47

Котенце

преди 1 година

Как ще обясниш, че това още неродено правителство още от сега е заложило бомби, които до месец два ще се взривят. Това са армията, туризмът. Това сега се вижда, а има и още скрити мини. За армията, ще я занулят от към оръжия и самолети, ще натоварят бюджета със морално остаряло въоръжения, които трябва да купуваме на завишени цени. В туризма още от сега мислят за протести.

46

Я кажете

преди 1 година

що дигнахте водата, любимата Концесия като КМЕТ на София на вашия вожд с 44%? Що дигнахте тока с 4%? Що вкарахте България без референдум в еврочакалнята ERM2. Ми то от ББ почна инфлацията на храни с 30%, на следващият ден след официалното изявление по медиите на ББ, че сме влезли в чакалнята, цените скочиха.. И защо подменихте вота на избирателите си. Гласувалите за ГЕРБ, получиха ПП и ДПС, ЗАЩО? Защо паното на г-жа Фандъкова е 200 лева, гарсониера за април. Що не направите индивидуален отказ?

45

Гад

преди 1 година

Това лице е еманация на герберастията от най-ниЗък "фрагмент"! Службогонци, ли зачи нагаждачи кариеристи и ***! Мантрата че Радев бил ДЛЪЖЕН да обединява я повтарят като папагали, без да могат да обосноват с аргументи как е обединява престъпник с жертва например! Като че ли техния вожд НЕ Е БИЛ ДЛЪЖЕН да работи за просперитета на държавата в името на народа вместо да изгражда и представлява мафията в държавата -за това задължение ни вопъл ни стон! Но Радев е длъжен- айде де.....!!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

40 Няма нужда да се извиняваш, отдалеч си личи, че сиПрост.

43

Анонимен

преди 1 година

Кой нареди да "застарее" корупционния казус в който Радев е главно действащо лице, още от работата му във ВВС? Когато е назначил любовницата си и настояща съпруга Деса за ПиАр във Военно въздушните сили, и й е предоставил незаконно, държавни жилища, без да плаща дори сметките си? Изнесената към чужда страна/Русия, квалифицирана информация от президентството, е национално предателство, което трябва да бъде наказан и др.

42

Анонимен

преди 1 година

43 Хаах, не ставай патетичен! Първо, не съм роден след 90-те. Второ, живея на хиляди километри от България. Трето, има изнесена класифицирана информация от президентството към чужда страна, Русия. Прокуратурата изпрати спецчасти в президентството, с решение на съда, което вбеси русофила Радев и той започна срамна битка с Гешев. Дали сега, позициите не са се променили, е трудно, да се каже. В безсилието си, комунистът започва да обижда, като теб. Факт.

41

Анонимен

преди 1 година

Впрочем сега ако ГЕРБ се откажат от правителството с ПП-ДБ такъв ще го набият задето се обединиха с тях че свят ще им се завие. На следващите избори когато и да са те ПП-ДБ няма да влязат.

40

Анонимен

преди 1 година

39 Имаш стара информация, в момента Радев няма най-високия рейтинг. Той върви надолу. Скоро ще се види връзката му с този лов на вещици, който извършва Гешев, отмъщавайки си, че са настъпили личното му его. И говорейки, как служел само на обществото. В момента довчеращни врагове се прегръщат, а обвиненията са повече от нелепи. От пушене в кабинета, кой с коя е спал, има ли деца, до "една жена ми каза...".

39

Анонимен

преди 1 година

До 35 . . . Изнесената към чужда страна/Русия, квалифицирана информация от президентството, е национално предателство, което трябва да бъде наказан и др. . . . . . . . . . . . Освен скудоумник си и сляп с извинение! Никой не може да ти помогне след лоботомията или ако си роден след 90-те години (не за всички)! Липсата на образование те е заковала в България иначе би имал и другия поглед към България - отвън! Даже и ромите от чужбина разбраха простотията на българите в България сголямо извинение

38

Анонимен

преди 1 година

36 Възраждане дали не е отнела способностите на баба Ванга, та отсега, може да каже, че ако вземе властта, щели да се върнат всички българи от чужбина? Българите, както всички свободни хора, ще продължават да пътуват, да учат и да живеят по света. Ако качеството на живот у нас се подобри, нормално е, останалите тук да са повече от сега. Но, това няма да стане, ако недай Боже, путинистката Възраждане се добере до властта.

37

От хората

преди 1 година

До 36 и 37-Много сте точни,но вас не ви пускат по телевизията.Ще объркате сметките на такива като този и неговите поръчители.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 А непоробените роби какво да правят? Как ги мислите тия глупости като ги пишете "поробен роб". Уникална тъпотия.

35

Българин

преди 1 година

И като се отнемат лостовете на човека с най-висока обществена подкрепа, кой ще ги управлява тези лостове после? Това ще е робство. Иде новото европейско робство.

34

Анонимен

преди 1 година

Шиши шеф на Данс очакваме,скоро номинация,в името на народа разбира се!

33

мак

преди 1 година

С евроатлантизма, ценности, и демокрация лягат и стават, ама да кажат точно какво означават, ще бълват клишета. Доскоро България беше под еднолично управление на банкянско туловище и това бе ок според тоя.

32

Анонимен

преди 1 година

На бас, че българите в България ще бъдат свидетели на най-великото премятане на опростялите маси! За мое съжаление, което никой не е длъжен да оценява Възраждане ще бъде подхлъзната и то много яко! Дали ги уважавам или не не е въпроса, но са единствената партия, която можеше да обърне нещата за да се върнат доста българи от чужбина, защото отново поробените роби в България не мога сами да се освободят - 12 години избират едно и също и очакват промяна!

31

Анонимен

преди 1 година

След отнемане на листовете му, Радев трябва да бъде подложен на импийчмънт. Защото той не е морален коректив в държавата, дори напротив. Срещу всички лидери има следствени, правни действия, защо няма срещу Радев? Още повече, че има основания. Кой нареди да "застарее" корупционния казус в който Радев е главно действащо лице, още от работата му във ВВС? Изнесената към чужда страна/Русия, квалифицирана информация от президентството, е национално предателство, което трябва да бъде наказан и др.

30

Анонимен

преди 1 година

32 Няма да е единственото. Всичко по реда си.

29

Анонимен

преди 1 година

Радев погази решения на парламента, които дефинират официалната външна политика на България. Импийчмънт.

28

Анонимен

преди 1 година

Това ли им е голямото постижение да отнемат лостовете на служебното правителство? Егати клоуните.