43

Анонимен

преди 1 година

И тези хора ще променят конституцията. Кат гледам все престъпници са се събрали там.

42

анонимен

преди 1 година

Абе спрете му дрогата на Кире и ще се оправи работата. Е малко ще го друса абстиненция, но ще му мине. Баща на три деца е. Трабва да влезе в релси.

41

Koko

преди 1 година

Бате и аз се развеждах, но не помня 14 годишни лапета да са се оплаквали, че ги натискам и блудствам с тях. Отделно мъж на твоите години няма работа дори на метър от такива деца.

40

Киро Канадеца

преди 1 година

Ще го изперем и него , нема проблеми

39

=

преди 1 година

При развод не е толкова просто. Мой познат беше обвинен от бившата и тъщата че блудствал с 5 годишната си дъщеря. Добре че патките подали като дата за блудство ден и час, когато е бил на съвещание в голяма фирма в друг град, а детето било гледано от сестра му. Фирмата имала система за видео наблюдение и клевтата безспорно бе опровергана. Но бащата и детето бяха здраво разлюляни, а на клеветниците нищо не им направиха

38

анонимен

преди 1 година

До Анонимен Жалбата оттеглена след като Буци се намеси? Или някоя борческа структура? За сведение, това не е гражданско дело или наказателно от частен характер. Производство ще има. Друг е въпросът ако накарат момичето да не говори или да излъже. Мафиотски приоми.

37

БахтиУродаЧуек

преди 1 година

Ако сте му виждали снимката на тоя ще разберете защо е 100% сигурно, че е упражнил насилие. Просто по друг начин няма коя да му върже.

36

Анонимен

преди 1 година

Жалбата е оттеглена бе другари. И момичето не е ромче и има стабилно семейство. Сега историята ще се раздуха заради каскетчо, въпреки оттеглената жалба, ще влязат в новините, и хората с право след това ще могат да осъдят прокуратурата за накърняване на достойнството им.

35

Анонимен

преди 1 година

гербаджийте са педофили, извратеняци, п3дали, също като ппдбрастите!

34

анонимен

преди 1 година

До АнонименПърво не се знае дали е навършила 18 години, но това е без значение. Ключовоте е че е извършено чрез употреба на сила. Какво общо има развода с това. Гадно му е от бившата и си го изкарва/блудства с бой над друга. Всички което го защитавате сте срам за нацията.

33

Анонимен

преди 1 година

Съпартийците на този педофил в коалиция с други извратени лица от вчера ни управляват, а овцете започнаха вече по-силно да блеят в тяхна прослава.

32

Анонимен

преди 1 година

Айде на 18 години тя да не е вече беззащитно дете. Иначе дали я е свалял, дали я е натискал - няма откъде да знаем, засега, но е известно, че жена му я е завела в районното да пуска жалба - защо се е оплакала на нея, а не на родителите си, които са съседи на "лицето"? Не е ясно засега, но ще се разбере... И дали родителите няма да подгонят Гешката за накърняване на достойнството им от разгласяването, след като молбата е оттеглена?!

31

Оправете си статията

преди 1 година

Качете му снимката и оправете заглавието: "Александров за обвинението в блудство:" да стане: "Даниел Александров за обвинението в педофилия:"

30

Я виж ти

преди 1 година

Прокуратурата как се разработи.. Това е прецедент. Но защо таргетира само тези с имунитети. Цялото ОПГ ГЕРБ имат поне по 1-2 присъди, те така влизат в партията.

29

Нискочело Борче

преди 1 година

Простете драги! Толкова ми е акъла.

28

cdrom

преди 1 година

Зелените съграждани на 14 вече чакат второ. Затова и ни претопяват.

27

Малко Момченце

преди 1 година

Остава сега да изкарат някоя негова снимка с малко момченце и ще скочи от прозореца.

26

Май месец

преди 1 година

Момчето е станало депутат и му е дошла музата.

25

Калио Малкия

преди 1 година

С тая фризура и надменна усмивка, добре ще го опъват в зандана

24

Познат сценарий

преди 1 година

Както всички добре знаем от шоуто на Ален, всички пeдофили са невинни и не са направили нищо.