141

Бълб

преди 11 месеца

Злото не се побеждава само с добри приказки.

140

Алекси

преди 11 месеца

В коментарите, някои казват ,че тя козирува.Според мен по- скоро си е сложила ръката на горната ушна мида с цел да чува по- добре какво и шепнат и заповядват западните господари.Иначе- сбогом ТЛЪСТА заплата и др. доходи от там.

139

Референдум Кон

преди 11 месеца

Ако записите са автентички за 7% на "алабалистите", и пуснаха "кон", предполагам вирусче. Това значи че ще ПОДМЕНЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ от референдума за еврото.Те затова са толкова сигурни и учтиви в НС за приемане на Подписката.

138

Българин

преди 11 месеца

Тъз никаквица питала ли е народа какво иска ? Откъде накъде ще разпродава Родината.

137

Фяфъ

преди 11 месеца

Да изпратим майцепродавците Кирил и Асен с еднопосочен билет за Канада. За да не са самотни да изпратим и Мария с тях да им прави компания!

136

Бълб

преди 11 месеца

България си има национална валута. Казва се български лев. На който това не му харесва да ходи някъде другаде.

135

Финансист

преди 11 месеца

Тая бахча иска да ни смени еврото с копейки ! На копейки ще станат нашите парички , след като влезем в Еврозоната и ни натътрузят еврото.

134

Фън Кун Хан

преди 11 месеца

Кристалина е живото и говорещо доказателство, че жени не трябва да се занимават с политика. В момента, в който си отвори устата говори само глупости от които България получава вреди.

133

Бълб

преди 11 месеца

Утре на протест пред президентството. Българите трябва да си кажат най-после мнението на майцепродавците Кирил и Асен.

132

Кириакос Мицоракис

преди 11 месеца

Тя не козирува, това нежно загатване на римският поздрав.

131

Allseeing

преди 11 месеца

Защо се прекръсти от Сталинка на Кристалина. Какво му беше на старото име?

130

адвокат Тенев

преди 11 месеца

Да бе,да, "твоята родина" която продаваш за 30 сребърника....

129

777

преди 11 месеца

Тази на снимката на кого козирува?

128

Анонимен

преди 11 месеца

Е па не е ли права? 90% са про'с'таци дет гласуват да влязат в клуба на длъжниците да им плащат дълговете. Нека да стане.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Моляя ненормални сте вие соросиите без мозък бог и съвест без род и родина

126

Анонимен

преди 11 месеца

Сталинка да си стои при краварите , да я пенсионират вече и да си плюска парите , така ще си умре от преяжднане

125

Копейкин

преди 11 месеца

не е щастлив. В Русия също в 4-ри области въвеждат цифрова рубла. Китай цифров юан и соц. рейтинг - страшна диКтатура. В Нигерия също цифрова валута - там загиваха хора. Чили изцяло дигитална - емигрантите избягаха от там. Русия и Китай са част от Глобалния контрол и световното правителство. Бягайте в държави, които отказаха цифрова валута. Британия като бивш член на ЕС, категорично отказа еврото, и Дания преди това пострадаха с ERMI, сега има ERM2. Махнат ли лев следва унищожаванетО на България

124

Радев

преди 11 месеца

Ами къде ще ,ходим ,бедна държава ,бе природни залежи с огромни дългове ,ще.се правим на важни,на гол *** чифте пищови,а лева и без това е свързан с еврото ,у е стабилен не защото имаме силна икономика,не слушайте копейкин,той може и да иска да въведе рублата ,която става само за тоалетна бумага

123

Не се

преди 11 месеца

Успокоявайте с ПП, че като теглят заеми няма да ни вкарат в еврото, според критерии за еврозона. Хърватия също не отговаряше, но я приеха. В момента се извършва фалит на периферни д-ви, това е съзнателен процес, за да изкупят на безценица материални активи и ресурси, земи, ток, вода, АЕЦ-ове, заводи,мини, ТЕЦ-ове. Цифровото евро няма покритие - злато, метал, петрол Нищо, това е софт, и система за контрол. 50 милиарда са отпуснати от ЕС за дигитални и цифр. приложения. В БГ хиляда фирми, също.

122

Гледайте видеа 40

преди 11 месеца

причини да не приемаме еврото. Гледайте главният мениджър на БМР за контрол и цифрови валути General manager of BIS explaining how CBDC's will look like in comparison to a current cash преди 2 г. Във Франция преди 2 г. успешно беше тествано цифровото евро. Ненапразно забраниха доста крипто - те са частни и се легализират от държавни органи. Имаме духовен преврат ЛГБТ и НПО-та обучение, промениха Закон. Финансов преврат Евро, предстои промяна Закон БНБ, Държавен преврат "алабала 7%, кон" избори