52

Анонимен

преди 11 месеца

И тия са експерти колкото съм аз.За всичко тичат в американсото посолство да питат може ли. Лакей

51

Въпрос:

преди 11 месеца

Като оставим настрани факта, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са престъпници и не спазват закона, служат на чужди посолства... ако върнат на Раден папката с изпълнен мандат, той може ли да го отхвърли? т.е. отхвърлянето на мандата дали е в правомощията на президента?

50

Тихомир

преди 11 месеца

Не стига че на сто години имаме по един честен (бих казал и скромен) президент, ами сега не спряха да плюят по него. След д-р Желев, не виждам да има по-светен от него. Така ли на никой от гласоподавателите на ПП, ДГБТ, СДС и ГЕРБ не им е проблем, че миналата година го арестуваха същите хора, с които сега правят кабинет??? Или и за това е виновен Путин, щото си няма достатъчно ядове, за които сам си е виновен? Сигурно точно в момента с България се занимава ... смях.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхме на какво на какво способни бандитските петоколонники в парламента.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Най сетне, Буци и педурите се събраха!

47

!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 месеца

Този кабинет ще е сполучлив само в ЗАТВОРА

46

Анонимен

преди 11 месеца

ОСТАВКА!!

45

до 45

преди 11 месеца

Русоробите си отивайте в Русия.

44

ОРДЕН

преди 11 месеца

Защо Радев тихом-мълком награди Вълканов с орден "Стара планина"?Какво стана с двамата Бобокови,които бяха погнати и единият казваше,че без ББ нищо не става в държавата?Как се съюзиха Радев и Гешев?Има много въпроси,свързани с президента,но никой не смее да го напада така яростно както Промяната.Че зави към Русия беше ясно след смяната на шефа на Булгаргаз,назначи един русофил за министър,който чакаше всеки момент от Газпром да му се обадят.Радев прие пиар-севди и успява за сега.

43

Анонимен

преди 11 месеца

По всичко личи, че такъв кабинет ще е преди всичко срещу избирателите на ГЕРБ и ПП-ДБ, и като цяло срещу българския народ!!!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Кабинетът на герберите,чиито ръководители над 10 години крадяха благата на народа и на пепистите,които се готвят да превърнат БГ в колония, набелязаха като общи врагове президента и гл.прокурор на България. Сбъркаха. Този общ фронт ще им изяде главите. ББ има да отговаря за 10,5 години провинения по служба, Киро и Кокорчо ще отговарят за загуби във връзка с покупка на природен газ с комисиона 2 млрд.лв.А кабинетът е на ПП-ДБ и М.Неделчева-Габриел и настойник ББ.

41

Анонимен

преди 11 месеца

кой сега ще разследва бившия шеф на ловно дружество ,,Паламарца" край Лудогорец Бейзат Яхя .Пак всичко ще се заемете и отложи.Май ,,промяната " се променя.А ,,Сараите " край Парк ,,Росенец".Новото правителство ще намери ли време и за него.Или има по важни неща.Да влезем в ЕЗ.И като влезем , с тях ли ще влезнем.Със стотиците частни ,,ловни дружества"

40

Пенсионер

преди 11 месеца

До Анонимен 38 Може , може , нали виждаш ,че трябва да се състави правителство на всяка цена. Това е спасението на България , макар и временно.И стига с това предателство. Всеки трябва да отстъпи.

39

Тази

преди 11 месеца

...коалиция е само за приемане на бюджет! Асен Василев пак е излъгал, че ще го докара до 3% бюджетен дефицит! Ще почне да тегли заеми и шше го изхвърлят!

38

руски шпионин

преди 11 месеца

До Анонимен БРАВО АНОНИМЕН 34

37

Анонимен

преди 11 месеца

Поредното полит коректно евро говорене по ТВ, което няма нищо общо с народа, които си харесва президента и му е средно драго за хохляците които непрекъснато ни го пробетват да се солидарни с тях - еми несем, е те за това народа не излиза да гласува, щото само *** без мнение

36

анонимен

преди 11 месеца

ВСИЧКИ СИ ПРАВИТЕ ОПИТ С ДЪРЖАВАТА ЩОТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ВСИЧКО НА ГОТОВО. НЕ СТЕ СЪГРАДИЛИ НИЩО. И ПЛОЧНА НА ТРОТОАРА НЕ СТЕ ПОСТАВИЛИ.

35

Самоук социолог.

преди 11 месеца

Това правителства ако стане , трябваше да са направи още при първия мандат. Все пак ГЕРБ са първа политическа сила , колкото и да не се харесва на някои , като Нинова.Обединяват се две мразещи се партии в името да има правителство , бюджет и нещата да потръгнат. Ще видим какво ще стане. Винаги може да се поиска вот на недоверие.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Как може да плюете по герберастите и изведнъж да правите кабинет с тех, щото ви изтипосаха пред цяла България :)))

33

Някой

преди 11 месеца

Няма по-продажна, и по-зависима от посолството партия, като партия ***!