31

Христо Христов

преди 1 година

"Отговорността сега лежи единствено върху него да разговаря с Киев ..." - демек Киев диктува политиката на ЕС... лошо няма, но след като у нас 90% са стгласни на това, България ТРЯБВА да тегли и 4-5 милиарда лева заем и да го даде директно на Киев.

30

Да

преди 1 година

Разумно.

29

Муахаха

преди 1 година

а България ще е Последната, даже и след като Цяла Европа вече бъде под Контрола на Русия, то България ще е Последният ЕвроАтлант до Пълното си Унищожаване!

28

До Браво !

преди 1 година

Ние кога - не се знае. С тоя Тагармагарев и още други като него, ще има да почакаме. Само не ми се мисли какво ще дочакаме.

27

Анонимен

преди 1 година

Накрая Путин ще спечели всичко.Верно много руснаци загубиха живота си но ако целта е да се постави Европа на колене си струва.Така гарантира бъдещето на страната си и няма да има проблеми със втора Украйна в бъдеще ако Европа загуби.После Путин ще предаде шафетата на Китай и ще наблюдава войната отстрани а Запада пак ще го потърси за помощ както Русия я потърсиха за помощ през Втората световна война.

26

Някой

преди 1 година

Като цяло най-големият късмет на нашият регион е, че Турция е в НАТО и не е в ЕС. Това е като нямам думи повече от това да спечелиш от тотото, джакпот и т.н..... Иначе мармалада и армегоедона и апокалипсиса на всички щеше да е сигурен.

25

Браво !

преди 1 година

А ние Кога??? Или чакаме още някое овеличение на ток, бензин ,газ ... ?

24

Ямболски цървуль

преди 1 година

Махат се санкциите на Русия,голямо извинение,и да се надяваме на милосърдие.А тези,заради които ще ядем помията-ЛИНЧ!

23

Анонимен

преди 1 година

И повече ще стават. Печата на пари не решава икономически проблеми. ЕС ще осъзнае по трудния начин, че са шах-мат ситуация. Добре че догодина идват узбори зс ЕП. Дано този път гражданите на ЕС да подходят "пи-мъдро", след като тези продажници за 4г разсипаха постигнатото за 20 и закопаха ЕС икономически и политически.

22

Мишо

преди 1 година

А България?! България просто прави каквото и кажат. Къде е нашата независимост, отново сме в робство.

21

Анонимен

преди 1 година

Колонии като България пък са пеманентно наведени и за 16 години в ЕСССР не са наложили едно вето, сякаш ЕСССР никога не ни е ощетявал.

20

Кауня от Аскию

преди 1 година

В случая трябва да се знае че тоягата има два края. Да се налагат санкции на Русия е едно,но на държави които търгуват с нея е друга бира. Тези страни поставени пред избор въобще не е сигурно че ще изберат ЕС. И Китай и Турция и С.Арабия и ОАЕ и Индия едва ли ще останат без отговор и сделки за милиарди може да пропаднат. Хитрите англичани въобще не мислят за вторични санкции особенно в рецесия. Така изолиран всъщност може да се окаже ЕС. По добре да свикват легионите и напред към Москва!

19

Анонимен

преди 1 година

до23.Да бе гърците оскубаха Европа здраво ама укрите са шампиони.Официално Америка и Европа са пратили 150 милиарда ама неофициално се говори за много повече към трилион.Яко скубане на западняци прави Зеленото джудже.Сложете и още 8 милиона украинки на Запад нахранилка и се получават фрапиращи цифри.А бездомните в Америка са цели градове в градовете.

18

Ямболски цървуль

преди 1 година

Скоро ще спре и производството на ел.коли, защото няма да има ЛИТИЙ!

17

Анонимен

преди 1 година

Гърците са умен народ със силни държавници. Не случайно оскубаха ЕС със 100 милиарда евро и им казаха да вървят ба майна си райна. Политиците там не са като наще евроатлнатически моми с широки бузки и отворени усти, готви на всичко да поемат американското членство, техният електорат са Емили тротинетката и още шепа подобни из***и.

16

Язе

преди 1 година

Браво на Унгария и Гърция! И други държави да се включат. Наглите укри - Европа им даде 50 милиарда евро,те ще клеветят европейски компании. Не стига, че тая война е заради тях, ми сега и по Европа плюят...

15

Анонимен

преди 1 година

За всички пудели. Разберете, че в днешния свят политиците като Орбан, които имат кохонес и могат да лавират в името на народа си (макар и малък) са истинските. Всичко друго е приемане на ЗАПОВЕДИ от ПОСОЛСТВА. Поне да беше от по-високо ниво.

14

Някой към Андрейчо

преди 1 година

Преди не го харесвах, но сега харесвам всеки защитаващ морала и християнските ценности. А за Русия едва ли харесва това което правят от чисто човешка гледна точка, но от политическа по-добре с ресурси и стабилна икономика от колкото фалити, рецесии и граждански войни.

13

Анонимен

преди 1 година

Това е ясно и още повече ще стават накрая за санкците срещу Русия ще е само България.Но интересно е друго какво стана с тая контра че вече шести ден мълчание.Докъде стигнаха укрите или до кривата круша.Чакаме резултати а то мълчание.

12

Анонимен

преди 1 година

И какво сега Украйна ще задава наклон на ЕС. След хиляда рунда сакции и милярди налети за оръжие кое се промени ? А можеше да има вече постигнат мир и да си починем.