80

ДаСкопимСкотаПаситто

преди 1 година

Аз мисля,че това се дължи на токсините в глЪвЪтЪ на някои кравари, отделяни от настанилите се там ***.Дрогата също не е за пренебрегване.Говедалете ако имаха подобна технология/извънземни кораби/, добили позорната си слава на Терорист 1, отдавна да да бастисали с тях всичко живо по Земята.

79

Леля чичо

преди 1 година

америка е едно голямо шоу , обичат да отвличат вниманието на публиката с някакви абсолютни глупости за да замажат убеждението на хората че те взривиха северен поток и хаковския язовир, фащ са техногенни терористи, терористи на терористите , баш терористи

78

Анонимен

преди 1 година

Като нови са! Извънземни баби пенсионерки са ги карали само в неделя до магазина и до църквата.

77

Анонимен

преди 1 година

За извънземните ще е трагично да ни гледат. Ще са потресени как се избиваме на земята, как се тровим, сечем гори и замърсяваме океани, как се трупат богатства и се умира от глад.

76

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че имат !!! Стар Трек , Междузвездни войни .... Краварите са голяма работа . Велика демокрация

75

Tje Guardian

преди 1 година

И преводът, и правописът са под всякаква критика.

74

Видял

преди 1 година

Има разни неща по пазарите, но най-евтино е на Женския.

73

Стиви Спилбърг:

преди 1 година

"Вярно е! Мой са и си ги ползвам когато возя Мъски до Марс! Или пък когато снимам филмче :) "

72

Ани

преди 1 година

България е много зле

71

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ли ги имат? И непокътнати даже? Защо не са ги покътнали и какво ги спира? Да ги пращат в Украйна, току виж успели да обърнат хода на войната. Но ако и извънземните не успеят, то вече нищо не остава.

70

Ани

преди 1 година

Богатите също плачат има 60 епизода

69

Ани

преди 1 година

Теленовелата богатите също плачат

68

Ани

преди 1 година

Как сте

67

Анонимен

преди 1 година

Темата НЛО и извънземни е създадена от американският престъпен елит единствено и само да манипулира собственото си население и да го ugu0Tu3upa до степен на пълно обръщане на представите му за реалностите в собствената му държава. Което са и постигнали. Тези, които все пак са поели по линията на щастливите ugu0Tu си живеят безпаметно и глупаво щастливи, като създават илиюзията в чужденците за един висок стандарт и много добър живот. Други полудяват и завършват или в лудница или в гроба след като ги ефтанизират хуманно! Трети стават масови убийции!

66

Бай Чеп

преди 1 година

Какъв е първият въпрос, който задават извънземните, когато кацнат на Земята? "- Къде е Дельо хайдутина?"

65

Анонимен

преди 1 година

"а в някои случаи цели занаят", а в този случай непогледнат гугъл транслейт. Иначе че имат кораби - вероятно имат, но са разбрали само малка част от технологиите им, или за други просто им липсват съответните химически елементи на земята и не могат да ги синтезират изкуствено.

64

абе

преди 1 година

и у нас дойдоха разни кораби със зелени човечета, ама ний ги наричаме бежанци и си ги храним по черноморието, даже и заплати им даваме и като се поугоят ще ги изпратим обратно на тяхната разорана планета!

63

силно замислЕна

преди 1 година

И защо не са ги покътвали?!

62

Анонимен

преди 1 година

Така е. Скоро кацнаха в горичката до Младост 4 и околовръстното. Започнаха и бази да правят умело прикривайки се приемайки външният вид на един тъмен праисторически етнос населяващ територията ни.

61

АнонимеН

преди 1 година

ЦЕЛТА НА ФАЩ Е ДРУГА!! И ДА НЕ СА ИСТИНСКИ ЩЕ ГИ ИЗФАБРИКУВАТ! ВЪВ ФАЩ ГEЙ БРАКОВЕТЕ СА ПРИЕТИ И ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ЕДНОПОЛОВИ ДВОЙКИ СЪЩО! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ ОЩЕ НЕ СА ПРИЕТИ И СЕ ЛАНСИРА ИДЕЯТА, ЧЕ АКО СЕ ПРОБУТАТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЩЕ СЕ ПОВИШИ НИВОТО НА ИЗБРАТЕНОСТ И ЩЕ СЕ ПРИЕМАТ ЗА НОРМАЛНИ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ! ЛГБТАБСД И ИДРУГИ ИЗВРЪЩЕНИЯ ЩЕ ЛЕГАЛИЗИРА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ИЗВРАЩЕНИЯ