29

Малдивите

преди 1 година

Точно избраха работещ парламент и лятна отпуска месец и половина.

28

Спокоен съм!

преди 1 година

Аз съм спокоен, копейката ще ни оправи както ни оправиха Каракачанката, Сидерката, Боса на аптеките и бенДЗина, оня от НФСБ, Янето, Славчо Шоумена и всички знайни и незнайни "националисти" И не ме хранете, повръща ми се от схемите на ГЕРБ, ДПС и другите анимационни герои от политическата сцена.....И вземете си поснете в ю туба малко канала на анти-корупционния фонд ей така, за разнообразии от чалга и тъпотии.Господ да пази България! Всеки народ си заслужава съдбата!

27

ХХХ

преди 1 година

На Пеевески сигурно са му дали 100 бона за дето се е вяснал в парламента ....

26

Я па я..!

преди 1 година

Ура , няма да има избори. Отиваме на море.

25

баба мара

преди 1 година

в името на порциите двама гласуват другите излизат от залата просто-тия дошия

24

И ко

преди 1 година

Ицата плюеше по ГЕРБ, че управлявали с Пеевски, нападаше смело Доган с гумена лодка, а сега виж ! Той и Кирчо ще управляват с Пеевски и Доган хаха

23

Анонимен

преди 1 година

Парапетна любов по нашенски: опъваш Лена, печелиш доверието на герб и дпс.

22

Анонимен

преди 1 година

На турчин вяра да нямаш!Мъдър е народът ни..

21

Анонимен

преди 1 година

Няма оправия за България, пропита е от престъпници, от муттррии, от бизнес интереси, от чужди интереси, бездънна корупция и тотална некадърност. Няма да достигнем скоро никакво европейско ниво, никакви заплати, никакви добри нива и условия на живот с подобни правителства.

20

Стан

преди 1 година

И аз вече незнам какво се случва в тая държава! Веждито каза ,че трябва да се спре тоя разпад на държавата. 12 години именно той управлява! Пеевски и Бойко рамо до рамо,заграбили милярди се прегръщат! Киро говори,че е нужен работен кабинет и промяна в съдебната система,все едно Герб са най подходящия избор за промянатс. И за капак Костадинов ще ни изкарва от Европа!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Повръща ми се!

18

Имат право

преди 1 година

Че кой може да забрани на някого да гласува за, против или въздържал се? Това не означава нищо. Като знаят какво е общественото мнение за тях е нормално при желания за провал на кабинет, по-скоро да го подкрепят! Не смятате ли? Нали не мислите, че Пеевски е на мнение, че хората са масово във възторг като чуят за него?

17

Granik

преди 1 година

Най вербуваната руска партия е ДПС. Получават подкрепа и от Турските служби, но си остават най фанатичните руски агенти. Техни сателитни руски партии са Възраждане, ИТН, Атака,ПФ, Воля и естествено БСП и групата около Първанов и Румен Петков.

16

Анонимен

преди 1 година

Аз лично не вярвам, че ДПС и ГЕРБ ще подкрепят истинска съдебна реформа.

15

Анонимен

преди 1 година

ЕТО Я МАФИЯТА- ЕТО ГО ЗАДКУЛИСИЕТО!

14

Анонимен

преди 1 година

Честито! Подмяната днес официално е факт! Благодарим на всички гласували! Да, знаем, вие сте умните и красивите и разбирате от всичко!

13

Дедо

преди 1 година

Явно те застанаха зад Гешев и чрез него , направиха шах на Бойко и Киро. Ако новото правителство игнорира интересите на ДПС, ще последват арести на Бойко и Киро. А малкото ДПС така нареченото ИТН се ръководи от олигарха С.Дончев - прекия шеф на Слави Трифонов и везир на Доган.

12

смешно е

преди 1 година

Добре ,че е ДПС , за да живее електората им както в началото на 20 век !!

11

Анонимен

преди 1 година

Браво на кумовете! Честито на булката! Шаферите, шаферките айде на хорото!

10

Америка за България

преди 1 година

Искаме да уведомим всички американски граждани, че ще се разглежда проекта за промени в Конституцията на САЩ на ДПС, не на ДБ и Поборника срещу Доган от "Росенец", Гонзо Христов. Америка винаги е била, свободна и демократична страна, затова печели на конкурсни начала, по-добрият проект, а по-добрият проект, винаги е бил на ДПС и неговия почетен председател Ахмедаа, Делиорманския Сокол, да се свети името му и пребъдва в светлината на Аллах за вечни времена!