46

Българин

преди 11 месеца

До кога на бивши комунисти ще им се дава поле.за изява??? Тези трябва да гледат небето на квадратчета!!!

45

vmoro

преди 11 месеца

На шкембе-войвода му къркорят червата, огладнял. Га яде гербавите китета - ре рева.

44

Анонимен

преди 11 месеца

. . . категоричен е бившият външен министър Надежда Нейнски . . . ЖЕНСКИ РОД! НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЯГАТЕ!

43

Леле

преди 11 месеца

Бе всички агенти излазиха от дупките...иван и той!!!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя днес е изпълнил целия ефир с присъствието си. Билла харесва това.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Красимир ДС Каракачанов, мистър "златен паспорт" и той тръгна да чете морал. Прави ми впечатление, че нашите милиционери, до един, са много чисти и морални хора.

40

Кейптаун

преди 11 месеца

За Боко Тиквата!

39

toti

преди 11 месеца

Така се прави шкембе,а не само да се тъпчеш ..на едно място,а и времето вече не е ваше .пътници с кракомобил !!!

38

Шкенбе чорба

преди 11 месеца

Така е войводо, властта ще мине и без теб този път. Мина времето когато народа ти плащаше разноските да обикаляш света с жълтите торбички

37

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде да не търсим клипове как никога с Валерката нямаше да сте в коалиция.

36

Леле ййййй

преди 11 месеца

толкова много народни изменници и измамници ще си заминат,...сигурно ще вдигна втора сватба по случая.Слава Севрюкова май ще излезе права накрая където предрича бой и ,,народна любов" за българските псевдо политици.До сега май само не се сбъднало реабилитирането на българското гражданство на наследниците на турски изселници след освобождението,където срещу доказване че си от такъв род и имаш наследство.Ердоган дава второ гражданство по изключение само за наследниците на турските изселници.

35

Анонимен

преди 11 месеца

До Възмутен Той не плюеше по Бойко, а му беше много верен и не казваше дума срещу него тогава.

34

Артуро Мъдуро

преди 11 месеца

Цялата клика на втория ешалон на БКП-то ..ДКМС остава на сухо въпреки обещаното от маката Партия че те ще са следващите сатрапи на народа си.Ревът като вдовица за втора пенсия тия каракачанките.нещастниците така и не доживаха да се видят като ,,партийни секретаеи" от БКП.Те са новите сатрапи на България и българщината.Девизът им бе ,,Винаги Готов" да продаде Татковината си за някава мижава облага.Само като надуша бивш комсомолски,и направо му стъмням нещастния животец.

33

Една жена каза

преди 11 месеца

Какъв искаш да станеш? ...След като се напиеш! За това лице горното е повече от валидно. Тоя с поредните трябваше отдавна да е изправен пред съда и да слуша: В името на народа ..

32

Възмутен

преди 11 месеца

Ама той и този шкембак плюеше по Бойко и после се коалира с него. Помните ли? Ако той не помни.

31

Гледна точка

преди 11 месеца

Този задръстеняк и той е от глу.паците, които не могат да разберат, че всичко на този свят и в живота, и в политиката непрекъснато се променя. И разумният човек също се променя съобразно променените обстоятелства.

30

Тенгри кан

преди 11 месеца

ОП беха възможно най-големата патерица и подарък на съдбата, която Бойко можеше да получи, крепея му ташмурите до последно след което настъпи дълбока криза, да не говорим, че похарчихме 8 млрд., за покупки от "Билла";))) Междувпрочем, между крепенето на ташмурите и прането с белина на Бойко от страна на ДБ, нема никаква разлика и след това ще имаме още по-дълбока криза! Затва: какво е БГ Патриот? Националист от ДС!;)))

29

Хехе

преди 11 месеца

То и вие бяхте врагове , ама с оня пудел посеко Симеонов и гроб по време на пландемията ни разказахте играта и се счупихте да крадете ! Всички сте един дол дренки и ***!Крадливи мишоци!!!Да не говорим че и с ДПС-то мелихте добре!

28

Ужас!

преди 11 месеца

Само задгробни гласове! Войводата от Русе, магистралката от СДС . *** още колко мумии ще извадите от ковчега на комунизма за да прецакате и онова малкото дето има като демокрация в тая клета държава?

27

Мина

преди 11 месеца

Заври си в задните части цялото плямпане.Кажи негоднико как сте с Пламен Бобоков нали си му кум и кръстник на трите му деца