62

popa ot razgrad

преди 11 месеца

от БАБХ казаха: сирене под 20 лева не е сирене...точка.

61

Патриот

преди 11 месеца

Не къде, а кога!Отговорът е през 2019г. 😃

60

А къде можем да си

преди 11 месеца

купим овче сирене от краве мляко(иновативна технология,разкрите от БАБХ,от 5 вида овче сирене,4-те били по тази технология)? А-а,забравих,това,както и другите хранителни продукти,разкрити от БАБХ,че не влизат в никакви,освен печалбарски стандарти(сигурно конкуренцията е платила за да бъдат направени изследвания, чиновниците от БАБХ не извършват превантивна работа),се пази в тайна,да не бъде ощетено съзнанието на производителите,а след седмица-две,вече сме го изяли.

59

info.

преди 11 месеца

Ел Би Булгарикум не е държавна!Това е касичка на пеевски-дпс-турция.

58

Иван

преди 11 месеца

Истината е, че като си купиш сирене за 18 лв от Кауфланд, 10 лв остават за магазина и 8 лв за производителя. Големите вериги напълно смачкаха малкия местния производител.

57

Сиренето е 10.50 лв

преди 11 месеца

реално

56

Някой

преди 11 месеца

Лъжат ни, манипулират ни с тези платени статиики за Ел Би Булгарикум. Нямат пазарен дял, а са единствената Държавна млечна компания. Смешници, занимават ни само с глупости и лъжливи новини. И наивниците които не разбират се хващат на тези измишльотини.

55

Минуващ

преди 11 месеца

Купувам зряло краве сирене на цена 39.90 лв. от пасищни крави и съм много доволен. Всички останали ЕлБи, НелБи и пр. "производители" рискувам да ям палмово масло. Пък и колко сирене да изяде човек на месец -- 2-3 кила максимум, няма да ми събори бюджета.

54

Анонимен

преди 11 месеца

А защо е нужно да си купуваме на 12,90 и на 15,90 лева, като принципно трябва да е с поне 50% по-евтино?!.Защото спекулата във съвременния Янко Шумкарят наречен България се държи основно от бившите БКПта и техните синчета и дъщерички! Те са собствениците на всичките млекозаводи и комбинати в България!!!!

53

Азимов

преди 11 месеца

Няма по-качествени и вкусни от млечните продукти на ЕлБи. Махнаха ги от кауфланд, защото искат да дерат хората с другите бoклyци с надути цени.

52

силно замислЕна

преди 11 месеца

А защо е нужно да си купуваме на 12,90 и на 15,90 лева, като принципно трябва да е с поне 50% по-евтино?!

51

Тодор Тодоров

преди 11 месеца

Веригите увеличха спекулативно и синхронизирано цените в България. На много от неосновните продукти до 100%. В основните им пазари в западна Европа обаче увеличението е около 7% . Тоест за да запазят основните си пазари се опитват да ни цакат на в периферията. Едно държавно предприятие показва, че има въз на веригите монополисти, които ни унищожават с картелни споразумения.

50

Анонимен

преди 11 месеца

В Англия, парче от 800гр в Алди струва 3.49 паунда.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Внимавайте всички. Калфанда,фантасмагорико,избила и други подобни търгаши и мошеници, вече прибягват до нов трик да си продават мухлясалите маслини, които никой не купува заради нарочно повишената цена с цената на пластмасова кутия, макар да ги слагат я плик. Напълнили са хладилници,с предварително изтеглени маслини в торбичка,без да е упоменато че на касата цакат с такса кутийка. На такива с кеф да им се подпре човек върху рафта с яйцата дискретно.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Моля,от къде може да купим в София и Плевен?

47

София

преди 11 месеца

Браво на ЕлБи, много сериозно го сложиха на големите вериги! Супер качествени продукти, на супер адекватни цени. За жалост наличностите във фирмените им магазини се изчерпат много бързо, но обикновено на следващия ден всичко е заредено и няма проблем.

46

Анонимен

преди 11 месеца

не ща да пълна хазната на герб като купя държавно сирене

45

Галин Костов

преди 11 месеца

Без никакво съмнение това е единственото истинско краве сирене на пазара. Предприятието е държавно и води началото си още от времената на Тато. Купувам винаги и вкуса му е неповторим.

44

Анонимен

преди 11 месеца

най-много пенсионери ровещи по кофите са в русия то и много пенсионери няма там защото не могат да достигнат възраст за пенсиониране.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Защо в магазините на дружеството,където е по-евтино не го намирам,а във веригите го има?