51

Паню Баирски

преди 1 година

Иска им се на руските въшкарници да преговарят, но няма да стане. Путин и всички убийци ще бъдат смачкани и опозорени!

50

Да допълня...

преди 1 година

До Договор за 1 ден 57 Не забравяй е репарации. Който чупи , той купи.

49

Аз на Пригожин

преди 1 година

вярвам ! Той каза че в тая война Украйна ще вземе територия от Русия . Значи Украйна правилно е послушала сащ

48

Договор за 1 ден

преди 1 година

Русия напуска заграбените чужди територии и се подписва МИР

47

Анонимен

преди 1 година

И как са готови да уредят конфликта? Без компромиси няма да стане. А ако си мислят, че Русия ще капитулира без причина, просто за удоволствие на Америка, то ясно че няма да стане. Фантазии от 10001 нощ

46

До Анонимен 48

преди 1 година

Ако тези драсканици са верни, защо самите украинци се борят? Какво общо имат оръжията на запада? Истината е една! Никой нормален не иска руския ботуш! След него е разруха и минаване 50г назад. Русите още живеят през 50те на миналия век!

45

Пижо

преди 1 година

Това е най-вероятният наследник на Путин. Не Шойгу, не Пригожин, а Патрушев.

44

До 54

преди 1 година

Смени дилъра...

43

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ С РУСКО НАСЕЛЕНИЕ И УКРАИНЦИТЕ СЪЩО СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД, НО ТЕЗИ РУСКИ ТЕРИТОРИИ, БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ РУСИЯ НЕОТДАВНА И БЯХА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ОЛИГАРСИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЕВРЕИ, СЛЕД ТОВА И ЗАПАДА СЕ НАМЕСИ В УПРАВЛЕНИЕТО И СЪСИПА ОКОНЧАТЕЛНО УКРАЙНА И ИЗТРЕБИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ, КАКТО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ "НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ", ЗАЩОТО ТЕ СЕ СРАЖАВАТ НА СТРАНАТА НА ПРАВДАТА И ОТИДОХА ДА СПАСЯТ СВОИТЕ ХОРА В УКРАЙНА И ЗАЩИТЯТ РОДИНАТА СИ!

42

Анонимен

преди 1 година

УКРАИЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ С РУСКО НАСЕЛЕНИЕ И УКРАИНЦИТЕ СЪЩО СА РУСНАЦИ ПО ПРОИЗХОД, НО ТЕЗИ РУСКИ ТЕРИТОРИИ, БЯХА ОТКРАДНАТИ ОТ РУСИЯ НЕОТДАВНА И БЯХА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ОЛИГАРСИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЕВРЕИ, СЛЕД ТОВА И ЗАПАДА СЕ НАМЕСИ В УПРАВЛЕНИЕТО И СЪСИПА ОКОНЧАТЕЛНО УКРАЙНА И ИЗТРЕБИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ, КАКТО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ "НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ", ЗАЩОТО ТЕ СЕ СРАЖАВАТ НА СТРАНАТА НА ПРАВДАТА И ОТИДОХА ДА СПАСЯТ СВОИТЕ ХОРА В УКРАЙНА И ЗАЩИТЯТ РОДИНАТА СИ!

41

Ти да видиш..

преди 1 година

Комшията иска да вземе от твоя двор и ти му казваш: Ами добре. Какво част искаш да ти отстъпя ? Съгласен ли си ?

40

Така е ..

преди 1 година

Този Патрушев да каже какво търсят руските войски в Украйна ? Преговори , ама петте най богати украински области да минат към Русия.Това не са преговори , а ултиматум.Кой ще се съгласи на такова нещо ?

39

Анонимен

преди 1 година

Украинците са прекарани отвсякъде от запада! Първо ги ограбваха и тероризираха , използваха за експерименти, за органи и каквото се сетите, убиваха ги, сега ги ползват и за пушечно месо и ги унищожават, пращайки оръжия, които пак те ще плащат, пращат уж пари, но тези пари не стигат до украинците, то и всички оръжия не стигат до Украйна, а се препродаваха, но вкарват украинците в дългове,изцеждат ги до край! Украйна трябва да се прибира в родината си Русия, това е единствения им изход за спасение

38

Анонимен

преди 1 година

Украинците са прекарани отвсякъде от запада! Първо ги обграбваха и тероризираха , използваха за експерименти, за органи и каквото се сетите, убиваха ги, сега ги ползват и за пушечно месо и ги унищожават, пращайки оръжия, които пак те ще плащат, пращат уж пари, но тези пари не се знае къде отиват, то и всички оръжия не стигат до Украйна, а се препродаваха, но вкарват украинците в дългове, изцеждат ги до край! Украйна трянбва да се прибира в родината си Русия, това единствения им изход за спасение

37

Анонимен

преди 1 година

Фалш!

36

Реалист

преди 1 година

Руснаците са гадове но истината е, че САЩ ги надигра. Украйна са просто пешка на шахматната дъска и за съжаление плащат най-голямата цена. В момента продължаването на конфликта е в пряк интерес на САЩ и докато това е така мир няма да има. Когато украинците съвсем потънат в дългове и разрушения Зеленски внезапно ще изчезне, САЩ също ще изчезнат и оправянето на Украйна ще остане проблем на Европа.

35

ВРАГ?

преди 1 година

Вчера прочетох това от една лекция на Елеазар Хараш от 2001г. мисля: "Защо има войни? Защото хората са застояли в третото и четвъртото тяло, защото те не са победили себе си. Който не е победил себе си, той спори, кара се и воюва навън. Войната с другите обаче е заблуждение. Всеки трябва да разреши себе си, защото врагът отвън, това е твоето зло отвътре."

34

Анонимен

преди 1 година

До анонимен келешЩото сте в НАТО и ЕС затова отново на мода са бързите кредити а по заложните къщи е пълно с телефони. Щото сте тарикати.

33

Анонимен

преди 1 година

Украйна е руска територия с руско население и украинците също са руснаци по произход, всъщност, Русия, Украйна и Полша, са един народ и са руснаци по произход, руската територия на Украйна , беше открадната от Русия неотдавна, затова евреина Зеленски, обкръжението му и всички чужденци да се изтеглят от там и не се намесват там, славяните ще се разберат помежду си и без тях! Ако запада не беше наливал оръжия, за да лее славянска кръв, отдавна да бяха се разбрали помежду си, запада убива!

32

Ала-бала

преди 1 година

Войната е САЩ-Русия и трябва да се разглежда от тая гледна точка за да се изяснят нещата. Украинското правителство НЕ РЕШАВА НИЩО! Освен това войната на САЩ с Русия започна още от 2008,а изобщо срещу целия свят-на 11.09.2001г.