245

за едни 4 милиарда

преди 1 година

Ето какво може един изнудван бандит заради едни 4 милиарда крадени народни пари . Дори невъзможна коалиция е възможна за едни четири милиарда . И то само за четири години.

244

Случаен минувач

преди 1 година

Това, което се случва, е изхрачване в лицето на българският народ. Най-непримиримите врагове се прегръщат в името на властта и лапането на пари. Вотът на избирателите няма значение. И ако сме хора на място, трябва да се вдигнем на всекидневни протести! Не може по такъв начин да се подиграват с нас! Те обезсмислиха протестите от 2020, когато хората искаха различен начин на управление. Сега ще стане така, че още повече млади хора ще предпочетат Терминал 2. Плюнки са тези политици, без достойнство!

243

Анонимен

преди 1 година

До Ихааа! Три партии, три! Изпускаш Дай България - резервния отбор на Козяк.

242

Анонимен

преди 1 година

Няма по-зъл и завистлив от българина... и сега отново става ясно. Денков е от 1% учени в света, академик на БАН.. и някакви форумни плъхове се чувстват покомпетентни от него. Пишат по 1-2 реда глупости и си вярват. Оставете това правителство да заработи, смешници! Марин Райков, Пламен Орешарски или Георги Близнашки по-добре ли бяха? Не си спомням да се е изливала такава помия върху тях, а те изобщо не се класират в тези среди. Всъщност, с какво са известни?

241

Киро Брейка и Веско

преди 1 година

Казах ли ви, че така ще стане. Каквото съм казал, всичко така е станало. Абонирайте се за канала ми в Пейтриън, само 20 лв на месец, но мъдростите на които ще ви уча, са безценни

240

Аз

преди 1 година

По-скоро политическата мафия се разбра! Или още по-точно, двата клана, гербаджии и парапетници се разбраха как да командорят, а кръстника им ДПС, ще удари рамо, за да стане коалицията тройна, защото явно не им се ходи на нови избори! Еми честито, мафията отново ще властва и ще граби, а на народа...хич не му завиждам и дано поне Бог да опази България или това което ще остане от нея.

239

Шалапатова?

преди 1 година

??? Министър? Моля какво са завършили тези министри.

238

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Дж-ндър и Ко".

237

Космонавт

преди 1 година

Денков ваксината и Габриел тра-вест-ита? Полагат ви се, щом ходите да гласувате :))

236

Така

преди 1 година

В момента ползват резерва. По вина на Петков, Василев и Радев.След 1-2 месеца най-много хората ще останат без пенсии, а държавните служителибез заплати.

235

Анонимен

преди 1 година

В цяла Европа е скапано като цяло. Просто хората не го разбират. Ако искате да построите активи, трябва да сте на място където плащат много, а данъците са ниски. Идеята на ЕС е да е социален, т.е високи данъци. Та като се оплакват тък хорусе чудя: ако толкова ви дразни всичко - защо не сте се махнали досега? Защо искате да обърнете България в паразитна ***, източваща квалифицираните хора за да раздава пари на наркомани, емигранти и всякакви други... Какво хубаво има в ЕС, което няма тук сега?

234

Така

преди 1 година

Като вземем дряновиците, ще направите едно правителство!Особено на Асен Василев тариката гъззза ще посинее.Да се готвят, много ще боли.

233

Анонимен

преди 1 година

Днес е деня. Днес е световния ден на проститутките.

232

Анонимен

преди 1 година

Глупав народ и продажен елит ни добутаха до война. И недейте рева, ако ни тресне руска ракета. Война е.

231

Анонимен

преди 1 година

Няма добри души в БГ, всички сме лоши. Затова ни трябва правителство, да събира малко данъци за полиция, която да ни пази да не се избием. И другите там неща - пожарна, здравеопазване, образование, пенсии, пътища. И разбира се вода и ток. Плюс разни контрони органи - хигиена и др. такива. Не се залъгвайте. Държавата е вид съжителство, чист бизнес. Отдавна българина за българина е враг.

230

кофти

преди 1 година

Честит ни кабинет=честита ни война.

229

Анонимен

преди 1 година

Няма как Българи да бъдат пратени насила в Украйна. Първо ще е директна провокация от страна на НАТО, т.е НАТО обявава война. Второ имаме редовна армия, няма как да има набор за война на чужда територия. Трето, няма как да се пратят хора само от България, ще трябва всички членки на НАТО да пратят хора. И най-подир, никой българин няма да отиде, не сме такива просто. Българина ще се бори с нокти и зъби за кожата си за да не отиде. Не сме жертвоготовни и се гордеем с това!!!

228

Tенгри кан

преди 1 година

Честито, електорат!;))) Най-важните фигури са Габриел и Тагарев, вервайте ми;))) Тагарев е ястреб, ша ва бройка и директно в Украйна!;))) Но, така е добре, от време на време да се слагат спирачки и развала далаверата на първенешкия Узунов и трудовашкия Копринков;))) че тия и в живота си, не са си мечтали за тва дет им се случи, покрай Бойко. Добре намазаха;)))Па, чичо Гошо, да не говорим;))) почетния руснак;))) Сега, други ша намажат от далаверата!Е, разбира се, за народа само един гол и забелен

227

Анонимен

преди 1 година

България има уникален шанс да бъде по-добра дестинация от другите държави в ЕС. Само трябва малко да стегнем държавата - без картелите и сивата икономика, гонка на емигрантите на които не им се работи , и помощите да са само за болни/инвалиди. И пари ще има в държавата и всичко. После инвестираме в мелници и солари. И някой завод за коли. Плюс туристически центрове във Велинград и на други места с минерална вода. А Карнобат ще правят пак питиета от плодове или шут отзад.

226

Бай Танас

преди 1 година

Това ще е второто правителство дето ще си тръгне след вот на недоверие. Денков няма да си изкара бременността. Веднага след местните избори ГЕРБ, ДБ и ДПС ще пратят ПП в историята. Важното е до тогава да не се допуска Асен да краде много. Че той е бързак! Ама поне объркват на Радев сметките!