219

Анонимен

преди 11 месеца

Браво Гешев достойно се държи като Георги Димитров на известния процес

218

Анонимен

преди 11 месеца

хахаха предложението на шестчленката хахаха при комунизма имаше тричленки сега демокрация шестчленки

217

Анонимен

преди 11 месеца

хииит Сарафов общувал не с политици а със съседите в блока...

216

Анонимен

преди 11 месеца

а въргалянето в розовите завивки си върви

215

Грозната истина

преди 11 месеца

Грозната истина е , че Пеевски е в комисията с любезното съдействие на Костя Копейкин по прякор Късия. Едно време същото правеше Волен - прави се на патриот и плюе ДПС, а винаги прави коквото трябва за са те са доволни.

214

Анонимен

преди 11 месеца

ХАРЕСВА МИ ШОПАРА ЗА МЕЗЕ, АЛА В КАКВА ЛИ СМРАД ФЕКАЛНА ЩЕ НИ ЗАВЛЕЧЕ!...

213

Присмехулник

преди 11 месеца

Големия български филм "Атаката на Росенец Първа серия". Христо Иванов с бяла риза и патриотични песни насочва катера към вражеските укрепления. От цитаделата на Доган Румен Телото подава команда: "Гого, зареди първо оръдие! Огън!". Ивайло Мирчев се строполява поразен. С последни усилия Иванов забива българския флаг на брега на Росенец. Публиката ръкопляска 9 минути след края на филма.

212

Милен

преди 11 месеца

Цирковете на Христо Иванов нямат край. Викат, скачат и накрая все заедно с уж враговете!

211

ристоо бепеерастлиси

преди 11 месеца

След тези думи: "Пеевски след среща с Иванов: Летенето в розовите облаци свърши" на пазаря за незрели но скъпи череши бабите се усмихнаха и казаха- този дето Пее като кара Ски еправилсексуално полово проникване от каде гърба на РистетнотодупеПръцко чрез спецялно нает керестлия от южноарбските мануфенитеритории. Русто дас неопиня а да смученабатяцецката

210

Мнение

преди 11 месеца

Рюстю сега разбира какво значи "няма не искам, няма недей"....

209

Пеневски

преди 11 месеца

Свърши,разбирайте го ,кой крал ,крал,който не е крал да е крал.

208

ПроСоТо

преди 11 месеца

Пеевски изглежда е единстнвения дпс-активист,който има некакво образование..За това го и пробутват само него..Но знайте:..-Тоя ЗОР дпс да участва в "поправките в конституцията" са само за едно:..-Да се впише и ситуира ТУРСКИЯ ЕТНОС като "обособена единица" от нацията, както е в македония и косово !...Та:..-Бееее се нето ви е малко,дооолни продажници !!!!

207

Дора

преди 11 месеца

Според мене не искат Пеевски в конституционната комисия, защото има мнения, че там трябва да се разглеждат исканията за сваляне на имунитети на депутати, а не в отделна нарочна комисия, а Пеевски се очаква да гласува и работи за свалянето на имунитетите и няма да могат да влачат решението 6 месеца, както е мечтата на Христо Иванов.

206

Анонимен

преди 11 месеца

Щом Пеевски лично се заема, значи ножа е опрял до мафиотския кокал. Борбата ще е тежка, но вървим по стъпките на Румъния. Скоро може и да станем малко по-нормална държава, за ужас на копейките, които си искат кочччината.

205

до 193

преди 11 месеца

"Реабилитацията на Пеевски е едно от тях и той стана редовен гост в нашите стаи, заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер."

204

Анонимен

преди 11 месеца

Ристю ко се пени, Шиши избран ли, избран е в комисията, нема връщане назад и да става кво иска Пинокио

203

Анонимен

преди 11 месеца

Десните са като овцете. Казваш им Пеевски лош и почват да блеят лоош. Казваш им Пеевски е добър, и почват да блеят добъъър. Никаква връзка с главния мозък.

202

Анонимен

преди 11 месеца

Новия най-добър приятел на ПП и ДБ.

201

украйнска копейка

преди 11 месеца

Тука пак за копейки става дума и аз не мога да се сдържа да питам кометиращите за какви копейки става въпрос ,украински копейки или.....щото руската салата още не са я санкционирали има я в лидл...scumbags.

200

Анонимен

преди 11 месеца

Шиши,недей да се периш,оти Ристето ша напрай пак някой абордаж на Росенец!!!