21

Ф16

преди 1 година

Ами боли ме , искахте капитализъм, демек парата е водеща. При парата няма морал, ценности приятелство и т.н. Ще се нагаждаме, ще има и паднали зад борда.

20

Ставри

преди 1 година

Майките са виновни , учат синовете си , че Жените са цветя и принцеси. Жените са едни отмъстителни урви без които не може. Никоя жена не се подмокря от джентълмен и ако се отнасяш с една жена като цвете ще си останеш сам. Никоха нямай вяра на жена и живота ще е по хубав. Тва трябва да се учи , за да няма после такиви работи.

19

анонимна

преди 1 година

До ф16 - когато синът ви отиде на среща с някоя грозноватичка, тогава и ние ще спрем да питаме за колите ви. Всяко нещо има причина, има си логика.

18

Ф16

преди 1 година

Приятел има син на 17, отива на среща, оная го пита ква кола имаш. Той, аз съм на 17 ; тя , е и. Ама боли ме , искахте банани, на ви банани.

17

Анонимен

преди 1 година

Поредната феминистка пропаганда - мъжете са безкрайно лоши, а жените безкрайно добри. Излиза че всички мъже са убийци и насилници, а всички жени са жертви и беззащитни ангели. Тази простотия с която ни облъчват води единствено до тежка деградация на цялото общество - да се води война между половете е самоубийствено, никой няма спечели, всички ще загубим.

16

Анонимен

преди 1 година

Точно поради изложеното малко по-долу!

15

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Животът с жена е като час по литература - във всеки момент се чудиш какво е искал да каже лиричния герой :)))

14

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

В училище трябва да се учи бая психология, за да бъдат разпознавани и избягвани такива психопати.И също връщане на смъртното наказание...сега какво - знаят, че и да убиеш, те чакат най-много зад решетките.

13

Гъз

преди 1 година

Последно за жените, първият въпрос е винаги , кво работиш ? Няма кво повече да се дискутира

12

Хахаха

преди 1 година

В Италия убиват жени, въпреки, че е ратифицирала Истанбулската конвенция.Навсякъде, където е ратифицирана ИК има бум на убити жени!!!

11

Гъз

преди 1 година

Е кво да не обощаваме, жените винаги избират парите, за това им е все тая убиец ли е психопат ли, хитлер ли. Жените винаги търсят звяр, за да го укротят, като в приказката. Винаги съм се чудил какъв *** трябва да си за да се омъжиш за престъпник, мафиот мутра и да имаш деца. Ако жените не се нахвърляха на такива , нямаше да има мутри и мафиоти и т.н. колкото повече пари имаш ,толкова повече жени, но жените не били за парите ........

10

Анонимен

преди 1 година

Това имам пред вид. В определени среди има вероятност да се развият всякакви мании.

9

Анонимен

преди 1 година

Първата история е по- скоро филм на ужасите. Явно става дума за психично болен човек, който въпреки всичко е живеел в обществото без да бъде разпознат. Втората е готов сериал, за съжаление с трагичен край. И в двата случая- много его, малко самоконтрол. Мисля, че точно жените трябва да бъдат учени как да разпознават такива екземпляри и при първи сигнали да се отдръпват. Е да, лесно е да се каже:-(((((

8

анонимна

преди 1 година

Я стига си обобщавал бе ....! Да не би и вие да харесвате само кифли разни силиконови еди-какви си? Нито една от моите познати не харесва такива дето раздавали шамари и т.н Мразете жените, това си е ваша работа, всеки си има път в живота.

7

Жендър

преди 1 година

Жените не убиват психически, жените изнудват. Ще взема децата и няма да ги виждаш, и издръжка ще плащаш. Що ***, ами щото не ми даваш да ме шляпат.брачен договор, къде го има тва да прекратиш едностранно договор и да си награден даже, майкоооо

6

Гъз

преди 1 година

Значи тая знае че тоя е агресивен за това звъннала на първата да провери жива ли е още. Възбуждат се от тия дето раздават шамари, после ко стана. Кът оная в южна африка, има две деца от убиец ама стои при него, женски морал.

5

една

преди 1 година

Убийствата на мъже са извършени предимно от мъже и рядко от жени. Направете си справка. Веднага ще кажете - жените убиват психически, да, но и това не е съвсем така, защото първо, от психическото убийство имаш шанс да се спасиш, второ, защо стоят мъжете при такива жени, нали вашият аргумент за пострадалите жени е такъв - ами да не са стояли при насилниците.......Не се убива, освен при извънредни обстоятелства, и точка.

4

Гъз

преди 1 година

Не напразно жените са нямали права. Ето ви права. Пият повече от мъжете, евът се повече , жени владетели водят повече войни и т.н. една гайка не могат да завият, ама иначе на първа линия за зелена енергия и еко простотии, па измисли нещо и тогава. Решила да се върне при мъжа си, всичко при жените е базирано на чувства, няма договор, няма дума, няма морал, нищо...

3

Анонимен

преди 1 година

Явно отракан. Сигурно имал връзки с охранителния бизнес.

2

Анонимен

преди 1 година

Убийствата на мъже не "потрисат" никого, нали. Особено когато не са поръчани за целите на пропагандата. За пробутване на "конвенция", чиято цел изобщо не е да предотвратява "насилие срещу жени", а целта е да предефинира "насилие" и "жени"! Стига сте спинкали, четете, мислете, внимавайте!