186

Карлос Сайнц

преди 1 година

Не е тайна, че в Северната част на Гърция се изнесоха много от нашите ресторантьори-предприемачи и като цяло е пълно с българи, сърби и македонци.И пробват да налагат същите шмекерии като в БГ.

185

Анонимен

преди 1 година

Карагьозис винаги е бил алчен и лукав,но сега вече и безкрайно нагъл.Удари най-много горещите си фенове от Кърджалъка с тези цени.

184

Кириакос Мицоракис

преди 1 година

Упоритостта с която гръцките @нарко***мани@ хвалят почивките в Гърция показва недвусмислено, че тази страна е пред фалит и панически търси начин да си пробута скапаното море на наивници с пари от чужбина. Да ама не. Като ви е толкова хубаво морето дръжте си го за вас и се въргаляйте по плажовете ви по цял ден като октоподи. Защо само каните като роботи чужденци да ви ходят на "хубавото" море с острови. Много просто, защото сами разбирате колко ви е ска***па***ано морето в комплект с отстровите ви.

183

Коста

преди 1 година

Българската ивица е около 500 км - мръсно и бурно море, особенно през август. Гръцката - 11000 към-острови, заливи, полуострови - спокойно и чисто. Не ми дреме колко струва фрапето и гироса, не ги консумирам. Въпросът е в обслужването и типа клиентела - в България микс от бедняци и селски мутри с претенции. За човек, който е в графата средна класа, почивката на море в България е нещо невъзможно и ангажиращо.

182

Фъ

преди 1 година

Умрем си от кеф, като видя некъв смотан гърк да ми се прави на българин и да се прави на загрижен за собствеността на хотелите в България.

181

Слепок

преди 1 година

По-добре да дам 15 евра а сандвич в Гърция отколкото да ги похарча по нашето черноморие. Обществена "тайна" е че ПОВЕЧЕТО хотели и кръчми по нашето черноморие са направени с крадени пари от български престъпници - политици, адвокати, "бизнесмени", специални служби... и са отлична перачница на пари. Отдавна съм спрял да ходя по БГ бетонното черноморие.

180

Студио Х

преди 1 година

Няма страна на тази планета, която да е успяла трайно от продажба на "почивки на море".

179

Енчо Планински

преди 1 година

В следващите години никой няма да има пари за почивки на море, тъй че и двете страни могат да си затворят курортите поне за две години за да не губят пари.

178

Жуфияп

преди 1 година

България и Гърция са класически пример за двама се карат трети печели. Докато двете страни си мерим ... кой има по-голям туристически продукт наистина богатите туристи отиват на трето място.

177

Жуфияп

преди 1 година

Не се карайте богатите туристи не ходят нито в БГ нито в ГР. Те ходят на Маледивите.

176

Бон Бон

преди 1 година

Като чуя октопод на грил в Гърция и ми се иска да повръщам. Целият туристически продукт на гърците предизвиква в най-добрия случай насмешка.

175

Бълб

преди 1 година

Почивката в България има едно смазващо предимство - всички ти говорят на български.

174

Бълб

преди 1 година

Гърция е последната страна където ще отида на море.

173

Делфин

преди 1 година

Бил съм на няколко места на почивка, изброявам ги набързо без логика за да поясня,че все пак имам някакво наблюдение - Испания, Италия, Франция , Гърция, Бали, Малдиви, България преди 2020-та и БГ сега, Сори муци, но няма такава душевна мъка като нашето Черноморие сега.

172

Отходник от преде

преди 1 година

Читавите европейци избягват България дългосрочно.Те знаят мн. добре кое съсловие от техните държави посещава черноморието,и защо го посещава.България е известна туристическа дестинация,но със какво е известна? По свободните западни медии съвсем открито се пише и говори за високата смъртност по морските курорти,причинена не само поради случайни инциденти,но и заради нискокачествен алкохол.храна и най-вече наркотици.Западняка предпочите южните морета на Европа,и посещават Черното от любопитство.

171

Анонимен

преди 1 година

Скоро нискобюджетни туристи няма да има. Така и трябва. Те трябва да работят повече че да изкарат повече БВП. И без друго са невъзпитани, шумни,цапащи, и изобщо мястото им не е на плажа.

170

до 157

преди 1 година

баничките вече са 2.5 - 3 лв. друг е въпросът , че никой не ги купува. палмова мазнина с извара ( поръска) ... тия ли майстори ще ми плащат сондите след години ? да си я ядат тази химия ....

169

За гърча

преди 1 година

Само винкел.

168

Аз нямам пари

преди 1 година

За изгърчени африкански ***.

167

Анонимен

преди 1 година

Хаха, добър опит, пак няма да ме откажете да отида на хубаво море.