не ония 240 краварскии предатели, а НАРОДА !

12

Анонимен

преди 11 месеца

Значи всичко се случва в окупираните от рашистите територии, но украинците стреляли. Факта е, че ВЕЦ-а е под руски контрол повече от месеци, факт е, че те все още са там. Руските фашисти са взривили стената, а сега стрелят и по всичко живо. Не случайно еленовъда шойгу обяви, че контраофанзивата е прекъсната, защото е знаел предварително какво ще стане.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Oбстрелва ли ВС на РФ контролираните от Украйна части на Херсонска област или укропските мини се взривяват, след като са се оказали под водата?

10

При положение, че

преди 11 месеца

гражданите, които са вземали хуманитарна помощ от РФ биват репресирани от СБУ, не ми е особено трудно да предположа, кой по кого стреля.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не се видя.Нещо изсвистя и падна на двадесетина метра вляво от лодката.Изглеждаше по-скоро като случаен изстрел отколкото специално обстрелване на конкретна цел. В нета има филмчета от укр страна:'руснаци обират наводнени къщи" от руска страна също има филмчета:'украйнци обират наводнени къщи" Това което мисля аз е че и войници на русия и войници на украйна използват случая за да гепят всичко което могат През ВСВ България е била нападната и от укри и от руснаци. Правили са абсолютно същото