173

Играч

преди 1 година

Хе,хе ! Делян Пеевски днес наредил на Пинокио да му носи кафето сутрин и да му носи ибрика вечер. Амииии, Боко Банкянския ближе подметките на Про100 Киро , а Пинокио - на Делян Пеевски. Интересно стана в Парламента - уйдурма след уйдурма и накрая да видим кой ще е валад !

172

Ранобуден студентин

преди 1 година

Господин Пеевски, не може да ни забраните да ви обичаме! Сега почваме една укопация във ваша чест Ваша чест! Затваряме Сеуто и викаме Пардюто

171

Делянчо

преди 1 година

Къде е оня професорчето Калинчо, я да ми донесе кибрит да си запаля пурата и по-бързо ако може

170

Орешарски

преди 1 година

Ами защо квичахте срещу Пеевски едно време???

169

Селяк

преди 1 година

Ицо,изчегъртахте ли Го?

168

Зевзек

преди 1 година

А има ли значение #Кой ще изперете?

167

Вьзмутен

преди 1 година

Сьщият при цветанка ризова говореше преди месец с герб никога, как ще измамим избирателите си

166

Петър

преди 1 година

Този човек няма принципи, затова и няма място в политиката.

165

Ужас

преди 1 година

Кой е тоя клошар брадясалия и рошавият от снимката

164

Анонимен

преди 1 година

До Българин Точно заради такива типове и такова управление след 1944 единственото решение е било така наречения Народен съд. Тези, които ни управляват последните 30 години и особено Продължаваме Подмяната плюс Дай България, както са тръгнали, рано или късно ще докарат пак нещата пак до подобен съд.

163

Анонимен

преди 1 година

Тоя прислужник на чужди интереси и американски агент, когото някои наричат "мравояд" заради схоство с това животно, а други Пинокио заради безкрайните му лъжи, отново се зае със СЪДЕБНАТА РЕФОРМА! Същия е лишен от право да упражнява юридическа професия, заради предвидените за това нарушения. И точно този същия не спря да ни будалка с бъдещата реформа, която щял да осъществи?!? Вярно, Тиквата го назначи министър на правосъдието, когато официално се обичаха, а сега само тайно, гь о н сурат, нали?

162

Българин

преди 1 година

Тази мазна гнида ... типичния пример за това какво управление ни чака. Трябва метеж! Незабавен!

161

Анонимен

преди 1 година

ДПС ва викнаха на килимчето в тяханата стая да са молиш на Пеевски, а тея гласове на ДПС сигурно от добра воля ще ги дадат нали безплатно. И изобщо какво конст реформа ще правите, щото до ся не сте казали, да не е за истамбулската конвенция нещо а Ице. Не сме забраили ,че продаде и българската история на македония, пак с едно посолство

160

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов - ПИНОКИО, е най-д0лната твар, която се е явявала в българската политика. Тотален грантояд. Пожелавам му всичко най-тъмно и лошо. Всичкоооо!!! :)

159

Анонимен

преди 1 година

Тоя се оказа един голям измамник. Готов да управлява с всеки и постоянно си измисля някакви оправдания.

158

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

Братя БЪЛГАРИ Има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България!Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!!

157

Анонимен

преди 1 година

Новата тройна коалиция!

156

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов ще прави реформа против герб и дпс, с тяхна помощ.... Бива, бива ама това на нищо не бива... Христо Иванов най-голямата издънка. Помните ли Росенец, как ги обвиниха, че всичко е нагласено и инсценировка???

155

Хектор

преди 1 година

Само ще кажа- Бог да ви въздаде според делата.........***.........

154

Анонимен

преди 1 година

Тея Киро и Кокорчо за две години минах през всики, комунисти, слави , ноко, пеевски, остана само с Костадинов да направят коалиция